• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Ayyy Ben onun içinde heycanlanmıştım, bedenim ince ama bende popo basen var, sporda yapıyorum şekli güzel ama işte çok kahve tükettiğim için hafif selülit görüntüsü var, belki kurtulurum diye heveslenmiştim:) olsun artık senelerdir imrendiğim gögüslere sahip olucam yeter bana dün üşenmeden 120 sayfayıda okudum korkudan, sabaha karşı uykum geldi birde bugün işe geldim. artık bugün devam ederim :)
senelerin hayali ya daha çok var 23 gün ama gün sayıyorum hatta saat sayıyorum :) küçükken ablamın 16 yaşında top top olmuştu bende o yaşa gelince öyle olucam diye düşünürdüm hep bekle allah bekle yaş 30 hala olmadı :)))) dedim artık beklemeyim:)
cc konusunda da çok bilgili değilim ben mesela 300 cc nekadar büyük duruyor vs. diye Fatih bey bir örnek gösterdi bilgisayardan buna kaç cc kullandınız dediğimde 275 dedi ama bana büyük geldi görüntüsü o yüzden kafamda karıştı.
Açıkcası en büyük korkum aml. sonrası istediğimden büyük durması, ay bilmiyorum şimdiden bile heycan dorukta, inşallah mevsim olarakta doğru bir zamandır. :110:

Ayyy Ben onun içinde heycanlanmıştım, bedenim ince ama bende popo basen var, sporda yapıyorum şekli güzel ama işte çok kahve tükettiğim için hafif selülit görüntüsü var, belki kurtulurum diye heveslenmiştim:) olsun artık senelerdir imrendiğim gögüslere sahip olucam yeter bana dün üşenmeden 120 sayfayıda okudum korkudan, sabaha karşı uykum geldi birde bugün işe geldim. artık bugün devam ederim :)
senelerin hayali ya daha çok var 23 gün ama gün sayıyorum hatta saat sayıyorum :) küçükken ablamın 16 yaşında top top olmuştu bende o yaşa gelince öyle olucam diye düşünürdüm hep bekle allah bekle yaş 30 hala olmadı :)))) dedim artık beklemeyim:)
cc konusunda da çok bilgili değilim ben mesela 300 cc nekadar büyük duruyor vs. diye Fatih bey bir örnek gösterdi bilgisayardan buna kaç cc kullandınız dediğimde 275 dedi ama bana büyük geldi görüntüsü o yüzden kafamda karıştı.
Açıkcası en büyük korkum aml. sonrası istediğimden büyük durması, ay bilmiyorum şimdiden bile heycan dorukta, inşallah mevsim olarakta doğru bir zamandır. :110:

Canım o 275 cclik fotoğrafa inanma derim , çünkü bana da göstermişti :)) hani gözlük gibi düşün , yüzü ufak birisine normal çerçeveli gözlük Bile büyük durabilir, ama yüzün biraz topluysa daha büyük ekartmanı olan çerçeve kullanmalısın ya .. bu dA aynen öyle birşey işte ;) o 275 cc takılan kişi zayıf ve göğüs kafesi dar olan birisi bence , o yüzden 275 cc büyük durmuştur . Bu konuda göğüs kafesi gerçekten büyük rol oynuyor , mesela benim göğüs kafesi ölçüm 78 cm (içinde meme olmadan ölçüm, memenin hemen altından yapılan ölçüm) . Bir de meme başından itibaren ölçersen , ikisi arasındaki fark senin meme dokunu verir . Benim memeyle beraber şu an 90 cm . Yani 12 cm dokum var . Ameliyattan önce 1 cmdi :p İnan bana 300-325 cc silikonlar o kadar büyük silikonlar değil. Ha belki sen daha küçük göğüsleri beğenebilirsin o zaman bu konuda Fatih beye söylemen lazım , ben küçük göğüs istiyorum diye . Zaten doktorların yaptığı silikonlar genelde hep aman aman büyük olmayan , doğal duran büyüklükte olan silikonlar . Fatih bey zaten hep doğallıktan yana . Hatta benim büyük olsun diye ısrarlarım Bile boşa çıktı :)) tabii bir de vücudun alabildiği bi büyüklük var . Sonuçta mesela eskiden 1 cm dokum vardı ve ancak 325 cc sığabilecek kadar derim esneyebilmiş, göğüs cebim darmış. Bi de şöyle birşey var şu an göğüslerin büyük olmadığı için haliyle bütün silikonlar kocaman gibi gelebilir gözüne . Ama sonrasında alışıyorsun gerçekten sanki hep senin memenmiş gibi hissediyorsun . Çıplakken tamam ama mesela ben spora gidiyorum biraz da bol tshirt giyiyorum sanki hiç ameliyat olmamışım gibi duruyor göğüslerim :) bende 325 cc var ... bir de şey var canım göğüs dokusu fazla olmayan kişilerde 300-325 cc uygun görünümü veriyor Yani gözüne büyük gelmez diye düşünüyorum -tabii ne kadar bir büyüklük istiyorsun bilmiyorum-

