- 8 Ocak 2015
- 6.062
- 19.045
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah teşekkür ederim mini tüp bebek denedi bende nedenini bilmiyorum ama klomende embriyolar çok kaliteli olmadı 3 tane koydu hatta ama olmadıisrail beyle ikizlerim olmustu benim ama onu denemissiniz hakkinizda hayirlusi
bu isler biraz nasip .insallah bir an omce hayirla saglikla evladiniza kavusursunu,Amin inşallah teşekkür ederim mini tüp bebek denedi bende nedenini bilmiyorum ama klomende embriyolar çok kaliteli olmadı 3 tane koydu hatta ama olmadı
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler al3 Temmuz a aldım randevumu![]()
Bana doktorum 3 4 gün dinlen sonra günlük hayatına dönebilirsin demişti ama ben sürekli evde kaldım 11.günde sonucumu öğrendim hala evdeyim nerdeyseHa bir de transferden sonra neler yaptınız yattınız mı 12 gün benim Aydın daki doktorum ağır grip olmuş gibi dinlenin demişti
Yaaa ne güzelBen de Ahmet sayesinde 14 haftalık gebeyim![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah güzel haberler al![]()
Teşekkür ederimBen ümit inceboz’da tedavi gördüm, irenbe’de çalışıyor. İlk denemede olumlu sonuç aldık, yaşı size yakın hastaları daha çoktu denk geldiğim kadarıyla
3. Denemem idi ikincisinde 3 gün dinlendim olmamıştı. Tutacağı varsa dinlenme ile ilgisi yok. Ertesi gün işe gitmemi istememişti aslında ilk transferde gitmiştim ikincide istemedi. Üçüncüde saldım ben bayağıAhmet bey çok dinlenmeyi önermiyor o zaman dimi
Aslında bu işler nasip kısmet de elimizde değil kafamıza takılıyor işte3. Denemem idi ikincisinde 3 gün dinlendim olmamıştı. Tutacağı varsa dinlenme ile ilgisi yok. Ertesi gün işe gitmemi istememişti aslında ilk transferde gitmiştim ikincide istemedi. Üçüncüde saldım ben bayağıTransfer öncesi bugün istanbula gidiyorum yarın sınavım var deyince bir şoka uğrası Ahmet Bey. Araba kullandım gece stresten sıfır uyku sınava girdim, açılayım diye filtre kahve espresso çay içtim düşünün, bir so raki tekrar araba kullanıp döndüm sonra da işe devam.
3 ü de Ahmet beyde mi3. Denemem idi ikincisinde 3 gün dinlendim olmamıştı. Tutacağı varsa dinlenme ile ilgisi yok. Ertesi gün işe gitmemi istememişti aslında ilk transferde gitmiştim ikincide istemedi. Üçüncüde saldım ben bayağıTransfer öncesi bugün istanbula gidiyorum yarın sınavım var deyince bir şoka uğradıAhmet Bey. Araba kullandım gece stresten sıfır uyku sınava girdim, açılayım diye filtre kahve espresso çay içtim düşünün, bir sonraki gün tekrar araba kullanıp döndüm sonra da işe devam.
Evet 3 ü Ahmet Bey de oldu. Aslında ilkinde aşılama yapılacaktı pkos tan fazla folikül gelişince ama az ilaç verildiği için de 3.gün transfer edildi olmadı. 2. De tekrar toplandı 2 tane 5.gün elde edildi 2.cisinde tuttu.Aslında bu işler nasip kısmet de elimizde değil kafamıza takılıyor işte
3 ü de Ahmet beyde mi
aydında ki doktorunuz kimdiHa bir de transferden sonra neler yaptınız yattınız mı 12 gün benim Aydın daki doktorum ağır grip olmuş gibi dinlenin demişti
bana da onu tavsiye ettiler tüh şimdi canım sıkıldıBaşka konular altın Ahmet Zeki Işık tan bahsedilğini görmüştüm.Bu arada ben de 39 yaşımdayım.3 tüp bebek denedik.Olmuyor bir türlü. Benim sürecim tavmergende yürütülmüstü. Şuan ben de senin gibi iyi bir doktor ariyorum mümkünse tavmergenden uzak.
Ali Öner Erdoğdu da tedavimi yaptırdım ve olumlu olarak sonuçlandı pozitif ve sakin bir yapısı olması beni çok motive etmişti çok şükür hamileyim ve takip için Ali Öner beye devam ediyorumHerkese merhaba şimdiye kadar hep okuyordum ama ilk defa yazıyorum. Çok faydalı bir site gerçekten çok faydalı bilgiler deneyimler var. Benim (Allah bağışlasın hepsini) 10 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3 yıl önce kardeş istemeye başladı bizim de maceramız böylece başladı.İzmir de Israel beyde bir mini tüp bebek denemesi Aydın da 2 defa tüp bebek denemesi sonucunda sonuç negatif.Amh 1.35 di 2 yıl önce 39 yaşındayım. Şimdi kafam çok karışık mücadele etmek ya da etmemek. O 12 gün boyunca bekleyiş o kadar emek ilaç iğne sonunda çok yıpranıyorum psikolojik olarak. Şimdi biraz aradan sonra devam edersem İzmir de devam edeceğim iyi bir doktor önerisi istiyorum.
Aynı durumdaymışız hakkımızda hayırlısı ben Ahmet beyde karar aldım sanırım 3 Temmuz da randevumBaşka konular altın Ahmet Zeki Işık tan bahsedilğini görmüştüm.Bu arada ben de 39 yaşımdayım.3 tüp bebek denedik.Olmuyor bir türlü. Benim sürecim tavmergende yürütülmüstü. Şuan ben de senin gibi iyi bir doktor ariyorum mümkünse tavmergenden uzak.