Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa izmirden çıkan başka yere alışamıyo.. bende bodruma geldim ama olmuyo yapamıyorum burda ama kalmak zorundayızda ((((
inşallah tüm isteyenlere birgün dönmek kısmet olur memleketmize....
bitoşum sende hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun. Türkiyeye mi geldin yoksa. Bende hoş pek uğrayamıyordum buralara. Ancak faceye bakıp çıkıyordum. Yeni yeni tam olarak buralara takılıyorum. Yakında belki bir anacığımı ziyarete seyahate çıkabilirim. Fakat tarih henüz belli değil. Hepinizi çok özledim. Opuyorumnanaktan
bitoşum yoksa sende faceye mi takılır oldun. kimi ararsam orada oluyor.kaydirigubbakcemile3 tabii bu yüzden bende orada oluyorum. canım anacım yazlığında. benide oraya çağırıp duruyor. fakat bu sene başımda çok işler var. eşim alsancakta kahve açtı. tabii masraf çok. bayağı sıkıntılı günler yaşıyorum. bunlarıda atlatacağım. ama ben benlikten çıkacağım nerdeyse. oğluşumda okulunu bitirip yanımıza geliyor. biraz olsun maddi yönden ferahlarım diye seviniyorum. bu devirde çocuk okutmak çok zor inan. kızda iş bulamadı. şimdi oğlanada iş arayacağız. yani belim bükük durumdayım. allahtan ümit kesilmez diyorum. bu yüzden fazla ortalıkta görünmek istemedim. yeni yeni kendime gelmeye çabalıyorum.
hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan
günaydın..bend geldim aranıza..