• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

tiransver olduktan sonra hastanede kaç saat kaldin ay zaman azaldikca her şeyi düşünüyorum ....

tiransver olduktan sonra hastanede kaç saat kaldin ay zaman azaldikca her şeyi düşünüyorum ....

canım çok kalmıyosun hastanede.transferden sonra bi 10 dakika falan ameliyathanede kalıyosun hemen kaldırmıyolar.sonra yatağına alıyolar.istediğn zaman çıkabilirsin diyolar.biz 2 saat kadar sonra çıktık.transfer işin en kolay kısmı.

sabah kontrol vardı kızlar endometrium 6,5 teydi 6 gün geçti bi değişiklik yok.cumaya tekrar gidicem.erdal bey istediğimiz gibi olmazsa başka bi ay yaparız dedi.rahim kalınlaşmayıp tedavisi ertelenen var mı?

sabah kontrol vardı kızlar endometrium 6,5 teydi 6 gün geçti bi değişiklik yok.cumaya tekrar gidicem.erdal bey istediğimiz gibi olmazsa başka bi ay yaparız dedi.rahim kalınlaşmayıp tedavisi ertelenen var mı?

canim ya üzüldüm inşallah iyi olur .. vardir bundada bir hayir

ilaçimin bitmesine son beş gün kaldi eger bir aksilik çikmassa bir dahaki sali adet olcam kist gitmiştir inşallah temizligimide yaptim misler gibi yatacagim içimde tarif edilmeyecek bir heyecan var:))))))

cnm benim adetimin gelmesini bekliyorum gelince iğneye başlıyacağız sanırım en geç hafta sonuna kadar adet olurum :)) acaba kaç gün iğne vurulacağım çokk meraklardayımm

kızlar bişi soracağım yumurtamın büyüdüğünü nasıl anlıcak dr her seferinde alttan ultrasyonlamı bakacak birde iğne vurulurken kaç günde bir çağırıyor erdal bey

kızlar bişi soracağım yumurtamın büyüdüğünü nasıl anlıcak dr her seferinde alttan ultrasyonlamı bakacak birde iğne vurulurken kaç günde bir çağırıyor erdal bey

evet canım her seferinde alttan bakıyo ve kan veriyosun ordan anlıyor.iğne vurulurkende 2 günde bir çağırıyo.sonlara doğru tek güne iniyo.bu birazda yumurtaların gelişimine bağlı oluyo.

cnm benim adetimin gelmesini bekliyorum gelince iğneye başlıyacağız sanırım en geç hafta sonuna kadar adet olurum :)) acaba kaç gün iğne vurulacağım çokk meraklardayımm

Canım benimde adetim hafta sonuna sanırım tedavimiz aynı zamanlarda başlıcak benim ilk denemem çok heyecanlıyım günler geçmiyo,senin kaçıncı denemen?

Canım benimde adetim hafta sonuna sanırım tedavimiz aynı zamanlarda başlıcak benim ilk denemem çok heyecanlıyım günler geçmiyo,senin kaçıncı denemen?

cnm benimde ilk denemem :)) belki hastaneede karşılaşırız 3-4 güne belkide 1-2 güne adet olurum vee iğneler başlar inş. hayırlısı ileee inş. güzel şeyler olurrr

benim dogum kontürol ignelerim pazar bittiyor sanirim iki günede gelir ...hayirlisi bakalim raporsuz ilaç alan varmi ne kadar tutuyor merak ediyorum:))) çok umutluyum eşim kiziyor hayel kuruyorum ben olmassa çok üzüleceksin hayal kurma diyo inşallah tutar..hepimizinki çok ihtiyaçim var bebişe:)))))))) yanlizliktan kurtulcam

evett peşpeşe olacak sanırım ne güzell.kızlar evet toplansak ya bi gün hastane kafesinde kahve içsek hepberaber gün belirleyelim muayne günümüz olmasada buluşalım ne dersiniz çok güzel olur hem kader ortaklarıyızzz

Hanimlar ben calisiyorum.ctesileri ogleden sonra ve pazarlari musaitim.ciglide oturuyorum.hastaneye esimle cogu zaman evden gelip isimiz pinarbasinda oraya beraber aracla gidiyoruz.yoksa ulasim cok zor.haftasonu olursa hepimize uygun bi yerde ayarlanirsa sevinirim:46:

adet oldum bugunnn ve yarın iğnelerim başlıyor hadi hayırlısı inş.allah utandırmasın bebeğime ilk adımı atıyorum

Back