- Konu Sahibi pohpohperi
-
sedencim benim üstümde beyaz hastane önlüğü vardı damla ile konuştum belki sende beni görmüşündür kan tahlilini kapıda damla ile konuştuk galiba sende kapının dibinde oturuyordun.gün yaklaştıkça çok heycanlanıyorum ama senin heycan benden de çok 13 gün ahh çabuk geçse keşke bizde o günlere gelsek inş. korku ile karışık bi duygu var yarın 3. iğneye başlıcam oda karından yalnız 4gün iğne vuruldum 5.gün 3 iğneye çıktı acaba çabukmu büyüyor ki hızlı gidio gibi
embriologla hangi telefondan konuşuyosun canım ben hiç görmedim ve konuşmadım henüz?yanlış okumuşum :) benimkide çatlamasın die verdi o ilacı zaten içeriğinde 5.günü adetin başlanır yazıo yani normal aynı ilerliyoruz seninle ama sana gonalı çok vuruyomuş neden acaba
Canım ben perşembe tekrar gidicem sabah 9 da,seni de çağırdılar mı?süreçlerimiz aynı devam ediyo
embriologla hangi telefondan konuşuyosun canım ben hiç görmedim ve konuşmadım henüz?
hani bi tane siyah saçlı kilolu bayan varya işte o embriyolog banada 0532 133 04 04 nolu teli verdiler burdan ara dediler hep o bayan açıo artık sesinden tanıdım.bana erdal bey tanıştırmıştı onu embriyologumuz diye ama.
kız zaten o açık saçlı olan hamile :) onun yanında kısa saçlı genelde topuz yapıo hep o
kız zaten o açık saçlı olan hamile :) onun yanında kısa saçlı genelde topuz yapıo hep o
bana histro yapıldığında yanıma gelmişlerdi ikisi erdal bey bana buda bizim embriyologumuz demişti bana ama tühhh hüsran yaşadım değilmi yoksa ben anestezi etkisi ile ölemi anlamıştım.
Kan tahlili e2 ve muayene sonucuna gore doz artirip ayni kalmakta karar veriyolar.kendini doktorun eline birak derim.bemim suan bi ignem var popom mosmor oluyo ve vuruldukta n sonra cok aciyo ama doktor devam degistirmek yok ilaci dedi.napalim tamam dedim.beklenen gun gelecekse cekilen cileler sevaptir:)canim ben onluklu kimse gormedim.bi de hic koltuklara oturmadim direk yukari ciktim.sedencim benim üstümde beyaz hastane önlüğü vardı damla ile konuştum belki sende beni görmüşündür kan tahlilini kapıda damla ile konuştuk galiba sende kapının dibinde oturuyordun.gün yaklaştıkça çok heycanlanıyorum ama senin heycan benden de çok 13 gün ahh çabuk geçse keşke bizde o günlere gelsek inş. korku ile karışık bi duygu var yarın 3. iğneye başlıcam oda karından yalnız 4gün iğne vuruldum 5.gün 3 iğneye çıktı acaba çabukmu büyüyor ki hızlı gidio gibi
Canim bana da hemen vermisti sıkılma hic.hemsireler de doktor kadar bilgililer.ay evet bakanliktan teftise gelmisler.tam ben islemdeyim.gelsin beni denetlesinler dedim:)Canım ben kan verdim işime gittim döndüğümde teftiş vardı hemşireyle görüştüm dr.çok yoğundu gonal f 187,5 tan 225 e çıkarmış bide çatlatmama iğnesi yazmış yarın yapcam,hemşire ii gidiyo dedi ama ben dr. ile görüşemediğim için huzursuz oldum biraz nasıl gittiğini onunla konuşmak isterdim herkeze bu çatlatmama iğnesini hemen veriyolar mı ki kafam karıştı
Canim bana da hemen vermisti sıkılma hic.hemsireler de doktor kadar bilgililer.ay evet bakanliktan teftise gelmisler.tam ben islemdeyim.gelsin beni denetlesinler dedim:)
Sağol canım ya rahatladım peki senin gonal f dozun nasıldı?benimki 225 e çıktı kötü mü sence?
ay benim adet günüm cumartesi yada pazara denk gelcek napcaz bakiyolarmi öyle dgm kontrol hapim pazartesi bitti daha hastalamadim ya denk gelirse açikmi.. ay aksilikler ya sitrestenmi hastalamiyom ben((((((
üzülmeeeee ctesi öğlene kadar açıkki bizim dr ve tüm bölümler ctesi olmazsan bile adet ptesi 2.günü olur zaten tedavi adetin 2.yada 3.günü başlıyor ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?