İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Benim bgn cıktı direnler cok acımıyo ama cıktıktn sonra bi iki saat sızladı benim ama senin hic sızlamayadabilir ben de pzt günü kontrole gitcem....benim de bütün silikon koltukaltıma yerlesmis gibi ama sekli düzelcekmis diye bekliyorum

:)) belki karşılaşmışızdır bende bugün taburcu oldum aynen işte Benimde koltuk altıma yerleşmiş gibi :))

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Ben 28 nisanda Mübin Hoşnuter'e ameliyat oldum. Dikleştirme ve büyütme oldu. Hissettiğin ağrılar çok normal.Hastanede bana verilen sütyen de çok büyüktü. Ben MEME SABİTLEME BANDI aldım.Doktora götürdüm. Doktor bunu kullanmamın daha iyi olacağını söyledi. Göğüslerim daha çabuk şekil alacaklar. Beni izlersen eğer yüklediğim resimleri de görebilirsin.

Evet gördüm uçlarındada bir operasyon olmuş galiba dimi çok geçmiş olsun. Peki bu meme sabitleme bandını nereden aldın benimde sütyen büyük duruyor hiç tutmuyor

Fatih bey kadınlar kulübünü biliyor , aslında benim bi projem vardı ama gerçekleştiremedik bir türlü , ameliyat olan bütün kızlar Fatih beyi topluca ziyarete gidelim sürpriz olsun diye düşünmüştüm... aslında hala da düşünüyorum ama bi hayata geçiremedim :)) hepimizin müsait olacağı bi zaman Laz'ım ... grubumuz her geçen gün büyüyor .. inşallah sizler de ağrılı sızılı süreçleri atlatırsınız , direnler çıkarken bi acı duyulmuyor ama sonrasında hafif sızlama yapabiliyor .. ama çok abartılacak bi ağrı sızı olmuyor , yani en azından bende öyle olmuştu :) 350 cc güzel bi rakam bence senle fiziğimiz benziyordu sanki öyle hatırladım, zaten biraz da meme dokun varsa gayet güzel bi görüntü oluşur , benim 325 cc ile 11 cm doku geldi , 1 cm de benim vardı 12 cm oldu , hani şöyle 3-5 cm meme dokusu olsa insanın demek ki 325-350 cc ile 15-16 cm doku olabiliyor , ben biraz büyük severim bana göre 16 cm doku ideal meme

E ezgiyet canım ikisine farklı büyüklükte silikon takılmış sanırım öncesinde asimetrin vardı , peki göğüs dokun var mıydı varsa kaç cmdi??

Yağ dokusu var demisti fatih bey ama ölçü bilmiyorum emzirmeden sonra bir de zayıflayınca çok kücülmüstü göğüslerim...hala rahat hareket edemiyo olmak sinir bozucu kac g0n daha böyle olcam bilmiyorum

Yağ dokusu var demisti fatih bey ama ölçü bilmiyorum emzirmeden sonra bir de zayıflayınca çok kücülmüstü göğüslerim...hala rahat hareket edemiyo olmak sinir bozucu kac g0n daha böyle olcam bilmiyorum

İlk zamanlar ağır geçiyor ama daha sonra hiç olmamış gibi oluyor insan . Azıcık dişinizi sıkın kızlar. Az kaldı :))

Aarnica krem sürüyorum o biraz iyi gelmeye basladı bana ama benimkiler mor değil bildiğin siyah renkler

Topiğin güzel anneleri ve gelecekteki anne adayları .. anneler günümüz kutlu olsun

E ezgiyet BboceekK35 kızlar morluklardan çok çektim ben 1 aydan uzun sürdü geçmesi arnica sürmeme rağmen :/

Tiramisu35 canım bugün kontrolüm vardı Fatih beyle görüştüm o sordu hatta forum durumları nasıl diye süper gidiyor dedim hepimiz birbirimize gösteriyoruz yüklüyoruz fotoğrafları dedim. Orada tiramisu var dedi kendisi evetttt dedim zaten beni cesaretlendiren o dedim konuştuk biraz hemen sana da yazayım dedim :)))

Ahaha ben de dedim kulaklarım çınlıyor beni kim anıyor acaba demek sizmişsiniz :)) yaaa harbiden bi gün toplanalım , hem tanışmış da oluruz , ama Fatih beye birşey söylemeyin , hem de Fatih beyle Zeliha hemşireyi ziyaret etmiş olurduk <3

Eee peki ne dedi Fatih bey , ne zaman bi dahaki kontrolün? Masaj ne zamana verecekmiş sütyenden ne zaman kurtulacakmışsın :))) nasıl hissediyorsun kendini daha iyisin değil mi?

