• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir tınaztepe hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

cnm saçmalama ne gelişim geriliği ben irenbebe dr ege tv ye çıkmıştı o anlattı dinledim transferde ilk konulan yumurta kadar sağlıklı oluyormuş istersen 5 yıl sonra koydur birşey olmuyormuş dondurmada birde dr dedik eşinde veya sizde bulaşıcı hastalık varsa dondurmuolarmış çünkü çocuğun geni bozuk ve bulaşıcı hastalık riski yüksek oluomuş.ben raporlu olduğum için dondurmam ücretsiz olacak inş.onlara gerek kalmazda ilkinde hamile kalırım ama olmazsada donmuşlarla 2.yapacağım ve içimde rahat seninde öyle olsun.ve allah nasip ederse evladım olursa 2yaşına girince o donmuşlarla gene çocuk yapacağım inş :))

Canim erdal bey bana da dedi dondurulmus transfer icin 2.denemem deme dedi.1. Deki olusan kalitedeki yumurtalarin transfer edilcek dedi.ama ben hast.de biriyle konustum.transfer gunu kanamasi oldugu icin embriyolari dondurmuslar.daha sonraki bi gun transfer gunu secmislet.sabahtan aramis bizim ekip gelme embriyolar kalitesizlesti demisler.bolunmesi devam etmiyomus.dr.sordum boyle bi ihtimal var mi yani dondurulan ebriyolarin bozulma olasiligi.diye tabi ki ams ama biz kalitelileri donduruyoruz o yuzden dusuk bi ihtimal dedi bu da hastaya soylenmez dedi.ondan bahsetmistim ben de su an tek engel o.onu da asarsak bu sefer bebislerim tutuncak bana eminim.

evet cnm hayırlısı ama takma derim kafanı rahat tut çocuğumuz yok diye adamlara çok düşkün oluyoruz galiba çocuğumuz olsa yandılar :)))

evet canim bizimki bazen diyom çoçuk olsun sen görürsün onunla gezicem artik biliyom diyo adam başina gelecegi biliyor.:)

ben bir aydir ara ara ateşleniyorum aranizda ateşlenen varmi iç hstliklarina gitsemmi dr sorsam...bilemedim yatamiyorum geceleri ateşten.

Arkadaşlar merhaba, herkese iyi haftalar

Ben gelecek ay İzmire taşınıyorum eşimin işi sebebi ile, bi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk istanbulda, burada eurofertil adında ünlü bir tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyruk referansları iyi olduğu için, şimdi izmir için bir araştırma yaptık ve eurofertil izmir şubesini de açmış, oraya gitmeyi düşünüyoruz ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, siz ne dersiniz önerir misiniz yoksa farklı bir öneriniz olur mu? Teşekkür ederim şimdiden

Ben gelecek ay İzmire taşınıyorum eşimin işi sebebi ile, bi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorduk istanbulda, burada eurofertil adında ünlü bir tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyruk referansları iyi olduğu için, şimdi izmir için bir araştırma yaptık ve eurofertil izmir şubesini de açmış, oraya gitmeyi düşünüyoruz ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum, siz ne dersiniz önerir misiniz yoksa farklı bir öneriniz olur mu? Teşekkür ederim şimdiden

selincim aramıza hoş geldin.ben buca Tınaztepe hastanesindeki tüp bebek uzmanı doktoru Erdal aktan'a kadın doğumcum tavsiye etti diye gitmeye başladım.ve iyi bi seçim yapmışım.ekip 12 yıl ege tüp bebek merkezinde çalışmış ve bu yıl başında buraya transfer olmuşlar.tecrübeliler,ilgililer.işlerinin ustası ve çok güler yüzlüler.her an doktora dahi ulaşıp sorununu aktarabiliyosun.biliyosun ki bazıları ulaşılmaz oluyo.açıkçası doktorla benim ilk denemem negatifti ama dondurulmuşlarla 2.kez yarın transfer olucam.işallah bu sefer pozitifi görücez.sen de araştır tabi kafana yatan neresi olursa orda yaptır.soruların olursa da cevaplamaya hazırım canım .hayırlısı

ben bir aydir ara ara ateşleniyorum aranizda ateşlenen varmi iç hstliklarina gitsemmi dr sorsam...bilemedim yatamiyorum geceleri ateşten.

cnm o sorun bendede var 37ye çıkıyor ateşim ve akşamları üşüyorum gece pikesiz ve uzun kollu olmadan yatamıom bende merak ediom nie acaba oluo die

bence cnm sen herkesin dediğine bakma herkeste frklı sorun var kimbilir ondaya ne vardı yaş olabilir yumurta rezervi olabilir azo spermle döllenmiş yumurta olabilir olabillir vsss gibi cnm sana içten dua ediyorum inş.yarın çok güzel geçer ve iyi sonuç alırsın.meryem suresini oku ve işlem sırasınd bolca salavat getir tecrübele sabittir :) bi ara görüşürsek anlatırım :)

