İzmir Sohbetleri

hayirli geceler mutluluk dolu sabahlar canlarim kimseler kalmadi artik topigimizde :1no2::çok üzgünüm:
lady imde olmasa öptüm cok seni canim benimopuyorumnanaktan

bitoşum evet sadece ikimiz uğrar olduk galiba. aslında çoğu arkadaş hala sitede sorun var diye girmiyor sanırım. hele havalar biraz daha soğusun. o zaman gelirler.opuyorumnanaktan

bitoşum evet sadece ikimiz uğrar olduk galiba. aslında çoğu arkadaş hala sitede sorun var diye girmiyor sanırım. hele havalar biraz daha soğusun. o zaman gelirler.opuyorumnanaktan

gelirler muhakkak canim nice yillara insallah a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan
dogum günün kutlu olsun

herkese selam canlarımm..
hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir.bu aralar KK'ya girmiyorum.mazur görün beni..
bitoş ablam,sibel ablam,çakılım,lady ablam,kusuumm ve diğer arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

geldim geldim bne geldim amanııııııınnnnn kimsecikler yok....
öyle bir hasretle sevgiyle doyumsuzlukla geldim ki kimsecikleryok benim özledikleirm neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben

GünaYdınlar canlarım.......opuyorumnanaktanOyyyy sihirim ablam nerdesin sen....vereliniortakburaları unuttun...:gitme:Şeniz

su anda izmirde oturan hanimlar birsey istesem yaparmisiniz ? lutfen bir disariya cikip izmirin havasini koklayip bana yollarmisiniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…