İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Cnm benim ön görüşmeye gidilerek başladı d
Süreç takviye verdi kullan öyle başlayacağım dedi. Daha sonra ki adetim de gittim başladım cnö.
Şimdi alper beye 2. Sefer gideceğim mayıs adetiyle cnm şimdi tedbirli gideceğim takviyeyw 2 ay önce den başladım hazırım diyerek gideceğim
İnsallah olumlu olur ikimizinde. Bende 3aydir MFK eş paketi kullanıyorum doğal gebelik olmadi ama tup bebek oncesi bi yumurta kalitesi icin bi fayda olucagini dusunuyorum. Benim Amh 0.89 gecen sene. Cikolata kistim var. Senin Amh kac canim sebepsiz infertilitemi ?

İnsallah olumlu olur ikimizinde. Bende 3aydir MFK eş paketi kullanıyorum doğal gebelik olmadi ama tup bebek oncesi bi yumurta kalitesi icin bi fayda olucagini dusunuyorum. Benim Amh 0.89 gecen sene. Cikolata kistim var. Senin Amh kac canim sebepsiz infertilitemi ?
Cnm benimmyaş faktör ü var 40 yaşımdayım. Eşimde hı düşüklüğü var bu 4. Tedavi olavak işte. Benim en son amh 2.45 di 1 sene önce şuan bilmiyorum cnm

Biri Izmirde ikisi Istanbulda 3 tup bebek denemesi yapmis biri olarak kesinlikle laboratuvar ve embriyolugun doktor kadar önemli oldugunu dusunuyorum. Tavmergenin laboratuvari ve embriyologları felaket, hicbir yumurtam döllenmedi. Diger kliniklerde hic boyle bir sorun yasamadim, tum yumurtalarim döllendi ve son denemem tuttu. Istanbulda doktoru begenmedigim halde embriyologu nedeniyle sectigim klinikteki tedavim olumlu sonuclandi.
İstanbulda nereye gittiniz acaba

Merhaba bugün sabah irenbede Dr Alper bey tarafından opu işlemim gerçekleştirildi. Ne acı ne birşey. Dr bey işlem sonrası geldi ve bilgilendirmesini yaptı. İlk günler biraz soğuk gibi gelmişti ama bugün kanım ısındı ilgilenmesi hoşuma gitti çok güzel anlattı süreci. Keşke en başta gelseymisim buraya. Üç beş ucuz olsun diye devlete gitmiştim. Ben şuan için tavsiye ediyorum. İnşallah sağlıklı embriyolarım olur da daha çok tavsiye ederim 🥰
Merhaba transfer sonrası peki neler yaptınız neler yapmadınız nasıl bir süreç ilerliyor acaba bilgi verebilirmisiniz mesela yatıp dinlenmeniz gerekir mi yolculuk yapsak sorun olur mu

Merhaba transfer sonrası peki neler yaptınız neler yapmadınız nasıl bir süreç ilerliyor acaba bilgi verebilirmisiniz mesela yatıp dinlenmeniz gerekir mi yolculuk yapsak sorun olur mu
Merhaba transferim yarın.. herhalde dr.um bilgilendirme yapar.. bazıları dinlen diyor bazıları da günlük hayatına devam et diyor. Rahimde ki kan akışını önemliymiş. Embriyonun beslenmesi için. O nedenle hareket etmek gerekiyormuş.dokuzeylül üni. Hastanesinde hemşire bir hanım eğitim vermişti o da öyle demişti

Merhaba transferim yarın.. herhalde dr.um bilgilendirme yapar.. bazıları dinlen diyor bazıları da günlük hayatına devam et diyor. Rahimde ki kan akışını önemliymiş. Embriyonun beslenmesi için. O nedenle hareket etmek gerekiyormuş.dokuzeylül üni. Hastanesinde hemşire bir hanım eğitim vermişti o da öyle demişti
Evet o yüzden sordum ben de kafamm karıştı açıkçası allahım tez zamanda mutlu haberlerinizi nasip etsin inşallah bilgilendirme alınca burayada yazarsanız çok memnun olurum

Back
X