- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.941
Tiramisu35 canım bişey sorcam. Bugün bi hafta oldu ameliyat olalı. Sol gögsümün Koltukalti ufak bi dalgalanma gibi oldu.koltukaltlarim çok şiş zaten şuanda. Acaba evham yapmak için çok mu erken. Zaten koltukaltlarimin şiş i inecek. İnince o da düzelir mi ki :/
Yağ enjeksiyon u yaptı canım. Masaj a başladık. 4.gün direnler cikinca başlattı fatih bey le görüşmedim. Acaba çok erken mi evham yapıyorum dedim kendi kendime. Doktor ayin 30 una randevu vermişti 10 gün var daha. Bilmiyorum ki sorsam mi. Mesaj atsam döner mi ki :/Canım yağ enjektesi yapılmış muydu sana ? Şu an aslında dalgalanma olması için erken , çünkü sanırım daha masaja da başlamadın . Fatih beyle görüştün mü peki?
Watsuptan ulaş canım uygun olunca yazar sana . Masaja erken başlamışsınız neden acaba? Çok sert masaj yapma dalgalanma artmasın.Yağ enjeksiyon u yaptı canım. Masaj a başladık. 4.gün direnler cikinca başlattı fatih bey le görüşmedim. Acaba çok erken mi evham yapıyorum dedim kendi kendime. Doktor ayin 30 una randevu vermişti 10 gün var daha. Bilmiyorum ki sorsam mi. Mesaj atsam döner mi ki :/
Yazdım bugün artık. Bakalım ne zamn cevap verecek.Watsuptan ulaş canım uygun olunca yazar sana . Masaja erken başlamışsınız neden acaba? Çok sert masaj yapma dalgalanma artmasın.
Canım merhaba. Benimde iki gögsüm arasında boyut farkı vardı. Doktor bey ikisine de aynı cc yi takti. Farklı taksam da bişey farketmez görüntü olarak birbirinin aynısı olmazlar dedi. Sadece memeler büyüdükten sonra aynaya daha fazla ve dikkatli bakacağım için farki anlayabilirsin dedi.bende tamm dedim.çünkü iki gögsüm arasında ki farklı bilerek girdim ameliyata. Şimdi küçük olan gögsümün ödemi daha fazla. Sanırım deneme de o gögsümde yapıldı. Bu yüzden diğerine göre sis duruyor.pazartesi günü gidicem ben de fatih bey in yanına.Merhaba kızlar albüme resim ekledim.
Belki hatırlarsanız şubat 17 de ameliyat oldum. Benim iki göğüs arasında 25 cc fark vardı ama doktor ameliyatta eşit takmış öyle karar verdim dedi.Ama benim ikisinin arasındafark halen görülüyor.sol tarafının üst tarafında dekolteli giyimde bonbili çıkıyor bariz ben anlıyorumyada bu duruma takik hale geldim.
Pazartesi günü aricam.dokor ameliyattan sonra konuşmamızda oturcak dedi biyle göründüğüne bakma demişti ama aradan baya ay geçti.bakim ve diyecek
Görüntü az ise sorun yok ama benimki nasıl duruyor isteCanım merhaba. Benimde iki gögsüm arasında boyut farkı vardı. Doktor bey ikisine de aynı cc yi takti. Farklı taksam da bişey farketmez görüntü olarak birbirinin aynısı olmazlar dedi. Sadece memeler büyüdükten sonra aynaya daha fazla ve dikkatli bakacağım için farki anlayabilirsin dedi.bende tamm dedim.çünkü iki gögsüm arasında ki farklı bilerek girdim ameliyata. Şimdi küçük olan gögsümün ödemi daha fazla. Sanırım deneme de o gögsümde yapıldı. Bu yüzden diğerine göre sis duruyor.pazartesi günü gidicem ben de fatih bey in yanına.
Canım merhaba. Fatih bey tam olarak ne dedi sana. Sen hangi tarafı begeniyorsan onu söyle öyle olsun.benim daha 13. Günüm benimde suan da ödemli yukarda ve koltukaltima doğru. Şuan için çok erken bişey söylemem için. Ama sizi okuyunca korktum açıkçasıKızlar bugun muane oldum.teki değişecek dedi.yalnız hangisne göre yapılsın bilmiyorum sizce hangisi sağ mi solmu ? Birde sizlerin göğsü koltuk altına dogrumu?
Ben anlayamadım seni canim. Sen şimdi istediğin göğsünü seçip tekrar mi ameliyat olacaksın?Kızlar bugun muane oldum.teki değişecek dedi.yalnız hangisne göre yapılsın bilmiyorum sizce hangisi sağ mi solmu ? Birde sizlerin göğsü koltuk altına dogrumu?
