Sumak hoşgeldin canım...sular mı kesik...ayy sahiden kötü bir durum yaa...moralini bozma yine de...opuyorumnanaktanbenim işler öylece duruyor
dün aksamdan beri gündür sular yok bizde ..çıldıracagııııııım
murgiz ablam ooo gözünaydın sağ salim gelsinler inşallah...:Saruboceq:selam nasılsınız benim kızım geliyor çok mutluyum
walla son sürat murgiz ablam...opuyorumnanaktanferahlı telaşlar olsun napalım...mafoldumbentşk ederim sibelciğim nasıl gidiyor hazırlıklar
Vayyy kimler gelmiş..nerdesin canem sen yaww...yerimsenibenoğlanın nişanı var 17 sinde uğraşıom filizim...sen neler yaptın? şu telaş geçsin de sahiden bir oturalım tatlım mavişim...nişan akhisarda olacak uygun olursanız beklerim...opuyorumnanaktan:1hug::1hug:Nasılsınız izmirin güzel bayanları,uzun bi aradan sona gene geldim,ne yaptınız ben yokken bakalım,sibelim oğlan evleniomu bi hazırlık var sende ama hayırlı olsun bakalım,bı sıcaklarda allh kolaylık versin.2 adımlık yerdeyiz bi gelemedin bana,işleri hallet yaz bitmeden gel.
selam nasılsınız benim kızım geliyor çok mutluyum
burdayim canim bir gidiyom bir geliyorum yemek falan iste sen napiyorsun ortimopuyorumnanaktanbiitoom burda mısın?
selam sibel abla nasılsınopuyorumnanaktan hazrlıklar ne alemde bittimi evdeki işlerinfisfisfis
az kaldı heyecan basmıştır seni şimdi..
selamlar canim nasilsinselamm kızlarrr canlarrr nasılsınızzz ?Şeniz
kusum caney iyiyim siz nasilsiniz öptüm cok opuyorumnanaktanselam millet nasılsınız bitoşuuuummm...öptüm seni opuyorumnanaktan..su ne habe yavrıııımmmşakkıdı
bitosummmm sen nasılsın ablam?göremiyorum seni?
sibel ablamında ışığı kapalı nerde bu hatunnnnnnnnnnnnnn
bende iyiyim bitom ...........
kolay gelsin sana mutlu döndür tr den iş zor gelmemiştir inş.......................