İzmir Sohbetleri

gnaydn89oj.jpg

herkese meraba.. bende izmirliyim ama eşimin tayini nedeniyle 4 ay önce istanbula geldik. offf çokk özlüyorum izmiriii.. izmir bambaşka güzel bi şehir.:nazar:

evet yaa izmirden çıkan başka yere alışamıyo.. bende bodruma geldim ama olmuyo yapamıyorum burda ama kalmak zorundayızda :KK43:((((
inşallah tüm isteyenlere birgün dönmek kısmet olur memleketmize....

evet yaa izmirden çıkan başka yere alışamıyo.. bende bodruma geldim ama olmuyo yapamıyorum burda ama kalmak zorundayızda :KK43:((((
inşallah tüm isteyenlere birgün dönmek kısmet olur memleketmize....

size katılıyorum izmirden cıkan başka yere alışamıyo.. bizde istanbulda kalmak zorundayız malesef :KK43: inşalaahh bigün geri döneriz memleketimize...

hayirli geceler izmirimin güzelleri nasilsiniz insallah iyisinizdir iyilikler diliyorumŞenizŞeniz
yeni katilan arkadaslarimada hos geldiniz diyorum a.s.a.s.

bitoşum sende hoşgeldin. uzun zamandır yoktun. türkiyeye mi geldin yoksa. bende hoş pek uğrayamıyordum buralara. ancak faceye bakıp çıkıyordum. yeni yeni tam olarak buralara takılıyorum. yakında belki bir anacığımı ziyarete seyahate çıkabilirim. fakat tarih henüz belli değil. hepinizi çok özledim. opuyorumnanaktan

bitoşum sende hoşgeldin. Uzun zamandır yoktun. Türkiyeye mi geldin yoksa. Bende hoş pek uğrayamıyordum buralara. Ancak faceye bakıp çıkıyordum. Yeni yeni tam olarak buralara takılıyorum. Yakında belki bir anacığımı ziyarete seyahate çıkabilirim. Fakat tarih henüz belli değil. Hepinizi çok özledim. Opuyorumnanaktan

hosbuldum canım bır bakayım dedım canlarım nasıllar dıye
yok canım türkıyede degıldım ıyı yaparsın canım anacıgınada selamlarımı sevgılerımı ıletırsen sevınırım hayırlısı ınsallah öptüm görüsürüz

bitoşum yoksa sende faceye mi takılır oldun. kimi ararsam orada oluyor.kaydirigubbakcemile3 tabii bu yüzden bende orada oluyorum. canım anacım yazlığında. benide oraya çağırıp duruyor. fakat bu sene başımda çok işler var. eşim alsancakta kahve açtı. tabii masraf çok. bayağı sıkıntılı günler yaşıyorum. bunlarıda atlatacağım. ama ben benlikten çıkacağım nerdeyse. oğluşumda okulunu bitirip yanımıza geliyor. biraz olsun maddi yönden ferahlarım diye seviniyorum. bu devirde çocuk okutmak çok zor inan. kızda iş bulamadı. şimdi oğlanada iş arayacağız. yani belim bükük durumdayım. allahtan ümit kesilmez diyorum. bu yüzden fazla ortalıkta görünmek istemedim. yeni yeni kendime gelmeye çabalıyorum.
hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan

bitoşum yoksa sende faceye mi takılır oldun. kimi ararsam orada oluyor.kaydirigubbakcemile3 tabii bu yüzden bende orada oluyorum. canım anacım yazlığında. benide oraya çağırıp duruyor. fakat bu sene başımda çok işler var. eşim alsancakta kahve açtı. tabii masraf çok. bayağı sıkıntılı günler yaşıyorum. bunlarıda atlatacağım. ama ben benlikten çıkacağım nerdeyse. oğluşumda okulunu bitirip yanımıza geliyor. biraz olsun maddi yönden ferahlarım diye seviniyorum. bu devirde çocuk okutmak çok zor inan. kızda iş bulamadı. şimdi oğlanada iş arayacağız. yani belim bükük durumdayım. allahtan ümit kesilmez diyorum. bu yüzden fazla ortalıkta görünmek istemedim. yeni yeni kendime gelmeye çabalıyorum.
hepinizi çok özledim.opuyorumnanaktan

ablacım hayırlı olsun eşinin kahvesı bol kazanclar olur ınsallah sen üzme kendini allah bıran once feraha cıkartsın sızı oglunada kızınada hayırlı guzel işler nasıp etsin sen üzülme ama olurmu kocaman öptüm seniopuyorumnanaktan

X