- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.001
Hayır almadılar tekrardan ücret kendi hatası vermezdim zaten.Ucret ödediniz mi peki tekrar @hayal_a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır almadılar tekrardan ücret kendi hatası vermezdim zaten.Ucret ödediniz mi peki tekrar @hayal_a
Aynı durumdayım bende. Ameliyat öncesi o kadar da belliydi ki eşitsizlik... yine de aynı cc takmış. Şimdi 6 ay oldu yine eşit değil. Yağ enjekte etmişti. Eridi mi noldu bilmiyorum ama biri bariz büyük.Hayır almadılar tekrardan ücret kendi hatası vermezdim zaten.
Aynı durumdayım bende. Ameliyat öncesi o kadar da belliydi ki eşitsizlik... yine de aynı cc takmış. Şimdi 6 ay oldu yine eşit değil. Yağ enjekte etmişti. Eridi mi noldu bilmiyorum ama biri bariz büyük.
Kabullendim ben. Tekrar olmayı göze alamam. Masajı falanda bıraktım. Göğüs ucunun biri hassas acıyor dokununca diğeri normal... büyük olanda alt kısımda elleyince kapak gibi.. pıt diye silikon ele geliyor.deri ince...zayifliktan midir nedir.... yağ enjekte 2.kez edildi. Dedigin gibi bacaklarım cukurlasti. Ama memede yağ kalmadı.. yani silikon taktırdım.oldu bitti diye birşey yokmuş... sonucları bambaşkaymış. Bilmediğim tahmin etmedigim ne çok şeyle karşılaştım... Ama ameliyat öncesi doktor hiçbirinden bahsetmedi... güzel olur hallederiz dedi ve hooop silikon takıldı. Fakat istediğim gibi oldu mu...hayir... zayıftım ben hep...bugun zayıflamadım yani... bana eğer zayifliktansa bu dalgalanma ya da silikonun ele gelmesi bahsedebilirdi sonuçtan... 2.kez yağ enjekte.etmeyle hallolmadı.. bu sefer bacaklar çirkin oldu.. şimdi kilo mu alayim bu yüzden? Yani icime sine sine anlatacağım bir sonuç yok malesef...Maalesef ben de aynı durumdayım . Bir de biri yusyuvarlak duruyor büyük olan , diğeri daha doğal gözüküyor ama o da küçük . Büyüklük ve şekil farklılığı var . 1,5 sene oldu ameliyat olalı bundan sonra düzelmez de .
Hayir odemedim.kizlar bu ikinci operasyon ilkki kdr agir olmadi 4 gun sonra iyi hissettim kendimi suan sorunum yok yanda yatabiliyorumUcret ödediniz mi peki tekrar @hayal_a
Ben de var işte bu dalgalanma...ama alt tarafta.doku azlığından bence. Zayıflıktan ya da...Kizlar normal mi sizlerinde eline geliyor mu silikon mesela benim koltuk altı tarafında elime geliyor her yerde değil ama o kısımda dalgalanma tarzı gibi dışardan görülmüyor ama ele geliyor
Merhaba. Sizi anlıyorum. Ama öncelikle birşey sormak istiyorum. Burası fatih bey e ameliyat olan yada olmak isteyenlerin paylaşım yaptığı bi topik. Durumunuzu daha geniş paylasimlari olan diğer topiklere yazarsaniz daha etkili olur bence.Kizlar selam şimdi cok alakasız bulacaksınız ben boşandıktan sonra anca kendimi psikolojik olarak toparladım 1 tanede kızım var düzenimi herseyimi kurdum ama kendim de evliyken de yetersiz gördüğüm fakat çocuğuma yetebilmek adına ertelediğim bir göğüs birde burun ameliyatım vardı keşke ozaman yaptırsaydim ama yaptırmadım kuzucum ağır bastı.
Şimdi 2 gün sonra dr Tamer taşa görüşmeye gidiyorum. İkisini bir olucam. Zaten gününe karar verirsek bütün süreci paylaşırım. Ama korkuyurum nebiliyim çok endişeliyim kızımın benden başka kimsesi yok. İçimdeki korku ya istediğim gibi olmazsa bütçemden ayırıp yatirdiklarim boşa giderse ve birde üstüne psikolojim bozulursa en kötüsü de o ameliyathaneden çıkamazsam kızıma haksızlık mi etmiş olurum. Ama inanın böylede olmuyor özellikle bosaninca insan kendini iyice eksik hissediyor. Çok morale ihtiyacım var sanırım
selam kızlar selam@tiramisu cumm. son bikaç sayfaya göz attım olumsuz olumsuz şeyler okudum.çok üzüldüm.inşallah herşey gönlünüzce olurbenimde 15 ay oldu olalı normalde zaten bi göğsüm daha sarkıktı diğerine göre.ameliyattan sonra da aynı oranda sarkık dikleştirme olmasına rağmen ama çok kafama takmıyorum.benim asıl sorun hissizlikdediğiniz gibi bizler bu ameliyatı olmadan önce bi çoğumuz ne sorcağımızı bile bilmeden riske girip oluyoruz ameliyatı.aslında doktorların olumsuz taraflarınıda söylemesi gerek ama maalesef işlerine gelmiyor sanırım.ama iz konusunda olsun büyüklük konusunda olsun çok şükür şanslıyım.