Hoşgeldin canım,benim ilk denemem,benim doktorum Erdal bey çok güleryüzlü deneyimli bir ekip,geldiğinde görüş karar vermeden bence insana güven veriyor

Sali gunu transferim var heralde sabah olucak yarin ogrencem saatini.bulusursaniz beni ziyarete gelin:)

Sedenim yarın kaçta transferin ben sabah 9 da orda olcam,tanışmadığımız için yüzyüze söyleme şansım yok o yüzden burdan söylüyorum,senin için dua ediyorum,inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur canım inşallah....

canim inşallah bebişin sana tutunur ve birakmaz hayirlisi tabi inşallah tutar...dualarimiz seninle

Sedenim yarın kaçta transferin ben sabah 9 da orda olcam,tanışmadığımız için yüzyüze söyleme şansım yok o yüzden burdan söylüyorum,senin için dua ediyorum,inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur canım inşallah....
Canim tesekkurler.ben de 9da ordayim.poliklinige gelicem ama muhtemelen 4.katta merkezde olurum.turuncu tshirt ve gri esofman giycem.esim ve annem olcak yanimda gorursen gel benim yanima.iyi dileklerin hepimizle olsun isallah

Son düzenleme:
Kizlaaar beni hastanede goren var mi?transfer oldum cok sukur.dondurulmuslarin hepsi cozundu.2 tane gelisimi duzgun varmis onlar kondu.30 eylul test gunum,isallah guzel haberler veririz birbirimize:)

Kizlaaar beni hastanede goren var mi?transfer oldum cok sukur.dondurulmuslarin hepsi cozundu.2 tane gelisimi duzgun varmis onlar kondu.30 eylul test gunum,isallah guzel haberler veririz birbirimize:)

inşallah canim heyecanla bekliyoruz 30 eylülü herşey gönlünce olsun canimcim

bende bugun hast geldim ama hemen döndüm e2 295 çıktı benim seninki nasıl çıktı gonal f i 150 le vurmaya devam dedi yarından itibaren 3 farklı iğne vurulmaya başlayacağım.dr sana neler söyledi cnm.

sedencim hayrlı uğurlu olsun rabbim güzel haberler versin sanada hepimiede.ben hast uğradığımda erdal beyin kapısının önünde turuncu tshirtli sarı saçlı bi bayan vardı yoksa senmidinn :)

bu arada sedenim yumurta koyarken anstezilimi oldu yoksa canlı canlımı :)))

9:10 gibi kapinin onunde bekliyodum canim evet.saclarim kahve,sari balyajli uzun ve topluydu.karsilastik belki de..anestezili olmuyo.canli canli 5dk suruyo zaten.uzun degil sadece idrara sikisik giriyosun o biraz sikinti o kadar.kendine sorun etme.su gibi akiyo zaman.zaten drla hemsireler konusup duruyo .ben gozlerimi kapadim bol bol dua ettim.e2 degerlerimi sormadim ilkinde dr.bakip durumuna gore gidishat belirliyo.ama hatirladigim transferden once sonuncu degerim 2395 gibi biseydi.

sedencim benim üstümde beyaz hastane önlüğü vardı damla ile konuştum belki sende beni görmüşündür kan tahlilini kapıda damla ile konuştuk galiba sende kapının dibinde oturuyordun.gün yaklaştıkça çok heycanlanıyorum ama senin heycan benden de çok 13 gün ahh çabuk geçse keşke bizde o günlere gelsek inş. korku ile karışık bi duygu var yarın 3. iğneye başlıcam oda karından yalnız 4gün iğne vuruldum 5.gün 3 iğneye çıktı acaba çabukmu büyüyor ki hızlı gidio gibi

bende bugun hast geldim ama hemen döndüm e2 295 çıktı benim seninki nasıl çıktı gonal f i 150 le vurmaya devam dedi yarından itibaren 3 farklı iğne vurulmaya başlayacağım.dr sana neler söyledi cnm.

Canım ben kan verdim işime gittim döndüğümde teftiş vardı hemşireyle görüştüm dr.çok yoğundu gonal f 187,5 tan 225 e çıkarmış bide çatlatmama iğnesi yazmış yarın yapcam,hemşire ii gidiyo dedi ama ben dr. ile görüşemediğim için huzursuz oldum biraz nasıl gittiğini onunla konuşmak isterdim herkeze bu çatlatmama iğnesini hemen veriyolar mı ki kafam karıştı

Back