• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Siz soyleyince baktım yağ alinan yerlere bende bisey kalmamis iz olarak. Ama ameliyat yeri cok elime geliyor sanki kalin bi dikiş atilmis gibi elime sert sert geliyor realselfe baktigimda hicbirinde iz belli bile olmuyor bizimkide oyle belli belirsiz ne zaman olacak fatih beye ilk giden sorsun. Ben haziranda gidicem
Ben daha bantları çıkarmadım. Salı ameliyat olmudştum. Bu sütyeni ne zaman değiştiriyoruz peki ?? Yenisini giymek istediğimde aynı tarz ameliyatta verdikleri gibi nereden bulabilirim. Pentiden mi ? Siz nezaman değiştirdiniz ?

Çok teşekkür ederim canıımm :) bugün daha iyiyim sanki. Yataktan kalkışlarım evet ğroblem oluyor. Yarın da duş alıcam bakalım nasıl olucak Pzt iş başı yapıcam umarım sıkıntı yaşamam. Yağ alınan yerlerdeki bantları daha sökmedim. Yarın duş alırken sökmeyi düşünüyorum umarım acımaz. Fatih bey e msj attım bakalım cvp gelince ona göre hareket edeceğim. Kollarımı çok oynatmamaya çalılıyorum sanki her an bişey olacakmış gibi hissedip korkuyorum put gibi duruyorum öyle :KK70:

O bantlar o kadar sağlam ki banyo yapınca Bile çıkmıyor :)) her geçen gün daha iyi olursun canım .. bu arada ameliyat sütyenini takacaksın bir süre , Fatih bey ne zaman çıkar derse çıkarırsın 15 gün veya 1 ay takarsın sanırım . Ondan sonra da pentide satılıyor mesela yarım atlet gibi sporcu sütyenleri var onlar Hem dikişleri filan da rahatsız etmiyor omlardan takabilirsin canım

Ben daha bantları çıkarmadım. Salı ameliyat olmudştum. Bu sütyeni ne zaman değiştiriyoruz peki ?? Yenisini giymek istediğimde aynı tarz ameliyatta verdikleri gibi nereden bulabilirim. Pentiden mi ? Siz nezaman değiştirdiniz ?
Ben 2 ay sadece ameliyatta verdiklerini taktim geceleri hiç bir şey takmadim. 2 aysonrasi pentiden sporcu sütyeni gibi olanlardan aldim canim suan onlari kullaniyorum 4.5 ay oldu benimde. Sanada cok geçmiş olsun. Masaja baslayinca sertligi gececektir merak etme agrilarda gunden gune hafifler ameliyattan 4-5 gun sonra normal hayata donuyosun merak etme cnm

En az 1 ay ameliyat sutyenini takman lazim daha sonra da sikmayan yarim atlet tarzi olanlardan kullanmaya basladim ben

Kızlar , en son hastaneye kimler gitti , estetik kliniğinin yeri değişmiş çok şaşırdım :)) Fatih beye gitmemiştim gerçi kbbye gittim ama görünce şaşırdım :)

Kızlar , en son hastaneye kimler gitti , estetik kliniğinin yeri değişmiş çok şaşırdım :)) Fatih beye gitmemiştim gerçi kbbye gittim ama görünce şaşırdım :)

Evet 1. Kata taşındı :) ben de ilk görüşmeye gittiğimde 5. Kattaydı sonra ameliyat için gittim yok estetik bölümü zaten heyecanlıyım korktum ameliyat oalamadan bölüm kapandı diye :D sonra 1. Kata taşındık yazısını gördüm de rahatladım :) ben bugün duş alıcam kızlar korkuyorum Göğsün altındaki ameliyat yerine yapıştırdıkları bantın hafif yarısı çıkmış gibi. Bir şey olur mu acaba ?

Evet 1. Kata taşındı :) ben de ilk görüşmeye gittiğimde 5. Kattaydı sonra ameliyat için gittim yok estetik bölümü zaten heyecanlıyım korktum ameliyat oalamadan bölüm kapandı diye :KK70: sonra 1. Kata taşındık yazısını gördüm de rahatladım :) ben bugün duş alıcam kızlar korkuyorum Göğsün altındaki ameliyat yerine yapıştırdıkları bantın hafif yarısı çıkmış gibi. Bir şey olur mu acaba ?

