- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
tiransver olduktan sonra hastanede kaç saat kaldin ay zaman azaldikca her şeyi düşünüyorum ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tiransver olduktan sonra hastanede kaç saat kaldin ay zaman azaldikca her şeyi düşünüyorum ....
evet nursimam benimde karnım çok ağrımıştı ağrı kesici iç iyi geliyor.pintos ne kadarlık hamilesin şimdi bende allah nasip ederse 2 embrio koydururum o zman
sabah kontrol vardı kızlar endometrium 6,5 teydi 6 gün geçti bi değişiklik yok.cumaya tekrar gidicem.erdal bey istediğimiz gibi olmazsa başka bi ay yaparız dedi.rahim kalınlaşmayıp tedavisi ertelenen var mı?
kızlar bişi soracağım yumurtamın büyüdüğünü nasıl anlıcak dr her seferinde alttan ultrasyonlamı bakacak birde iğne vurulurken kaç günde bir çağırıyor erdal bey
cnm benim adetimin gelmesini bekliyorum gelince iğneye başlıyacağız sanırım en geç hafta sonuna kadar adet olurum :)) acaba kaç gün iğne vurulacağım çokk meraklardayımm
Canım benimde adetim hafta sonuna sanırım tedavimiz aynı zamanlarda başlıcak benim ilk denemem çok heyecanlıyım günler geçmiyo,senin kaçıncı denemen?
belli bir saate buluşup sohbet edelimmi ne dersiniz...
kızlar uygun olursa ben de katılmak isterim :)