Yani şuna şaşırdım.. önce oturur falan demiş fakat sonra değiştirelim diyor. Yani burada hata kimin o Zaman? Kolay değil ki bu ameliyat. Onca sıkıntının yanında az bi maliyette ödenmiyor yani.. açıkçası üzücü ve talihsiz bir durum. Baştan konuşulmayan anlatılmayan sonuç ihtimalleriyle karşılaşmak çok moral bozucu.Kızlar bugun muane oldum.teki değişecek dedi.yalnız hangisne göre yapılsın bilmiyorum sizce hangisi sağ mi solmu ? Birde sizlerin göğsü koltuk altına dogrumu?
Ben subat ayında oldum doktorum aykut mısırlı ist.Canım merhaba. Fatih bey tam olarak ne dedi sana. Sen hangi tarafı begeniyorsan onu söyle öyle olsun.benim daha 13. Günüm benimde suan da ödemli yukarda ve koltukaltima doğru. Şuan için çok erken bişey söylemem için. Ama sizi okuyunca korktum açıkçası
Hayir benim ilk halinde sorun vardi asimetrik.doktor esit takınca şimdiki halide gene asimetri. Doktor da zmanla oturur demişti ama baktık subattan bu yana değişen birşey yok.değişimi kabul etti.hangi göğsü istiyorsan ona göre birini degisicekBen anlayamadım seni canim. Sen şimdi istediğin göğsünü seçip tekrar mi ameliyat olacaksın?
Aynı şey benim de başıma geldiği için üzgünüm ben de...Hayir benim ilk halinde sorun vardi asimetrik.doktor esit takınca şimdiki halide gene asimetri. Doktor da zmanla oturur demişti ama baktık subattan bu yana değişen birşey yok.değişimi kabul etti.hangi göğsü istiyorsan ona göre birini degisicek
Gerçekten öyle çok üzücü demesi su ilk gibi agrin olmicak umarım öyle olur.biliyordu baştan muane etmesi zaten o oranı ayarladılazımdı. Hata onun herhangi bir ücret alinmicakYani şuna şaşırdım.. önce oturur falan demiş fakat sonra değiştirelim diyor. Yani burada hata kimin o Zaman? Kolay değil ki bu ameliyat. Onca sıkıntının yanında az bi maliyette ödenmiyor yani.. açıkçası üzücü ve talihsiz bir durum. Baştan konuşulmayan anlatılmayan sonuç ihtimalleriyle karşılaşmak çok moral bozucu.
Hadi ya peki sen naptin o kdr morelimbozukki.ve suan kanimda çok düşük 1 ay önce zaten normal rutin kontrolde doktorum kan ilavina başlatmıştı.önce normal degere gelmesi lazimki tekrar operasyona girimAynı şey benim de başıma geldiği için üzgünüm ben de...
Aralarında 25 cc fark olduğunu bildiği halde eşit takmış ama şimdi diyor 50 ccAynı şey benim de başıma geldiği için üzgünüm ben de...
Bunu doktorlar nasıl ayarlayamaz anlamıyorum. Üzüntüm bu yüzden. Yani baştan farklıysa göğüsler sonradan nasıl esıtlenebilir? Ya bize demeliydiler " aradaki fark operasyon sonrası da olacak" diHayir benim ilk halinde sorun vardi asimetrik.doktor esit takınca şimdiki halide gene asimetri. Doktor da zmanla oturur demişti ama baktık subattan bu yana değişen birşey yok.değişimi kabul etti.hangi göğsü istiyorsan ona göre birini degisicek
Valla benim şikâyetlerime bi çare olarak yağ enjekte edilmişti. Aradaki farkı böyle kapatmak istemiş doktorum. Ben ısrarla oradaki yağ dokusunun zamanla eriyebileceğinden bahsetsem de erimez erimez deyip bildiğini yaptı. 