slm ablam ve canlarımm
ay bugun nişanmı oldu ablam yoksaa
esseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirdesin essem sen? çoh özledim senü ben...opuyorumnanaktan
fatooooommm hşg...misafirleri geçirdim az önce...sen neler yaptın ablişim...:))
fatooooommm hşg...misafirleri geçirdim az önce...sen neler yaptın ablişim...:))
yoh annem ya...çay içmeye davet ettimdi dünürleri...1zemuszemus7 kişi oldi sandalye neyin yetmedi hehehe...kaydirigubbakcemile3
SÖYLEDİM O DA SENİ ARIYOOO....:jeyyar:
daha yatmadınızmı yahu
aha sendemi kızkaydirigubbakcemile3sendedemi misafir var bende misafirliyim
yattı şimdi onlar ben geldim pc başına delikafadulden
hoşgeldin canım benmopuyorumnanaktanoy oy ablam dunurlerı ağırlamıs ya hayat nasıl akıyoo ıst gorustugumuzd e ortada bısey yoktu onc e doktor anneesı sımdı kayınvalıde yarında babaanneee:)
cnm ara kusum benım :)
aha sendemi kızkaydirigubbakcemile3
ayşegül ve burcudan sonra birde sevo oldukaydirigubbakcemile3
onlarda misafirleri yatırıp pc ye koşuyolardı kulakları çınlasın gece gece:roflol:
sende kim var sevo:uhm:
hoşgeldin canım benmopuyorumnanaktan
aynen bende şaşırdım duyunca:1shok:
Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt
h.b şeker ya ablamı kıskanıyorum genc yasta tum guzel sıfatları almıs duygulandımd aaslındaaa senağlama inş hersey guzel sorunsuz gıderrr
temem marchcım...buyur gel afiyetle ye...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnsabaha sendeyim sakla payımı...ev baklavasına hiç dayanamam..kaydirigubbakcemile5
temem marchcım...buyur gel afiyetle ye...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt
off koptum da geldim geyikhaneden..foto ekliycem diye bi de truva atına yakalandım...az daha çökertcektim pc mi...:1shok:
dettt ablama bensız gıdemessın baklavadan hele hiiiçç yiiyemezsınnn:))sabaha sendeyim sakla payımı...ev baklavasına hiç dayanamam..kaydirigubbakcemile5
oy ablam ogunlerı goruyum daha bişey istemem simdilik senın mutlulugunla yetınıyorumm ve cok sevınıyorum senın adınaa:asigim:Çok sağolasın essemmm...darısı senin başına inşallah...dr annesi, kayınvalide vs...yakışır esseme de mi...opuyorumnanaktanvereliniortak
eşimin teyze kızı ve eşi var cnm gec vakit geldiler yemekti kahveydiderken yoruldum bide yatıya kaldılar kaydirigubbakcemile3aha sendemi kızkaydirigubbakcemile3
ayşegül ve burcudan sonra birde sevo oldukaydirigubbakcemile3
onlarda misafirleri yatırıp pc ye koşuyolardı kulakları çınlasın gece gece:roflol:
sende kim var sevo:uhm:
alkisalkisalkis valla herşeyi birarada yapıon maşşallahÇok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt
:1shok: :1shok: ee heryere zırt bırt resim eklersen olca buyduoff koptum da geldim geyikhaneden..foto ekliycem diye bi de truva atına yakalandım...az daha çökertcektim pc mi...:1shok: