• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de anaokuluna ortak olmak istiyorum..

yazhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
43
0
86
42
İzmir
İzmirdeki bir anaokuluna ortak arayan var mı? eğitimciyim, özel okula ara vermek ıstıyorum.

:7::13:izmir bornova da bu sene iki arkadaş ortak olarak anaokulu açtık sağlık problemlerimden dolayı devam edemeyeceğim ortağımda eğitimci ve çok uyumlu, mantıklıdır düşünürseniz mailinizi bekliyorum​

:7::13:izmir bornova da bu sene iki arkadaş ortak olarak anaokulu açtık sağlık problemlerimden dolayı devam edemeyeceğim ortağımda eğitimci ve çok uyumlu, mantıklıdır düşünürseniz mailinizi bekliyorum​

merhaba bende bornovada veya karşıyakada anaokulu devralmak istiyorum veya yeni açan olursa ortaklık düşünüyorum.doktorum yakında tayinim olacak sürekli izmirde olamayacagım ama sık sık gelecegim ama işi zaten annem için kurmak istiyorum eger uygunsa sizinle görüşebilirmiyiz

merhaba bende böyle bir işe girmek istiyorum bende eğitimciyim eğer düşünürseniz,özelden mesaj atabilirsiniz.

arkadaşlar uzun zamandır böyle bir işin peşindeydim,izmir bornovadayım eğer mümkünse bu işi oturup ciddi bir şekilde konuşsak diyorum eğer uygunsa,bende öğretmenim atamalar yüzünden atanamadık:43:
Böyle bir iş olursa ve başarabilirsek çok mutlu olurum

:4:
arkadaşlar uzun zamandır böyle bir işin peşindeydim,izmir bornovadayım eğer mümkünse bu işi oturup ciddi bir şekilde konuşsak diyorum eğer uygunsa,bende öğretmenim atamalar yüzünden atanamadık:43:
Böyle bir iş olursa ve başarabilirsek çok mutlu olurum

merhabalar 2 ortak oyun evi açtık ancak ortağımın sağlık problemleri vardı bu nedenle ayrıldı eşimle beraber yapmaya çalışsakta eşimin manisaya gitmesei gerekti tek başıma zorlanıyorum 15-20 bin sermayesi olan biriyşe ortaklık kurmak istiyorum sermayenin 10bini reklam ve kurum için kullanılacak olup şu anda 18-20 çocuk var

kurum açılalı 5 ay oldu XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
sizinle görüşmemiz mümkün mü,burda konuşulacak bir konu değil.eğer kazanç sağlayacak bir işse neden girmeyelim.Çocuk sayısı azmış üzüldüm. ama açılalı da 5 ay olmuş.Özelden size mesaj atamıyorum. msn adresinizi verirseniz görüşebiliriz.Eğer ciddi iseniz yüzyüze görüşebiliriz.

numaramı yazdınız:44:silinmiş keşke özelden atsaydınız.Noldu ya hiç ses soluk yok:63:

Merhaba,
Bende İzmir'de anaokulu veya kreş açmayı, ya da çalışır durumda olana ortak olmayı düşünüyorum.
Bazı görüşmeler yaptım. Eğer bu işi ciddi düşünürseniz görüşebiliriz.
Yeni üye olduğum için mesaj sayım 100'e ulaşmadı ve size özelden mesaj atamıyorum.
Siz özelden mesaj atabilirseniz, size ulaşabileceğim mail ya da telefonunuzu verirseniz konuşalım derim.

100 mesaj sayısı güvenlik için sanırım. bende geçmişinize bakmak istedim ama daha sadece bu konuya mesaj atmışsınız.

forumun kendi kuralı 100 mesaj buradan yazanlara özelden mesaj da attım cep nomu gönderdim ulaşıp ulaşmadığını bilemiyorum ama bu foruma bu ilan için üye oldum cep yada mail adresimide bırakamıyorum düşünen arakadaşlar izmir de ortak çocuk evi diye googledan arama yaparlarsa cebime ulaşabilirler
iyi günler

xanaokulu

telefon numaranızı diğer ilanınızdan buldum fakat 3 telefon numarasına da ulaşılamıyor hayırdır inşallah:53::19::20:

arkadaşlar ciddi düşünen yok mu şu işi:4:

Evet malesef konuyu açıp kimse bir daha da uğramıyor. Ben bu işi çok istiyorum. Sanırım kimse pek üzerinde durmuyor. Bazı kişilere mesaj atmak istiyorum ama özelden mesaj atamıyorum. UFF :84:

"sunak" hanım.
Bu konu için bu siteye üye oldum. İlk mesajım bu konu içindi.

Arkadaşlar ben günlerdir mesajların ilk sayfasına bakıp ikinci sayfaya bakmıyormuşum bu yüzden kimse cevap yazmıyor sanıyordum. :1:

''burcuatlgn''

benimde mesaj sayım 100 olmadı,fakat size msn adresimi bu siteden bir arkadaşla ulaştırıcam.

sunak hanım şu an ikimizde çevrimiçiyiz. Görüşme yapabilir miyiz.
Sizi burada gördüğüme çok sevindim. :64:

cocuk yuvasi kurmak isteyen varsa benimle irtibate gecerse cok sevinirim.almanyada sosyalpedagok olarak calisdim hem özürsüz hem özürlü cocuklarda basariliyim.özürlü cocuklar icin de kurulan krese cok faydali bilgilerim olur.tabiki özürsüz cocuklar icinde gecerli.almanca agrlikli yuva olursa beni ararsaniz cok memnun olurum.saygilarimla senem68

Back