• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

nerelerdesiniz kızlar iğne olan yumoş büyüten,opu olan, transfer olan, gününü bekleyen yok mu.tınaztepe uyumaaaa

eveeeeeeeeettttt çok mutluyum sende belirtiler varmı yaz kız bende öğreneyim beni neler bekliyor.şuan tek bildiğim bolca gazım old :)))

senin nasıl gidiyo canım iyimisin?

benim bugün biraz canım sıkkın.regl döneminde sivilceler olur sadece tek belirti.şuan da bir sürü sivilcem var .olumsuz düşünmek istemiyorum, işallah tutunmuştur bebişlerim bana.sonuçta bi dünya hormon alıyorum.kimyamı bozdu hepsi.eylül ekimde tüpe başlayacaklar topiğinde bugün 3 hamişimiz var.böyle güzel haberleri almak moral oluyo bekleyenlere.işallah ben de onlar gibi ben de 30.unda yazabilirim buraya hamileyim diye.pozitif düşünüyorum.herşey güzel olacak..neyse sizi de sıkmıyım bu heycanlı günde.allah yardımcın olsun canım

Canım bunlara hiç kafanı takma ben ne hikayeler okudum,kiminde adet belirtisi gibi belirtiler oluyo ama pozitif sonuç alıyo kimide hiç belirti olmadan alıyo pozitif sonucu,moral bozmak yok,bebişleri üzmeye hakkımız yok annesi :)))

Canım bunlara hiç kafanı takma ben ne hikayeler okudum,kiminde adet belirtisi gibi belirtiler oluyo ama pozitif sonuç alıyo kimide hiç belirti olmadan alıyo pozitif sonucu,moral bozmak yok,bebişleri üzmeye hakkımız yok annesi :)))

evet bencede sedennn gereksiz kaygılarınnn

kızlar ne biliyim bi an umutsuzluğa kapıldım ama sonuç alana kadar pozitiften vazgeçmicem sööözz

Back