İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Baktim.canim. çokta bi fark yok aslında. Tabi bu senin kararın.şoyle düşünüyorum.buyuk olan göğsün zaten büyük. Sorun olan küçük memen. Yani bir taraf hep büyüktü. Büyük olanı elleme.kucuk olanı buyuttur.

Sence soldaki büyük olan cokmu büyük vücuduma göre kimide böyle diyor sağ daki kalsin soldaki kuculsun diyende var.

Sence soldaki büyük olan cokmu büyük vücuduma göre kimide böyle diyor sağ daki kalsin soldaki kuculsun diyende var.
Bence doktorun şu soruyu cevaplasın. Küçültmek mi kolay büyütmek mi? Hangisi daha sağlıklı sonuç verir? Yani bu secimi doktorun yapmalı aslında. Sana bırakması da ilginç. Olması gerekeni bilmeli.

Bence doktorun şu soruyu cevaplasın. Küçültmek mi kolay büyütmek mi? Hangisi daha sağlıklı sonuç verir? Yani bu secimi doktorun yapmalı aslında. Sana bırakması da ilginç. Olması gerekeni bilmeli.
Doktor sağ kalsin solu kucultelim dedi.
Neden dediğimde sağın ölçüsü daha iyi dedi ilerki yaşlarda büyük göğüsler sorun çıkarma olasılığı var dedi.Benim için sorun değil oburude buyuyebilit sonuçta her ikisi dede aynı zamani harcicam dedi.sadece sagi buyutmek benim görüşüm daha ağrılı olabilir neden dersen sağ taraf cebi daha dardir büyük slikon orayı gerebilir nasıl ilk ameliyat zamanında gergin hissettik onun gibi bir gerginlik olabilir.yaw doktora kalsa 20 dk işlem yarım saatte dinlenme evine gidebilirsin diyor hic bir isinde sorun cekmwzsin dedi tuhaf

Merhaba
Ben de ameliyat olmak istiyorum, ama çok korkuyorum. Kafama takılan sorular var. Bana yardımcı olabilir misiniz
Ameliyattan sonra his kaybı oluyor mu?
Göğüse dokunulduğu zaman protez direk hissediliyor mu? Eşim açısından merak ediyorum bunu
Bir de ilerde hamile kaldığımda emzirmeyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Canım hosgeldin aramıza. Korkulacak hiç bişey yok. His kaybı evet oluyor. Ben daha iki haftalık ameliyatliyim. Şu anda his yok.Uçlar aşırı hassas. Ama geçici bu süreç. Eğer vücuduna uygun bi protez takılırsa hissetmen imkansız. Hamilelik le ilgili de bi problem yok. Burda protez takıldı tan sonra hamile kalıp emziren bi çok anne var

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Ben de muhtemelen Fatih beye muayene olacağım. 1 ay içinde işten ayrılmayı düşünüyorum, sonra ameliyat inşallah

Eğer dokun benim gibi hiç yoksa hissedilir protez. Yeterli dokun varsa zaten hissetmezsin. Şişlikti ödemdi derken başta hiç sorun olmadı ben de. Sonra şişler inince dalgalanma oldu biraz. Ki bu zayıflıktan oldu. Yani bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. Herkesin farklı sonucu olur. En doğrusu doktoruna güveniyorsan cevapları onda araman canım.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, ben de önümüzdeki ay muayene olmayı düşünüyorum, şimdi burdan sizleri takip etmek benim için iyi oluyor

Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür iyiyim. Zaman zaman sancılar oluyor. Ama kısa süreli. Sabahları gerginlik hissi. Aşırı hassasiyet ve karıncalanma hissi. Sanırım bıçak kişinin ortak problemleri. Ama çok şükür bu halime. Hala desteksız kalkamiyorum. Beni en çok o zorluyor. Yumusamaya başlıyorlar ama çok az. Pazartesi günü kontrolum var bakalım ne diyecek fatih bey :)

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, ben de önümüzdeki ay muayene olmayı düşünüyorum, şimdi burdan sizleri takip etmek benim için iyi oluyor
İstediğin her konuda yardımcı olurum. Bende fatih uygur a ameliyat oldum. :)
İyi akşamlar tekrar :) birşey daha soracaktım. Fatih beyin ameliyat ücreti ne kadar acaba? Bir de muayene ücretleri? Ona göre hazır olayım

Selam kizlar, ben de yakinlarda Fatih beye ameliyat olmayi düsünüyorum ama meme küçültme üzerine. Forumlarda Fatih Uygura meme küçültme ameliyati olan birisini bulamadim o yüzden buraya yaziyorum. Deneyim ve bilgilendirmelerinizi rica ediyorum..

