İzmir Sohbetleri

huhuhuuuuuuuu izmşrşmşn güzel kadınları ve kızlarrı nerdesiniz yahuuu buraya kimsecikler uğramaz olmuş...

herkese merhaba :)
kavak yelleri izliyorum bi yandanda üye olduğum topicleri geziyorum :))

merhaba valla ben unuttum kavak yellerini izlemeyi baya oldu dimi başlayalı

evet bayaa oldu bide sezon finali ya kritik sahneler var gözümü ayıramıyorum vallahi :)

vallaha ben kavak yellri topiğinede takılıyorum efe dönecekmiş hatta çekimleri bi adada yapılıyomuş... bakalım neler çıkıcak merak içindeyim :)
izmiride insan görüyo böyle içim kalıyo yaaa oof çok özledim mleketimi çoookk....

bende haziranda gidicem izmire erkek arkadaşım izmirde yaşıyo ablasının düğünü var ben senin yerine gezerim:)

ohh ohh sefan olsun gezz arkadaşımm :))
aslında ben her ay gidiyorum hatta bazen aralardada bikaç gün gidiyorum ama orda yaşamak başka bişiy yaaa...... (
böyle uzaklarda..... olmuyo işte yaşadığın yerden kopmak zor...
sen istanbullumusn? yoksa iş için filanmı ordasın...?

ben istanbulda yaşıyorum canım ....evet izmir güzel ama yaşamak istemiyorum ben izmirde evlenince inşallah istanbulda yaşıcaz herkesin yaşadığı yer güzel geliyo kendine:)sen eşinden dolayımı muğladasın

Kızlar vallahi daha yeni geliyorum dışarıdan arkadaşların zarzor çekiştirmesiyle gitmek zorunda kldım
bostanlıyı bilir izmirliler ve mekanlarınıda yarabbim tıklım tıklım yahu 12 18 yaş arası gençler cafeleri mesken tutmuş izmirin havasından mıdır nedir izmirliler pek seviyo gezmeyi istisnalar hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…