İzmir Sohbetleri

kkgm yanlız değilsin yaaa biz varız işte izmirdeynmişsin ..de ..nerdesin izmirde ben karşıyakadayım ..

Ahh kuşum kanadım çok sağolasın...yakın olsam br kahve içerdik karşılıklı..

canımm ablammm hoşbuldummmm.ben de çok özledim ablamm.hayırlısı olsun nişanınız.biraz geç oldu ama ben de kocaman öpüyorum ablaaam seniiiŞeniz
sağol canom...a.s.söz yaptık canım...ama git_gel dünürleri ağırla fln fln...10 gündür ayaktayım nerdeyse...mafoldumben

sağol canom...a.s.söz yaptık canım...ama git_gel dünürleri ağırla fln fln...10 gündür ayaktayım nerdeyse...mafoldumben

ahh kıyamam ablamm ben sannnnaaa...allah yardımcın olsun ablam.babanne olduğun günleri de görürsün inş:Saruboceq:

ahh kıyamam ablamm ben sannnnaaa...allah yardımcın olsun ablam.babanne olduğun günleri de görürsün inş:Saruboceq:
amin canom amin...ama babaanneliği daha yakıştıramıom kendime...
ablaş nassın iyisin inşallahhhşakkıdı
sağolasın cancağızım sen neler yaptın keyifler nassı...hihoyyyt

VAY kım babaenne oluy dahadurunn dugunmu olduda ben kacırdım desıbelım olsa olsa abla olur torunlarınaa
ve selamlar izmirin fıstıkları

amin canom amin...ama babaanneliği daha yakıştıramıom kendime...

sağolasın cancağızım sen neler yaptın keyifler nassı...hihoyyyt
eyyümm eyüüm çok şkrr
hoşbuldum canem.çok kez geldim topiğe ama haklısın ben de senle ilk kez karşılaşıyorum.çok memnun oldum canım...vereliniortak

hıı bn son zmnlrda pek bekçililk ypmyrm belki ondandelikafadulden

VAY kım babaenne oluy dahadurunn dugunmu olduda ben kacırdım desıbelım olsa olsa abla olur torunlarınaa
ve selamlar izmirin fıstıkları
essem hoşgeldin ablişim...senin habarın olma mı düğün olsa essem...kaydirigubbakcemile5
Babaannelerin en datlusu olur sibel ablam....

Çok mersü gülom...Şeniz

gerçekten ama yakışır babaannelik sibel ablama.hayırlısıyla o güzel günleri de görürsün inş ablammm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…