İzmir Sohbetleri

geldim geldim bne geldim amanııııııınnnnn kimsecikler yok....
öyle bir hasretle sevgiyle doyumsuzlukla geldim ki kimsecikleryok benim özledikleirm neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben
hosgeldin sihirim nirelerdeydin bitanem özledik kizopuyorumnanaktan
GünaYdınlar canlarım.......opuyorumnanaktanOyyyy sihirim ablam nerdesin sen....vereliniortakburaları unuttun...:gitme::nazar:Şeniz
ortim caney nasilsin opuyorumnanaktan
iyi aksamlar bayanlar a.s.
iyi aksamlar canim iyi geceleropuyorumnanaktan
selam kızlar bi izmirli olarak bende geldim aranızaaa nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
hosgeldin sefalar getirdin iyi paylasimlar dilerim canim a.s.opuyorumnanaktan

cuma25070008rh7.jpg

BUGÜN KÜÇÜK MUCıZELERıN GÜNÜ OLSUN...kaydirigubbakcemile5

ıkram edilen taze demlenmiş
bir bardak çay ya da mis kokulu bir fincan kahve...
Eski bir arkadaştan beklemediğin anda bir telefon...
eve veya işe giderken ya da alışverişe trafikte hep yeşil ışıklar…

Bugün...
ıçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun...
markette en hızlı ilerleyen kasa sırası mis kokulu bir yemek...
Radyoyu açtığında en sevdiğin şarkının çalıyor olması ve o güzel şarkıya yüksek sesle eşlik etmek,
anahtarları aradığın yerde bulmak..
barış , mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun.

Mutluluğun günü...
Bir şeylerin mükemmelliğinde Tanrının senin yanında olduğunu, seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin,

Sana özel olduğunu hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün diliyorum...
Çünkü bunu hak edecek kadar özel ve az bulunur birisin...

Derler ki…
“Özel bir insana rastlamak bir an, özel biri olduğunu anlamak belki bir saat,
o özel birini sevmekse belki bir gün sürebilir...
Ama o insan ömür boyu UNUTULMAZ

Bu mesajı dostlarınızla paylaşmadıysanız, muhtemelen ya günlük telaşlar içindesiniz ya da belki de bir mesajla da olsa gülümseyebilecek dostlarınızı
UNUTTUNUZ!

Dostlarınıza zaman ayırın....
SAĞLIKLI & SEVGıYLE KALINopuyorumnanaktan

selamlar...ıstanbul'a gidiyorum bu gece...orada girme fırsatı olmuyo...daha doğrusu PC yok...beni unutmayın canlarım...hepiniz öpüldünüz...opuyorumnanaktan

sibelim yarın buluşma vardı. bu durumda gelemiyorsun. ay çok üzüldüm gerçekten. neyse sana hayırlı yolculuklar güzelim. seni özleyeceğiz.opuyorumnanaktan

iyi geceler bayanlar,yarin hafta sonu basliyor umarim hepinizin hafta sonu mukemmel gecer,ben herhafta sonu oldugu gibi yine calisacagimmirmirmirmir
bu arada aytenanamur esmer guzeli bir bayanmissin dogma buyume izmirlimisin yoksa evlilik sebebiylemi izmirdesin

evet canım benim buarada bende iyiyim teşekkürler vereliniortak​

sibelim yarın buluşma vardı. bu durumda gelemiyorsun. ay çok üzüldüm gerçekten. neyse sana hayırlı yolculuklar güzelim. seni özleyeceğiz.opuyorumnanaktan

lady im bulusmami var ay ben cok merak ederim simdi hemen resimleri görmek isterim
iyi bulusmalar olsun insallah iyi eglenin emi bende olsaydim keske :çok üzgünüm:eek:puyorumnanaktan

en kisa zamanda gorusmek uzereopuyorumnanaktan (kizlar bu arada yarin sigara birakicam bana sans dileyin):bbo:

iyi geceler hayirli sabahlar canlarimopuyorumnanaktan
canm sansin acik olsun hadi insallah birakirsin cokta iyi yaparsin bende istiyorum ama yapamadim daha:bbo:
bol sansyerimseniben

bitoşum evet bugün buluşma var. bende birazdan hazırlanmaya başlarım. merak etme erkenden yüklemeye çalışırız canım. görüşmek dileğiyle.opuyorumnanaktan

X