Izmir pikniğe gidiyoruz gelenler parmak kaldırsın :))

bende geleıyım kızlar. ama nereye gıdıyosunuz pıknıge

Gel tabi şekerim buca hancıyı düşünüyoruz şimdilik erteledik havalar kötü diye gelmeyenlerde oldu birde... yeniden tarih belirleyip konuyu güncelleriz en yakın zamanda.. takipte olursun..
Bu arada tarih için fikir sunabilirsiniz arkadaşlar herkese uygun olursa kaçarız sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar ben bucada oturuyorum ,yeni üye olarak buluşmanıza bende oğlumla katılmak isterim :teytey:

canım sen izmir buluşmalarını takip et. bak dün biz yine buluştuk. bumuıyani betay ve ben peri çok güzel bi gün geçirdik özlem giderdik. takipte olsaydın dünkü buluşmaya gelebilirdin...kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan

canım sen izmir buluşmalarını takip et. bak dün biz yine buluştuk. bumuıyani betay ve ben peri çok güzel bi gün geçirdik özlem giderdik. takipte olsaydın dünkü buluşmaya gelebilirdin...kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan

ben daha yeni olduğm için sitenin içeriğini çözemedim ,hala çözmeye çalışıyorum ,neyse bir dahaki buluşmaya inşallah,görüşmek üzere

ben daha yeni olduğm için sitenin içeriğini çözemedim ,hala çözmeye çalışıyorum ,neyse bir dahaki buluşmaya inşallah,görüşmek üzere

canım buluşma haberlerinden izmir buluşma topiğinden takip edebilirsin..bizi izlemeye devam et...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

bende izmir doğumluyum foçaaaaa:dance:
izmir burnumda tütüyo ne güzel hep buluşuyorsunuz orda olsam keske :a015:

bende izmir doğumluyum foçaaaaa:dance:
izmir burnumda tütüyo ne güzel hep buluşuyorsunuz orda olsam keske :a015:

İzmir'de olacağın zamanı önceden belirtirsen senin geleceğin tarihdede bir buluşma düzenleriz canım... Böylelikle seninlede tanışmış oluruz.. Burda kurulan dostluklar çok güzel oluyor inan bana...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende yeşilyurt hatay tarafında oturuyorum, bu taraflarda buluşma düzenlenirse büyük bir zevkle katılırım bebeğim 1 yaşına girecek artık havalarda düzeldi beni kimse evde tutmaz :))))))))))

:((( ben neden ankaradayım yaf özendim şimdi size ama peihan abla sözün war bana izmire döndüğümde hemen buluşucasss olumunekankayizsmile

Back