Çok fazla var arkadaşım sıkma canını. Onlardan biride benim, hala kemiklerim görünüyor kaburgamda sayabilirsin )) eski resim koymadım ama cıdden hiç yoktu yani. Silikon nasıl durur değil meme nasıl durur demelisin bence :)) kendini hayal et begendıgın bir sutyenin içini doldurabiliyorsun. Yada dekolteli herseyı gıyebılıyorsun ve yakışıyor
)[/QUO
bencede çok haklısın ben meme nasıl durur desem daha iyi olurdu.ameliyat ücreti ne kadar ödedin sen.bende aynı senin gibi çok zayıfım.boyum 1,69 kilom 49
ahmet beyde basarılı bır cerrah prof ama bır ozellıgını begenmıyorum tabı tercıh meselesı herkesın zevkı farklıdır ve herkese yakısanda..
genellıkle damla kullanıyo ve ben damlayı sevmıyorum,
ama su da var mıks vardı forumda suan pek aktıf degıl , damla olarak bırtek onun memelerını begendım. hıc damla gıbı durmuyodu ama onda suada etkılı b cup meme dokusu vardı belkıde onda o yusden guzel duruyodu.
5000 ödemiştik sanırım :) tam emin değilim çok az fazla olabilir.
Miksin göğüslerini ben göremedim ya
(( doktorumun hastası olarak çok merak edıyorum.
Canım sana tavsiyem aklında tek doktor olmasın. Git görüş bence.
Ben öyle bir hata yaptım tek doktor tercih edip gıttım görüştüm nerdeyse ameliyat oluyordum bir gün önce vazgecıp evıme döndüm. İzmire gittiğimdede bir kaç doktor görmek istedim. Cenk bey le görüştüm ılk ikinci Ahmet bey. Ufuk beydende dediğim gibi randevu alamadım.
Şehir dısındaysan da aynı gün farklı saatlere randevu al git görüş. Her doktor farklı her hastada farklı. İçine sinene ameliyatını olursun misler gibi.
Ahmet bey resim gönderdi mi sana ?? Bende merak ettım fırsatın olursa banada gönderebilir misin?? Özelden mailimi yazayım.