Ahahahha :D kız sabah sabah güldürdün beni :) aslında ayak altı bi yerde olması iyi olmamış bence , ama içine girip bakmadım mutlaka geçerli bi sebepleri vardır . Canım benim görüşümü sorarsan bantları çıkarma çünkü ben de erken çıkarmıştım ve acayip sızlanmıştı şimdi hatırladım.. kendisi azıcık çıkmış da olsa elleme bence sonra yaraya tuz basmışlae gibi sızlamıştı benimki :/
Duş al mutlaka rahatlarsın ... kendini zorlayacak hareketler yapma :)

Kızlar merhaba.uzun zamandır giremiyoum.Benim ameliyat olalı 51 gun oldu.agri sizi yok.Ama biliyorsunuz Benim sol saga gore bir tik gene büyük asimeyrik olay devam ediyor.ve o ustuki bombili durum solda daha buyuk gibi yukarda yani

Kızlar merhaba.uzun zamandır giremiyoum.Benim ameliyat olalı 51 gun oldu.agri sizi yok.Ama biliyorsunuz Benim sol saga gore bir tik gene büyük asimeyrik olay devam ediyor.ve o ustuki bombili durum solda daha buyuk gibi yukarda yani
Benim de solum cok az daha yukarıda saga gore sol gogsun ustune masaj yapiyorum ise yariyo esitlenmeye basladilar ama bence sol cebin daha küçüktür o yuzden asimetri olusmustur zamanla asagiya iner daha erken

Benim de solum cok az daha yukarıda saga gore sol gogsun ustune masaj yapiyorum ise yariyo esitlenmeye basladilar ama bence sol cebin daha küçüktür o yuzden asimetri olusmustur zamanla asagiya iner daha erken
Inşallah ole olur ama ameliyattan öncede son büyüktü 375 cc konuldu her ıkisine 25 cc fark var diye kendi solemisti ama eşit uygulamis

Merhabalar
Yeni katıldım bende ama uzun zamandır takip ediyorum sizleri.30 martta ameliyat oldum bende. 13.günümdeyim.fatih bey doktorum.dün kontrole gittim.iyi dedi.
Giderken aklımda bin tane soru oluyor,yüzyüze gelince hiçbişey soramıyorum.ama doktorumdan memnunum.
Ben gayet iyi hareket ediyorum bu beni şaşırtıyor.sadece ağır taşımaktan çekiniyorum.ama taşıyabiliyorum da 3- 4 kg.
Acaba çok mu acele ediyorum.ama malum çocuk var illaki yapıyoruz bişeyler.
Bide benim sol tarafım üst kısmı koltuk altıma doğru şiş biraz daha ve sağ tarafa göre sanki şekilsiz.düzelir dedi doktor bey ama yaktım kafayı ben şimdi ya için rahatlamıştı bi türlü.
400 cc taktı bana bide.

Merhabalar
Yeni katıldım bende ama uzun zamandır takip ediyorum sizleri.30 martta ameliyat oldum bende. 13.günümdeyim.fatih bey doktorum.dün kontrole gittim.iyi dedi.
Giderken aklımda bin tane soru oluyor,yüzyüze gelince hiçbişey soramıyorum.ama doktorumdan memnunum.
Ben gayet iyi hareket ediyorum bu beni şaşırtıyor.sadece ağır taşımaktan çekiniyorum.ama taşıyabiliyorum da 3- 4 kg.
Bide benim sol tarafım üst kısmı koltuk altıma doğru şiş biraz daha ve sağ tarafa göre sanki şekilsiz.düzelir dedi doktor bey ama yaktım kafayı ben şimdi ya için rahatlamıştı bi türlü.
400 cc taktı bana bide.
Daha odem vardir baya benim de koltukaltima dogru şişikti sekil almaya 1.ayda basliyo daha cok erken 1ay olmadan seklini anlayamazsiniz

Merhabalar
400 cc taktı bana bide.
Canım hayırlı olsun merak etme benim de öyleydi yavaş yavaş iniyor o şişliklerve göğüsler ortaya doğru birleşmeye başlıyo. Biraz daha zaman :)

