- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
-
adet oldum bugunnn ve yarın iğnelerim başlıyor hadi hayırlısı inş.allah utandırmasın bebeğime ilk adımı atıyorum
eşimin iş yeri satildi ay ya tam zamanini buldu uff beni sıkıntoya soktu napcaz yataşinma olurmu bu ay tedavim allah hayirlisi nasip etsin..
dr a sormayı unuttum bi karından bi kalçadan iğne verdi acaba ikisini aynı zamandamı vurulmam gerekiyor siz ne yaptınız bilginiz varmııı
cnm benimde ilk denemem :)) belki hastaneede karşılaşırız 3-4 güne belkide 1-2 güne adet olurum vee iğneler başlar inş. hayırlısı ileee inş. güzel şeyler olurrr
cnm herşeyde bi hayır vardır üzülme sakın bakalım daha belli değilmiş baksana taşınsanız bile bu senin tüp bebek yapmana engel değilki
yeşim dün bende ordaydım kesin görmüşüzdür birbirimizi ne giymiştin dün ne renk :)
Pembe bir tişört pembe bandana bol bir kot pantolon vardı.Kesin görmüşüzdür canım,sen ne giymiştin?Salı sabah yine orda olcam görüşelim inşallah.Bende hiç negatif düşünemiyorum herkesemi böyle oluyo acaba,genelde en kötüsünü düşünürüm ama bu konuda hep olumluyum inşallah öyle sonuçlanır hepimizinki
kafandaki bandanada oya gib şeyler sarkıyomudu yeşim tek başınaydın galiba :) inş. doğru kişidir sensen o konuşmak istedim ama konuşamadm bi bayan vardı kocası ile gelmiş onla konuştuk baya kapıda belki görmüşündür
Pembe bir tişört pembe bandana bol bir kot pantolon vardı.Kesin görmüşüzdür canım,sen ne giymiştin?Salı sabah yine orda olcam görüşelim inşallah.Bende hiç negatif düşünemiyorum herkesemi böyle oluyo acaba,genelde en kötüsünü düşünürüm ama bu konuda hep olumluyum inşallah öyle sonuçlanır hepimizinki
Serapcim guzel dileklerin icin tesekkurler.hepimize saglili bebisler nasip olsun isallah.canim benim 2.denemem.haziran ayinda negatifle sonuclandi ilk deneme.7haziranda regl olmustum.20 haziranda yumurtalar toplanmisti.7tane saglam kaldi transferden sonra .onu da 2ye bolup dondurdular.bu ay yumurta buyutmek icin igne olmuyorum.olusabilecek yumurtalari baskilamak icin hap iciyorum.dun baslayan ve belki tutarsa gebeligin 10uncu haftasina kadar surebilecek hergun kalcadan bi ignem var.rahim kalinligi yeteri kadar olunca transfer yapiyolar .iste bizim de sali olcak eger cozunen yumoslarda bi bozukluk gelisim gereligi olmazsa..çabuk en tecrübelimiz hemen söyle iğneni kaç gündür vuruluyorsun :)) şu sıralar en merak ettim konu o acaba yumurta toplamaya kaçgünde varacağız.adına çok sevindim rabbim hemencik bebişinin tutunmasını sağlasın inş allah dahada artmasın
:)) yeşilli olanda bendim yeşim :) senle konuşmak istedim ama çekindim aslında varya herkezle konuşmak istedim tutan varmı tecrübeleri neler diye ama tuttum kendimi galiba ilk old. için çok heycanlıyım.dr benide salı çağırdı ama sadece e2 testi yapacakmış istersen gelme yaptır evine yakın yerde ona göre ara bizi dozunu ora göre vur dicez dedi sabahtan testi yaptır dedi.evin uzaksa sende öle yapabilirsin istersen bana embriyolog söyledi.
Sali gunu transferim var heralde sabah olucak yarin ogrencem saatini.bulusursaniz beni ziyarete gelin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?