4 ay sonra büyük olan göğsümde biraz dalgalanma oldu. Yağ enjekte edilen göğüs yine küçük görünüyordu. Yani hiç eşit olmadılar. Sonra tekrar yağ enjekte etti. Ama ben biliyorum.esit olmayacaklar hicbir zaman. Zaten eski göğüslerime göre elbette reddemeyecegim şeyler bu sorunlar. Tabi ki bu hâline bile bin şükür. Ama dediğim gibi o kadar acı sıkıntı yaşadık. Para ödedik. Isterdim ki eşit olsun. Çünkü ameliyat öncesi eşitleriz denmişti. Şimdi ise olacak o kadar deniyor. Sonuç olarak ya bizim sandığımız kadar basit olmuyor bu isler( yani birine büük birine daha küçük cc konması baştan) ya da doktorlar anlık hareket ediyorlar. ( boyutları farklı iki memeye aynı cc koyup yağ enjektesiyle hallederim mantigi) sana kolay gelsin diliyorum canim. Ikıncı kez ameliyat kolay değil. Umarım en kolayından atlatırsın bu sureci.Hadi ya peki sen naptin o kdr morelimbozukki.ve suan kanimda çok düşük 1 ay önce zaten normal rutin kontrolde doktorum kan ilavina başlatmıştı.önce normal degere gelmesi lazimki tekrar operasyona girim
Inşallah canim ama sencenhangisi olsun beni izlermisin resimleri paylastimBunu doktorlar nasıl ayarlayamaz anlamıyorum. Üzüntüm bu yüzden. Yani baştan farklıysa göğüsler sonradan nasıl esıtlenebilir? Ya bize demeliydiler " aradaki fark operasyon sonrası da olacak" di
Valla benim şikâyetlerime bi çare olarak yağ enjekte edilmişti. Aradaki farkı böyle kapatmak istemiş doktorum. Ben ısrarla oradaki yağ dokusunun zamanla eriyebileceğinden bahsetsem de erimez erimez deyip bildiğini yaptı. 4 ay sonra büyük olan göğsümde biraz dalgalanma oldu. Yağ enjekte edilen göğüs yine küçük görünüyordu. Yani hiç eşit olmadılar. Sonra tekrar yağ enjekte etti. Ama ben biliyorum.esit olmayacaklar hicbir zaman. Zaten eski göğüslerime göre elbette reddemeyecegim şeyler bu sorunlar. Tabi ki bu hâline bile bin şükür. Ama dediğim gibi o kadar acı sıkıntı yaşadık. Para ödedik. Isterdim ki eşit olsun. Çünkü ameliyat öncesi eşitleriz denmişti. Şimdi ise olacak o kadar deniyor. Sonuç olarak ya bizim sandığımız kadar basit olmuyor bu isler( yani birine büük birine daha küçük cc konması baştan) ya da doktorlar anlık hareket ediyorlar. ( boyutları farklı iki memeye aynı cc koyup yağ enjektesiyle hallederim mantigi) sana kolay gelsin diliyorum canim. Ikıncı kez ameliyat kolay değil. Umarım en kolayından atlatırsın bu sureci.
Brde doktor ameliyattan önce banaikisini farklı cc yapicam demişti ameliyattan çıktım ikisi içinde eşit takınca o hasta halimle neden dedim.dedi ameliyat esnasinsa karar veriyorum öyle uygun gördüm. Dedi 50 cc ve üstü esitsizliklerde farklı protezler takıyoruz dedilerBunu doktorlar nasıl ayarlayamaz anlamıyorum. Üzüntüm bu yüzden. Yani baştan farklıysa göğüsler sonradan nasıl esıtlenebilir? Ya bize demeliydiler " aradaki fark operasyon sonrası da olacak" di
Valla benim şikâyetlerime bi çare olarak yağ enjekte edilmişti. Aradaki farkı böyle kapatmak istemiş doktorum. Ben ısrarla oradaki yağ dokusunun zamanla eriyebileceğinden bahsetsem de erimez erimez deyip bildiğini yaptı. 4 ay sonra büyük olan göğsümde biraz dalgalanma oldu. Yağ enjekte edilen göğüs yine küçük görünüyordu. Yani hiç eşit olmadılar. Sonra tekrar yağ enjekte etti. Ama ben biliyorum.esit olmayacaklar hicbir zaman. Zaten eski göğüslerime göre elbette reddemeyecegim şeyler bu sorunlar. Tabi ki bu hâline bile bin şükür. Ama dediğim gibi o kadar acı sıkıntı yaşadık. Para ödedik. Isterdim ki eşit olsun. Çünkü ameliyat öncesi eşitleriz denmişti. Şimdi ise olacak o kadar deniyor. Sonuç olarak ya bizim sandığımız kadar basit olmuyor bu isler( yani birine büük birine daha küçük cc konması baştan) ya da doktorlar anlık hareket ediyorlar. ( boyutları farklı iki memeye aynı cc koyup yağ enjektesiyle hallederim mantigi) sana kolay gelsin diliyorum canim. Ikıncı kez ameliyat kolay değil. Umarım en kolayından atlatırsın bu sureci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?