- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi pohpohperi
-
cnm saçmalama ne gelişim geriliği ben irenbebe dr ege tv ye çıkmıştı o anlattı dinledim transferde ilk konulan yumurta kadar sağlıklı oluyormuş istersen 5 yıl sonra koydur birşey olmuyormuş dondurmada birde dr dedik eşinde veya sizde bulaşıcı hastalık varsa dondurmuolarmış çünkü çocuğun geni bozuk ve bulaşıcı hastalık riski yüksek oluomuş.ben raporlu olduğum için dondurmam ücretsiz olacak inş.onlara gerek kalmazda ilkinde hamile kalırım ama olmazsada donmuşlarla 2.yapacağım ve içimde rahat seninde öyle olsun.ve allah nasip ederse evladım olursa 2yaşına girince o donmuşlarla gene çocuk yapacağım inş :))
evet cnm hayırlısı ama takma derim kafanı rahat tut çocuğumuz yok diye adamlara çok düşkün oluyoruz galiba çocuğumuz olsa yandılar :)))
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi haftalar
Ben gelecek ay İzmire taşınıyorum eşimin işi sebebi ile, bi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk istanbulda, burada eurofertil adında ünlü bir tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyruk referansları iyi olduğu için, şimdi izmir için bir araştırma yaptık ve eurofertil izmir şubesini de açmış, oraya gitmeyi düşünüyoruz ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, siz ne dersiniz önerir misiniz yoksa farklı bir öneriniz olur mu? Teşekkür ederim şimdiden
ben bir aydir ara ara ateşleniyorum aranizda ateşlenen varmi iç hstliklarina gitsemmi dr sorsam...bilemedim yatamiyorum geceleri ateşten.
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi haftalar
Ben gelecek ay İzmire taşınıyorum eşimin işi sebebi ile, bi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk istanbulda, burada eurofertil adında ünlü bir tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyruk referansları iyi olduğu için, şimdi izmir için bir araştırma yaptık ve eurofertil izmir şubesini de açmış, oraya gitmeyi düşünüyoruz ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, siz ne dersiniz önerir misiniz yoksa farklı bir öneriniz olur mu? Teşekkür ederim şimdiden
Sali gunu transferim var heralde sabah olucak yarin ogrencem saatini.bulusursaniz beni ziyarete gelin:)
Canim tesekkurler.ben de 9da ordayim.poliklinige gelicem ama muhtemelen 4.katta merkezde olurum.turuncu tshirt ve gri esofman giycem.esim ve annem olcak yanimda gorursen gel benim yanima.iyi dileklerin hepimizle olsun isallahSedenim yarın kaçta transferin ben sabah 9 da orda olcam,tanışmadığımız için yüzyüze söyleme şansım yok o yüzden burdan söylüyorum,senin için dua ediyorum,inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur canım inşallah....
Kizlaaar beni hastanede goren var mi?transfer oldum cok sukur.dondurulmuslarin hepsi cozundu.2 tane gelisimi duzgun varmis onlar kondu.30 eylul test gunum,isallah guzel haberler veririz birbirimize:)
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaar beni hastanede goren var mi?transfer oldum cok sukur.dondurulmuslarin hepsi cozundu.2 tane gelisimi duzgun varmis onlar kondu.30 eylul test gunum,isallah guzel haberler veririz birbirimize:)
bu arada sedenim yumurta koyarken anstezilimi oldu yoksa canlı canlımı :)))
bende bugun hast geldim ama hemen döndüm e2 295 çıktı benim seninki nasıl çıktı gonal f i 150 le vurmaya devam dedi yarından itibaren 3 farklı iğne vurulmaya başlayacağım.dr sana neler söyledi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?