Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

adet oldum bugunnn ve yarın iğnelerim başlıyor hadi hayırlısı inş.allah utandırmasın bebeğime ilk adımı atıyorum

ay gözün aydin benimkinede az kaldi ya heyecan doruktaaaaaaaaa inşallah bebişimiz gelir:))))))))

eşimin iş yeri satildi ay ya tam zamanini buldu uff beni sıkıntoya soktu napcaz ya taşinma olurmu bu ay tedavim allah hayirlisi nasip etsin..

dr a sormayı unuttum bi karından bi kalçadan iğne verdi acaba ikisini aynı zamandamı vurulmam gerekiyor siz ne yaptınız bilginiz varmııı

dr a sormayı unuttum bi karından bi kalçadan iğne verdi acaba ikisini aynı zamandamı vurulmam gerekiyor siz ne yaptınız bilginiz varmııı

Bende dün başladım canım bana da iki iğne verdi ama aynı anda diye uyarmadı sanırım önemi yok ama mümkün olduğunca her gün aynı saatlerde yapmaya çalış.Salı günü kontrole gitcem,içimdeki bu heyecanı hem seviyorum hem korkuyorum ama her nedense olumsuz hiç bişey düşünmüyorum hayırlısı bakalım :)

yeşim dün bende ordaydım kesin görmüşüzdür birbirimizi ne giymiştin dün ne renk :)

Son düzenleme:
bu arada bende çook heycanlıyım ve içimden bi ses olacak diyor allahım utandırmasın garip bi sevinç var içimde salı günü e2 yaptırcam arıcam dr u :)

cnm herşeyde bi hayır vardır üzülme sakın bakalım daha belli değilmiş baksana taşınsanız bile bu senin tüp bebek yapmana engel değilki

dogru ama eşim çok sitresli ve bunuda bana yansitiyor .. bilmiyom napcaz kesin taşinacak başka yere izmir içi ama işte erkekler miz miz oluyor ..ben eşimin üzülmesine çok dayanamiyom hayirlisi eminim var bundada bir hayir ..

evet cnm hayırlısı ama takma derim kafanı rahat tut çocuğumuz yok diye adamlara çok düşkün oluyoruz galiba çocuğumuz olsa yandılar :)))

yeşim dün bende ordaydım kesin görmüşüzdür birbirimizi ne giymiştin dün ne renk :)

Pembe bir tişört pembe bandana bol bir kot pantolon vardı.Kesin görmüşüzdür canım,sen ne giymiştin?Salı sabah yine orda olcam görüşelim inşallah.Bende hiç negatif düşünemiyorum herkesemi böyle oluyo acaba,genelde en kötüsünü düşünürüm ama bu konuda hep olumluyum inşallah öyle sonuçlanır hepimizinki

kafandaki bandanada oya gib şeyler sarkıyomudu yeşim tek başınaydın galiba :) inş. doğru kişidir sensen o konuşmak istedim ama konuşamadm bi bayan vardı kocası ile gelmiş onla konuştuk baya kapıda belki görmüşündür

evet canım benim o işte karşınızda oturuyodum keşke konuşsaydık,salı orda olursan konuşalım tanışalım inşallah

Sali gunu transferim var heralde sabah olucak yarin ogrencem saatini.bulusursaniz beni ziyarete gelin:)

:)) yeşilli olanda bendim yeşim :) senle konuşmak istedim ama çekindim aslında varya herkezle konuşmak istedim tutan varmı tecrübeleri neler diye ama tuttum kendimi galiba ilk old. için çok heycanlıyım.dr benide salı çağırdı ama sadece e2 testi yapacakmış istersen gelme yaptır evine yakın yerde ona göre ara bizi dozunu ora göre vur dicez dedi sabahtan testi yaptır dedi.evin uzaksa sende öle yapabilirsin istersen bana embriyolog söyledi.

çabuk en tecrübelimiz hemen söyle iğneni kaç gündür vuruluyorsun :)) şu sıralar en merak ettim konu o acaba yumurta toplamaya kaçgünde varacağız.adına çok sevindim rabbim hemencik bebişinin tutunmasını sağlasın inş allah dahada artmasın

Serapcim guzel dileklerin icin tesekkurler.hepimize saglili bebisler nasip olsun isallah.canim benim 2.denemem.haziran ayinda negatifle sonuclandi ilk deneme.7haziranda regl olmustum.20 haziranda yumurtalar toplanmisti.7tane saglam kaldi transferden sonra .onu da 2ye bolup dondurdular.bu ay yumurta buyutmek icin igne olmuyorum.olusabilecek yumurtalari baskilamak icin hap iciyorum.dun baslayan ve belki tutarsa gebeligin 10uncu haftasina kadar surebilecek hergun kalcadan bi ignem var.rahim kalinligi yeteri kadar olunca transfer yapiyolar .iste bizim de sali olcak eger cozunen yumoslarda bi bozukluk gelisim gereligi olmazsa..

cnm saçmalama ne gelişim geriliği ben irenbebe dr ege tv ye çıkmıştı o anlattı dinledim transferde ilk konulan yumurta kadar sağlıklı oluyormuş istersen 5 yıl sonra koydur birşey olmuyormuş dondurmada birde dr dedik eşinde veya sizde bulaşıcı hastalık varsa dondurmuolarmış çünkü çocuğun geni bozuk ve bulaşıcı hastalık riski yüksek oluomuş.ben raporlu olduğum için dondurmam ücretsiz olacak inş.onlara gerek kalmazda ilkinde hamile kalırım ama olmazsada donmuşlarla 2.yapacağım ve içimde rahat seninde öyle olsun.ve allah nasip ederse evladım olursa 2yaşına girince o donmuşlarla gene çocuk yapacağım inş :))

Canım ben çok heyecanlıydım süreç başladığı için keşke konuşsaydık b,evim uzak ama bucada çalışıyorum o yüzden gidicem hastaneye neyse salı omazsa bigün karşılaşırız elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…