Bende muane oldum cumartesi günü
Doktor aradaki asimetrik inmezse 3 ay dolduğunda birlikte kadar verip değişim yaparız dedi yanlış doktor çok kolay olucak lokal olacagini soluyor

Bende muane oldum cumartesi günü
Doktor aradaki asimetrik inmezse 3 ay dolduğunda birlikte kadar verip değişim yaparız dedi yanlış doktor çok kolay olucak lokal olacagini soluyor

KuZum yazmayım diyorum . Yine de kendimi tutamıyorum. Allah aşkına ücretsiz muayene eden doktorlardan birine gidip sorabilir misin , silikon değişimi hiç lokal anestezi ile olur muymuş?

Arkadaşlar merhaba ben Yen'i üye oldum foruma, uzun zamandır da uzaktan okuyorum araştırma içine girdim. Dün ekol Fatih beye muayene oldum. 11.05 tarihi için ameliyat günü aldım. Fatih beyle muayene de bana meme dokun küçük yağ enjekte edicez dedi. Ben çok büyük protez istemiyorum, özellikle belirttim ama muayene de ne kadar büyük olacağını söylemedi, doğallıktan yana olduğunu söyledi. Çok büyük takmaz demi :))) korktum bir an.. ama yorumları okudukça korkularım azaldı. Yağ enjekte ile ameliyat olanlar bilgi verebilir mi muhtemelen bacaktan alacak ama sonrasında iz durumu nasıl oluyor ? Malum yaz yaklaştı, birde yağ alırsa bacaktan fazlalık yağlarım gider mi acaba ? Bir taşla iki kuş vurur muyum :))) bu süreci yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirler mi

meme büyütme ameliyatı m

ı olacaksın canım şu anda yağ enjektesiyle beraber 8000 diye biliyorum.
Evet arkadaşlar ben daha dün muayene oldum yağ enjektesi ile birlikte herşey dahil hastane oda vs. 8000 fiyat verdi doğru yerden mi cevapladım bilmiyorum forumda yeniyim de

Arkadaşlar merhaba ben Yen'i üye oldum foruma, uzun zamandır da uzaktan okuyorum araştırma içine girdim. Dün ekol Fatih beye muayene oldum. 11.05 tarihi için ameliyat günü aldım. Fatih beyle muayene de bana meme dokun küçük yağ enjekte edicez dedi. Ben çok büyük protez istemiyorum, özellikle belirttim ama muayene de ne kadar büyük olacağını söylemedi, doğallıktan yana olduğunu söyledi. Çok büyük takmaz demi :))) korktum bir an.. ama yorumları okudukça korkularım azaldı. Yağ enjekte ile ameliyat olanlar bilgi verebilir mi muhtemelen bacaktan alacak ama sonrasında iz durumu nasıl oluyor ? Malum yaz yaklaştı, birde yağ alırsa bacaktan fazlalık yağlarım gider mi acaba ? Bir taşla iki kuş vurur muyum :))) bu süreci yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirler mi

Canım hoşgeldin aramıza öncelikle :KK54: birçoğumuz yağ enjektesiyle beraber göğüs büyütme ameliyatı olduk , ama bacaktan alınan yağlar öyle aman aman yağlar değil , hani bacağında fazlalık varsa Bile incelme olmaz , fark yaratacak kadar almıyorlar yağı zaten ;) sadece silikon kıvrımları belli olmasın, doğal bi görünüm olsun diye yapılıyor. Fatih bey gerçekten her zaman doğallıktan yana özellikle büyük istemiyorsan çıkan sonuç muhtemelen seni tatmin edecektir. Görüşme kağıdına aslında kaç cc konulabileceğini yazıyor ama genelde muayenede bahsetmiyor. Ameliyat günü odasında çizim yaparken daha iyi ölçüp biçiyor ve o zaman öğreniyorsun kaç cc takacağını:) o zaman daha çok bahsedebilirsin nasıl bir tarz istediğini ve senin isteklerini imkan dahilinde gerçekleştirebilir. Umarım herşey gönlünce olur :)

Back