E ezgiyet canım sen nasıl oldun?

Hala kaburgalarımda baslı var ama azalıyo her gecen gün.... Sütyenden kurtulamadım yaaaa bayaa 3 ay kullan falan dedi fatih bey...askılı body falan bu yaz giyemicem sanırım

Bir daha ki kontrol 3 hafta sonra benim masajı verdi bugün gösterdi sabah 10 akşam 10 yap dedi sütyen içinde ben aslında 3 ay tavsiye ediyorum dedi sıkmaması Laz'ım dedi.
Dışarısı çok kalabalıktı çok kalamadım ama eee nasıl kızlar görüşüyormusunuz ne dediler diye sordu, bende bu sitede konuşuyoruz dedim orda bir tiramisu var dedi aynen o site dedim zaten konuyu açan o dedim çok bilgilendirip cesaretlendirdi bu konuda dedim. Çok konuşamadık böyle konuştuk :)) o toplanıp gitmeyi mutlaka yapalım çok mutlu olur gerçekten ama bizler de azıcık toparlanalım :)) öyle gidelim

İkinize de benzer şeyleri söylemiş , tabii siz yine bana ıymayın da , ben kısa süre taktım ameliyat sütyenini.Tabii gerekli birşey ama göğüsleri çirkin gösteriyor bence , bi de nasıl güzel şekil veriyor acaba , onu takınca bildiğin huni gibi görünüyor göğüsler

Masajlara erken başlatıyor Fatih bey , aslında kapsül oluşmamasını ve yakInlaşmasını sağlaması için gerekli birşey . Masajları dediği gibi yap canım . 100 güne memeler seninle :)))

Yaaa valla şu buluşma işini yapalım, bi tanışalım bi görüşelim :))) tabii sizler iyileşin ama , büyük ihtimal hepimiz çalışıyoruz hangi gün müsait olursunuz mesela , en azından onu belirleyelim . Mesela bi cumartesi günü buluşsak nasıl olur , kimler gelebilir ?

Selam kızlar bugün benim tam 1 hafta oldu ameliyat olalı ama hala dikiş yerlerim acıyo kaburgamd da hala ağrı var ağrı kesici iccek kadar değil ama ağrıyı sürekli hissediyorum...işim uzakta olduğu icin 3 gündür arabayla 2 saat yol yapıyorum acana dikişlerde sorun mu var fatih bey haftaya cuma kontrole cağırdı stres oldum sizinde sürdü mü böyle

Selam canım aslında Benimde o şekilde hafif ağrılarım oluyor normal diye düşünüyorum mesela sabah kalmışlarım da çok gerginlik ağrı oluyor. Telaş yapma bence. Fatih bey bana ilk kontrol de 3 hafta sonra tekrar görücem dedi diye hatırladım o yüzden 3 hafta sonraya aldım kontrol tarihini Tiramisu35 canım 2. Kontrol kaç gün sonraya veriyor genelde ?

Kızlar sabah gerginlikleri çok normal 1-1,5 ay sürer sanırım. Yattığımızda kaslarımızı kyşlanmadığımız için kaslar geriliyor , kalktıktan sonra gerginlik hissi oluşuyor aöa biraz hareket ettikten sonra o his kayboluyor. Zaten 2-3 ayı geçince öyle bi sorun kalmıyor . Bana da 3 hafta sonrasına vermişti canım. İlk başlarda sıkı kontrol oluyor ama daha sonradan süreler uzuyor tabii . Ama tabii herhangi bi anormal durum olursa her zaman çağırıyor Fatih bey .

@ezgiyet canım dikişlerde hala bant var değil mi? Yani alttan kanayan vs birşey görmediysen bir sorun yoktur . Ama tabii dikiş yerlerini çok germemen gerekiyor araba kullanırken mecburen kaslarımızı hareket ettiriyoruz ama o aradaki mesafeyi kapatmak adına koltuğu normal kullandığından biraz daha öne çekebilirsin . Aklıma başka birşey gelmedi . Sonra bi de dikişlerin tatlı tatlı kaşınması oluyor bazen ayyy

Tiramisu35 . Hala bantlar var haftaya cuma cıkcak ama dikisler araba kullandığım icin tutmadı mı acba diye düsünüyorum ve korkuyorum haliyle dinlenince geciyo bu site iyi ki var bilgi aktarımı iyi oluyo yoksa 5 kere gitmistim fatih beye panikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…