Bak şey yapabilirsin realself diyr bir site var orda öncesi ve sonrası fotoğraflar paylaşılmış, boy kilo bilgisi de veriyorlar orda kendi boyutlarında göğüs dokusu dA seninki kadar olan birisini bulup karşılaştırabilirsin mesela . Orda binlerce fotoğraf var çeşitli büyüklüklerde , bol bol bakıp bilgi edinebilirsin :)

aaa süperr bir bakınayım ben o siteye çünkü internette bakıyorum hiç öyle açık doktora gösterebileceğim bir fotoğrafa rastlayamadım. Hep kıyafetli buluyorum, onuda Fatih beye gösterip ben böyle olsun istiyorum demek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Aslında ben Serenay sarıkaya kadar istiyorum . Boy 160- kilo 49-50 arası omuzlar geniş benim, dediğim gibi popo ve basen çok olmamakla birlikte var, belim çok ince böyle garip bir insanım, birde meme dokumu ölçüp öğrenirsem tam olacak :))))

aaa süperr bir bakınayım ben o siteye çünkü internette bakıyorum hiç öyle açık doktora gösterebileceğim bir fotoğrafa rastlayamadım. Hep kıyafetli buluyorum, onuda Fatih beye gösterip ben böyle olsun istiyorum demek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Aslında ben Serenay sarıkaya kadar istiyorum . Boy 160- kilo 49-50 arası omuzlar geniş benim, dediğim gibi popo ve basen çok olmamakla birlikte var, belim çok ince böyle garip bir insanım, birde meme dokumu ölçüp öğrenirsem tam olacak :))))

Orda çooook var , bakınca gözü doyuyor insanın :)) serenayın göğüsleri çok doğal gözüküyor , yanı senin büyük beklentin Yok ya muhtemelen tatmin olacaksın sonuçtan :) seninle ölçülerimiz benziyor 161 boy 46 kg idim ameliyat olduğumda. Şu an 50 kiloyum :) ben de merak ettim göğüs kafesin kaç cm , kaç cm dokun var , ölçtüğünde mutlaka yaz kendimizce bi kritik yapalım :p

Orda çooook var , bakınca gözü doyuyor insanın :)) serenayın göğüsleri çok doğal gözüküyor , yanı senin büyük beklentin Yok ya muhtemelen tatmin olacaksın sonuçtan :) seninle ölçülerimiz benziyor 161 boy 46 kg idim ameliyat olduğumda. Şu an 50 kiloyum :) ben de merak ettim göğüs kafesin kaç cm , kaç cm dokun var , ölçtüğünde mutlaka yaz kendimizce bi kritik yapalım :p

:KK48::KK48::KK48:Mezura Yok ama iple bi fikir oluşturayım dedim iple göğüs tam altına getirdim kopardım ipi 30 luk çetvelle ölçtüm 77 çıktı meme nin tam ortasından yine iple aynı işlemi uyguladım 83 çıktı böyle olurmu ki acaba..