Kizlar selam şimdi cok alakasız bulacaksınız ben boşandıktan sonra anca kendimi psikolojik olarak toparladım 1 tanede kızım var düzenimi herseyimi kurdum ama kendim de evliyken de yetersiz gördüğüm fakat çocuğuma yetebilmek adına ertelediğim bir göğüs birde burun ameliyatım vardı keşke ozaman yaptırsaydim ama yaptırmadım kuzucum ağır bastı.
Şimdi 2 gün sonra dr Tamer taşa görüşmeye gidiyorum. İkisini bir olucam. Zaten gününe karar verirsek bütün süreci paylaşırım. Ama korkuyurum nebiliyim çok endişeliyim kızımın benden başka kimsesi yok. İçimdeki korku ya istediğim gibi olmazsa bütçemden ayırıp yatirdiklarim boşa giderse ve birde üstüne psikolojim bozulursa en kötüsü de o ameliyathaneden çıkamazsam kızıma haksızlık mi etmiş olurum. Ama inanın böylede olmuyor özellikle bosaninca insan kendini iyice eksik hissediyor. Çok morale ihtiyacım var sanırım
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Olsun artık ya en azından bu güzel olsun. Aksilikler yakamı bıraksın istiyorum. Kendimi sürekli motive edip sürekli telkinde bulunuyorum.Merhaba canimmm nerelerdesin sen ozlettin kendini :)) hissizlik mi fazla his mi bilmiyorum bende de var maalesef gogsum karıncalı gibi hissediyorum. Forumda birisi yazmıştı 5 yıl olmuştu hala his gelmedi demişti , ben de onu okuduktan sonra kestim ümidi açıkçası gerci bizim de oldu senle bayağı ameliyat olalı. Sana yeterince diklestirme yapılmadı mi acaba benim dusuncem su şekilde sanırım ameliyat esnasında ödem oluşuyor kesi yapılınca ve fark anlaşılmıyor o yüzden iyileştikten sonra çıkıyor bu farklar . işte tamamen kafaya takip takmama mevzusu bilmiyorum su an kış zaten üst üste giyiniyiruz ama yazın yine dert etmeye başlarım kendime olumsuz taraflar söyleniyor tabi de genelde herkes sorun yaşamadan atlatiyor sureci bazılarımız şanssız oluyor bu konuda maalesef . çoğumuzun da tek atımlık kurşunu olduğu için bir daha ameliyat olma şansımız da kalmıyor ..
Canım hoşgeldin aramıza endişelerini anlıyorum violet vardı bizim zamanımızda su an aktif değil sanırım o da seninle aynı endişeleri paylaşıyordu aklına kötü şeyler getirme kendin için iyi olacağına inandığını şeylerin üzerine git derim ben . yalnız doktoruna herşeyi açık açık konus birbirnizi iyi anlayın umarım herşey gönlünce olur
,canım ben fotoğraf yükleyemiyorum telefon modelinden kaynaklı sanırım. Ama sonucum gayet doğal. Dışardan bakan birisi silikon olduğunu anlayamaz.Kızlar ya bende Fatih hocaya gitmek istiyorum ama sonuçlarınızı görmem mümkün mü? Bende memesiz halimi yükledim beni izlermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba...fatih bey doktorum. Sen de beni izler misin?Kızlar ya bende Fatih hocaya gitmek istiyorum ama sonuçlarınızı görmem mümkün mü? Bende memesiz halimi yükledim beni izlermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Senin gögüs dokun var baya canım. İyi durumdalar. Güzel olacağını tahmin ediyorum.Kızlar ya bende Fatih hocaya gitmek istiyorum ama sonuçlarınızı görmem mümkün mü? Bende memesiz halimi yükledim beni izlermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Ben çoktan gitmiyorum artık oturdu benimkiler. Senin nasıl oldu canım. Sıkıntı yok umarım.Kızlaaarrr napıyorsunuz?? Aranızda bugün Fatih beye randevusu olan var mu??
Merhaba! Sizi izleyebilir miyim?6 saat sonra 5 :)