Herkese merhaba,
Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum, buradaki tavsiyeler üzerine de 2 hafta önce Fatih Uygur'a muayene oldum, (162 cm / 50 kg / 80(gögüs altı-86 gögüs ustu olculerim). Fatih Bey bel üstü bölgemin zayıf olduğunu 250-300cc arası protez takabileceğimizi, bacaktan yağ enjektesi yapacağını söyledi, hatta ben de Kasım sonu için randevumu kesinleştirecektim..Ancak forumun 199 sayfasını birden okuyunca sanki ortak sıkıntılar, ince derili ve zayıf olanlarda (ki ben de bunlardan biriyim) dalgalanma, meme ölçüsünün zaman geçtikçe, ödemler geçtikçe küçülmesi (boyut tatminsizliği diyelim), 2 göğüste farklı boyut / asimetri olarak gözüme çarptı..Ben açıkçası çok fazla doktor gezmek istemiyordum ama şimdi 2 farklı doktordan daha randevu aldım . Ameliyat olanlara bir kez de ben sormak istiyorum, ameliyattan memnuniyet dereceniz nedir, beklentilerinizi karşıladı mı? Şimdi olsa farklı davranırdım dediğiniz bir şey var mı?

Canım merhaba. Bende tüm sayfaları okuyup öyle karar vermiştim. Ama fatih bey le ilgili en ufak bi sıkıntılı duruma rastlamadım. Senin aklında ne kaldı ki merak ettim. Bu arada bende 154 boy 47 kilo ile ameliyat oldum. 375 cc takıldı çünkü ben Vücudumun alabileceği en büyük protezi istiyordum.ameliyat olalı da 1 ay oldu.

P paris3535 canım teşekkürler öncelikle cevabın için.. açıkçası tereddüt ettiğim konular önceki mesajda da yazdığım gibi 2 göğüs boyutunun eşitlenmemesi, dalgalanma sorunu..forumu bir anda okuyunca belki çok sık tekrarlanmış aynı konular gibi geldi..sende bu gibi şikayetler oldu mu?

Merhaba canım. Ameliyat olalı 6 ay oldu. Sanırım yaptığım yorumlarda gözlemlediğim sıkıntılarım değişmez artık. Ödemdi şişlikti falan bitti ...sonuçtan önce şunu belirtmek isterim. Ameliyat olma nedenim sadece küçük memeli olmak değildi. Eşitsizlik vardı. 2 doğum sonrası olan sarkmalar bir göğsümde fazlaydı. Ve hiç dokum yoktu. Ayrıca meme uçlarım çok büyüktü ve bu görüntü olarak kötü durmaktaydı. Bu olumsuzluklarla fatih beye gittim. Zor bir hasta olduğumu düşünüyorum. Hem yağ enjektesiyle eşitsizliği giderecek...hem meme uclarimi kucultecek hem de memeyi buyutecekti doktorum. Ameliyattan sonra 325cc takıldığını öğrendim. Ikisine de aynı boyut takılmış. Keşke küçük olan memeye büyük taksaymış diyorum şimdi. Yağ enjekte etmiş olmasına rağmen boyutu bugün sol mememe göre anlaşılır şekilde küçük. Sonra dokum yok demistim ya... iste bu benim vücudundan kaynaklanan bir sorun.dalgalanma oldu. Benim göğüs altı ölçüm 73 idi. Göğüs ölçüsü 76. Yani çok zayıfım. Eğilince protez dalgalanıyor. Zayıf olmasam böyle bir sorunla karşılaşmazdım diye düşünüyorum. Göğüs uclarima gelince.. komple dikisliydi etrafı. Tabi ki iz kalacağını biliyordum. Yapacak bir şey yoktu... şimdi bu tüm yazdıklarımdan sonra memnun muyum onu söyleyeyim. Önceki halimden memnunum evet. Tek sıkıntım fatih beyden şu: iki mememin eşit olacağını söyleyip bu neticeyi alamamak. Başka bir derdim yok. Haa birde keşke daha çok konuşsa kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…