İzmir Sohbetleri

selamlarrrr canlar...ortim soğuk ve yağmur mu var aneyyy...buralar pişiyo walla...mafoldumben

Vayyy kimler gelmiş..nerdesin canem sen yaww...yerimsenibenoğlanın nişanı var 17 sinde uğraşıom filizim...sen neler yaptın? şu telaş geçsin de sahiden bir oturalım tatlım mavişim...nişan akhisarda olacak uygun olursanız beklerim...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

ah canım benim gönül gelmek ister ama zor gibi,kalbim seninle olacak inşallh düğününe gelmek nasip eder.allah bende dahil herkese nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

Vayyy kimler gelmiş..nerdesin canem sen yaww...yerimsenibenoğlanın nişanı var 17 sinde uğraşıom filizim...sen neler yaptın? şu telaş geçsin de sahiden bir oturalım tatlım mavişim...nişan akhisarda olacak uygun olursanız beklerim...opuyorumnanaktan

ah canım benim gönül gelmek ister ama zor gibi,kalbim seninle olacak inşallh düğününe gelmek nasip eder.allah bende dahil herkese nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

İnşallah filizim darısı senin oğlanların başına...:Saruboceq:önce diplomalar tabii...opuyorumnanaktan:hooray:

selamlar herkeze ortim valla soguk sorma 14 derece yagmur durmadan yagiyor geldigimden beri bu gün kalorifer yakacaktim ceketle battaniyeyle dolasiyorum inan:kızgın:

BUrda da souk var...bugün yaağur yok ama dün vardıııı...gözünü sevem türkiyenin....

efenim ben geedm nassınızz

aneyyy kibelem gelmiş hoşgelmiş....a.s.üşütmeyesin sakın oralarda...memleketimiz gibim yok de mi cicim...bol bol gez de gelince anlatırsın bize...merak ederim hep Londra'yı...yerimseniben

bende öle sıcak ki yatamadım geçen gece klimaa tutuldum diye
onun önündede yatamıyom şimdi çalıştırdım gene evin tamammının soğumasını bekliyom balkondan içeri giripte yatmak için :eek:

eger erken gelmek için acele etmezse tatlım ekimde allahın iznşiyle sağlıkla inş.

hayirlisiyla insallah rabbim rahat hayirli dogumlar versin güzelgüzel al bebisini kucagina :emir_bebek::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

5093gunaydin.gif

X