- Konu Sahibi gulsah_grafik
-
Gurup şurupun ablası olarak ben ben ben. Parmağımı gördünmü Gülşah'cığımmm. daha hala gelecek olan yabancı çocuğumuz için o zamana bi program yapamadım onlar için netcem bilmiyom...mafoldumbenmafoldumbenbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
biz anlamayız geliceksin okadar :sinifsinif: yoksam test yapmam bak delikafadulden
Gelmek için can atıyom.valla olmadı grupta ikide badigartımız olur en son çareee:roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
olsun sen gelde onlarda gelsin nolcekki gezerler orayı büyük bi yer ata falan binerler delikafadulden türkiyemizi tanısın çocuk ama yemek yerken yanımızda durmasın türk insanını yanlış anlayabilir delikafaduldenturkbayragi bizim yüzümüzden laelaelaelaelae
izmirde olsam hiç kaçırmaz kesin gelirdim ama malesef :sinifsinif: şimdiden size ogün için iyi eğlenceler
allah iyiliğini versin seni gülşahımmm öldüm gülmekten kızz...olsun sen gelde onlarda gelsin nolcekki gezerler orayı büyük bi yer ata falan binerler delikafadulden türkiyemizi tanısın çocuk ama yemek yerken yanımızda durmasın türk insanını yanlış anlayabilir delikafaduldenturkbayragi bizim yüzümüzden laelaelaelaelae
:roflol: hahahah Allah seni napsın emi delüüüü koptum resmen delikafadulden
gelsinler bencede perihan abla nolcak ama arabada yer yok napçezz
bende izmirliyim yurtdışında oturuyor olmasaydık kesin gelirdim size bol eğlenceler :)
bende gelemiycem diye üzülmüştüm.hihoyyyt
bu iptal edildiğine göre sonrakine katılırım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?