- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.681
:)) belki karşılaşmışızdır bende bugün taburcu oldum aynen işte Benimde koltuk altıma yerleşmiş gibi :))Benim bgn cıktı direnler cok acımıyo ama cıktıktn sonra bi iki saat sızladı benim ama senin hic sızlamayadabilir ben de pzt günü kontrole gitcem....benim de bütün silikon koltukaltıma yerlesmis gibi ama sekli düzelcekmis diye bekliyorum
Merhaba ben bu siteden okuduklarımın gazıyla carş.günü fatih uygur'a ameliyat oldum ağrım yok denecek kadar azdı ama dün aksam ağrım biraz artmıstı ama bugün çok daha iyiyim...Ama hastanein verdiği sütyen cok bol duruyo dr. Bisi olmaz dedi ama bilemedim sıkarsam da acıyo.suan göğüslerim değil de göğüs kafesim büyük duruyo gülle takımındaymısım gibi...salı günü 6.günüm olacak ve ise baslayacağım sizce biraz da olsa inmeye baslar mı....Bu arada bu sitede ameliyatla ilgili yasadıklaıklarını paylasan herkese cok tesekkurler sayenizde rahat ameliyata girdim cıktım:)
Evet gördüm uçlarındada bir operasyon olmuş galiba dimi çok geçmiş olsun. Peki bu meme sabitleme bandını nereden aldın benimde sütyen büyük duruyor hiç tutmuyorMerhaba. Çok geçmiş olsun. Ben 28 nisanda Mübin Hoşnuter'e ameliyat oldum. Dikleştirme ve büyütme oldu. Hissettiğin ağrılar çok normal.Hastanede bana verilen sütyen de çok büyüktü. Ben MEME SABİTLEME BANDI aldım.Doktora götürdüm. Doktor bunu kullanmamın daha iyi olacağını söyledi. Göğüslerim daha çabuk şekil alacaklar. Beni izlersen eğer yüklediğim resimleri de görebilirsin.
Kız daha ilk yazdığımda günüm belliydi :)) 20 gün nasıl geçecek diyordum ya hani. bana 350 cc takıldı. Ama görüntüsü tam istediğim gibi oldu şuanda bile birde gerginliği gitse süper olacak füze gibi karşıya bakıyor şuanda koltuk altı tarafına daha şiş birde hafif morluk, kırmızılıklarım var. Fatih bey yurt dışına çıkıyor bugün. Yarın Zeliha hemşire drenlerimi çıkartacak pazartesi de kısmetse ilk kontrolünü yapacak Fatih bey. Bu arada çizim yapılırken nerden duydunuz beni dedi bende internette büyük bir hayran kitleniz var dedim gülümsedi mutlu oldu doktorcum :)))
Yağ dokusu var demisti fatih bey ama ölçü bilmiyorum emzirmeden sonra bir de zayıflayınca çok kücülmüstü göğüslerim...hala rahat hareket edemiyo olmak sinir bozucu kac g0n daha böyle olcam bilmiyorum
Tiramisu35 canım bugün kontrolüm vardı Fatih beyle görüştüm o sordu hatta forum durumları nasıl diye süper gidiyor dedim hepimiz birbirimize gösteriyoruz yüklüyoruz fotoğrafları dedim. Orada tiramisu var dedi kendisi evetttt dedim zaten beni cesaretlendiren o dedim konuştuk biraz hemen sana da yazayım dedim :)))
Selam canım aslında Benimde o şekilde hafif ağrılarım oluyor normal diye düşünüyorum mesela sabah kalmışlarım da çok gerginlik ağrı oluyor. Telaş yapma bence. Fatih bey bana ilk kontrol de 3 hafta sonra tekrar görücem dedi diye hatırladım o yüzden 3 hafta sonraya aldım kontrol tarihiniSelam kızlar bugün benim tam 1 hafta oldu ameliyat olalı ama hala dikiş yerlerim acıyo kaburgamd da hala ağrı var ağrı kesici iccek kadar değil ama ağrıyı sürekli hissediyorum...işim uzakta olduğu icin 3 gündür arabayla 2 saat yol yapıyorum acana dikişlerde sorun mu var fatih bey haftaya cuma kontrole cağırdı stres oldum sizinde sürdü mü böyle
Selam canım aslında Benimde o şekilde hafif ağrılarım oluyor normal diye düşünüyorum mesela sabah kalmışlarım da çok gerginlik ağrı oluyor. Telaş yapma bence. Fatih bey bana ilk kontrol de 3 hafta sonra tekrar görücem dedi diye hatırladım o yüzden 3 hafta sonraya aldım kontrol tarihiniTiramisu35 canım 2. Kontrol kaç gün sonraya veriyor genelde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?