Izmir pikniğe gidiyoruz gelenler parmak kaldırsın :))

gulsah_grafik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
138
1
96
41
İzmir
Arkadaşlar pikniğimiz hava durumundan dolayı şimdilik iptal edilmiştir bi kaç gündür havanın biraz soğumuş olması bizleri biraz endişelendirdi gideceğimiz yerin serin ve açık bi yer olmasından dolayı ertelemeye karar verdik tekrar yeni bi tarih kararlaştırıp sizleri bilgilendireceğiz kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Gurup şurupun ablası olarak ben ben ben. Parmağımı gördünmü Gülşah'cığımmm. daha hala gelecek olan yabancı çocuğumuz için o zamana bi program yapamadım onlar için netcem bilmiyom...mafoldumbenmafoldumbenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Arkadaşlar herkese tavsiyem grup şuruba takılın hayatınızı yaşayınnnn:roflol::roflol::roflol:

biz anlamayız geliceksin okadar :sinifsinif: yoksam test yapmam bak delikafadulden

Mekan süper valla Peri ablacımın da tavsiyesi süperrrr kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyyyyy pazar günü havada güzel oldumu ohhhhhh
Katılmak isteyen arkadaşlar kaçırmayın bu eğlenceyi :lepi: :lepi:

Gelmek için can atıyom.valla olmadı grupta ikide badigartımız olur en son çareee:roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

olsun sen gelde onlarda gelsin nolcekki gezerler orayı büyük bi yer ata falan binerler delikafadulden türkiyemizi tanısın çocuk ama yemek yerken yanımızda durmasın türk insanını yanlış anlayabilir delikafaduldenturkbayragi bizim yüzümüzden laelaelaelaelae

izmirde olsam hiç kaçırmaz kesin gelirdim ama malesef :sinifsinif: şimdiden size ogün için iyi eğlenceler

:roflol: hahahah Allah seni napsın emi delüüüü koptum resmen delikafadulden
gelsinler bencede perihan abla nolcak ama arabada yer yok napçezz

Ne kadar güzel kızlar. Size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. haftasonumu eşimle geçirdiğimden dolayı benden izin çıkmadıguclubacismile

allah iyiliğini versin seni gülşahımmm öldüm gülmekten kızz...

:roflol: hahahah Allah seni napsın emi delüüüü koptum resmen delikafadulden
gelsinler bencede perihan abla nolcak ama arabada yer yok napçezz

valla songülüm bende koptum yaaa. arbada yer yok onları paket yapıp kargoya verelim hehehe:roflol::roflol:delikafadulden

hepimizin bir arada olacağı bi piknik çok daha keyifli olacak arkadaşlar hem havada biraz daha ısınmış olacak... kızlar şimdiden ileriki tarihe ertelenen piknik planınızı yapın::))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…