:KK48::KK48::KK48:Mezura Yok ama iple bi fikir oluşturayım dedim iple göğüs tam altına getirdim kopardım ipi 30 luk çetvelle ölçtüm 77 çıktı meme nin tam ortasından yine iple aynı işlemi uyguladım 83 çıktı böyle olurmu ki acaba..

Olur canım olur neden olmasın .. 6 cm'lik dokun varmış maaşallah ... mesela 325 cc ile bana 11 cm doku geldi , diyelim ki seninki de aynısı olsa 17 cmle c Cup oluyorsun. 16-17 cm tam da benim istediğim ölçü :) ayy şimdiden heyecanlandım senin yerine :p

Yuppiii Harika ozaman.. sen o heyecanı bana sor daha 21 gün var ben şimdiden uyuyamıyorum :)) yaptırır yaptırmaz foto yüklücem sizlerde bakarsınız

Kızlar Birşey sorucam bir bilginiz varmı? Ameliyat öncesi solaryuma girmek sıkıntı yaratırmı ki ?

Evet bende öyle duydum sonrası için ama öncesi için hiç birşey okumadım.. yaza hazır olsam iyi olcek diye düşündüm :KK48: bi araştırayım bakiyim

Merhaba ben bu siteden okuduklarımın gazıyla carş.günü fatih uygur'a ameliyat oldum ağrım yok denecek kadar azdı ama dün aksam ağrım biraz artmıstı ama bugün çok daha iyiyim...Ama hastanein verdiği sütyen cok bol duruyo dr. Bisi olmaz dedi ama bilemedim sıkarsam da acıyo.suan göğüslerim değil de göğüs kafesim büyük duruyo gülle takımındaymısım gibi...salı günü 6.günüm olacak ve ise baslayacağım sizce biraz da olsa inmeye baslar mı....Bu arada bu sitede ameliyatla ilgili yasadıklaıklarını paylasan herkese cok tesekkurler sayenizde rahat ameliyata girdim cıktım:)

Ayyy ne kötüsünüz :p kaç cc takıldı ne oldu ne bitti hiç yazmamışsınız :63: E ezgiyet zamanla iniyor ödemli olduğu için o şekilde canım... kendini zorlayacak şeyler yapmazsan o rahatlık hep srninle olur ;)
Kız BboceekK35 BboceekK35 aşk olsun sanaaaa gün aldığını dahi söylemedin :)) o baskı hissi geçecek birkaç güne , şu an silikon derini gerdiği için böyle hissetmen çok normal ... kızlar ilaçlarınızı güzelde kullanın Fatih beyin dediklerini uygulayın ani hareketlerden kaçının bol bol su için ... ikinize de geçmiş olsun detayları bekliyorum :))

Ayyy ne kötüsünüz :p kaç cc takıldı ne oldu ne bitti hiç yazmamışsınız :63: E ezgiyet zamanla iniyor ödemli olduğu için o şekilde canım... kendini zorlayacak şeyler yapmazsan o rahatlık hep srninle olur :KK66:
Kız BboceekK35 BboceekK35 aşk olsun sanaaaa gün aldığını dahi söylemedin :)) o baskı hissi geçecek birkaç güne , şu an silikon derini gerdiği için böyle hissetmen çok normal ... kızlar ilaçlarınızı güzelde kullanın Fatih beyin dediklerini uygulayın ani hareketlerden kaçının bol bol su için ... ikinize de geçmiş olsun detayları bekliyorum :))
Kız daha ilk yazdığımda günüm belliydi :)) 20 gün nasıl geçecek diyordum ya hani. bana 350 cc takıldı. Ama görüntüsü tam istediğim gibi oldu şuanda bile birde gerginliği gitse süper olacak füze gibi karşıya bakıyor şuanda koltuk altı tarafına daha şiş birde hafif morluk, kırmızılıklarım var. Fatih bey yurt dışına çıkıyor bugün. Yarın Zeliha hemşire drenlerimi çıkartacak pazartesi de kısmetse ilk kontrolünü yapacak Fatih bey. Bu arada çizim yapılırken nerden duydunuz beni dedi bende internette büyük bir hayran kitleniz var dedim gülümsedi mutlu oldu doktorcum :)))

Back