- 18 Nisan 2017
- 53
- 24
- 88
- 37
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.661
Ayyy Ben onun içinde heycanlanmıştım, bedenim ince ama bende popo basen var, sporda yapıyorum şekli güzel ama işte çok kahve tükettiğim için hafif selülit görüntüsü var, belki kurtulurum diye heveslenmiştim:) olsun artık senelerdir imrendiğim gögüslere sahip olucam yeter bana dün üşenmeden 120 sayfayıda okudum korkudan, sabaha karşı uykum geldi birde bugün işe geldim. artık bugün devam ederim :)
senelerin hayali ya daha çok var 23 gün ama gün sayıyorum hatta saat sayıyorum :) küçükken ablamın 16 yaşında top top olmuştu bende o yaşa gelince öyle olucam diye düşünürdüm hep bekle allah bekle yaş 30 hala olmadı :)))) dedim artık beklemeyim:)
cc konusunda da çok bilgili değilim ben mesela 300 cc nekadar büyük duruyor vs. diye Fatih bey bir örnek gösterdi bilgisayardan buna kaç cc kullandınız dediğimde 275 dedi ama bana büyük geldi görüntüsü o yüzden kafamda karıştı.
Açıkcası en büyük korkum aml. sonrası istediğimden büyük durması, ay bilmiyorum şimdiden bile heycan dorukta, inşallah mevsim olarakta doğru bir zamandır.
aaa süperr bir bakınayım ben o siteye çünkü internette bakıyorum hiç öyle açık doktora gösterebileceğim bir fotoğrafa rastlayamadım. Hep kıyafetli buluyorum, onuda Fatih beye gösterip ben böyle olsun istiyorum demek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Aslında ben Serenay sarıkaya kadar istiyorum . Boy 160- kilo 49-50 arası omuzlar geniş benim, dediğim gibi popo ve basen çok olmamakla birlikte var, belim çok ince böyle garip bir insanım, birde meme dokumu ölçüp öğrenirsem tam olacak :))))
Orda çooook var , bakınca gözü doyuyor insanın :)) serenayın göğüsleri çok doğal gözüküyor , yanı senin büyük beklentin Yok ya muhtemelen tatmin olacaksın sonuçtan :) seninle ölçülerimiz benziyor 161 boy 46 kg idim ameliyat olduğumda. Şu an 50 kiloyum :) ben de merak ettim göğüs kafesin kaç cm , kaç cm dokun var , ölçtüğünde mutlaka yaz kendimizce bi kritik yapalım
Mezura Yok ama iple bi fikir oluşturayım dedim iple göğüs tam altına getirdim kopardım ipi 30 luk çetvelle ölçtüm 77 çıktı meme nin tam ortasından yine iple aynı işlemi uyguladım 83 çıktı böyle olurmu ki acaba..
Kızlar Birşey sorucam bir bilginiz varmı? Ameliyat öncesi solaryuma girmek sıkıntı yaratırmı ki ?
Kızlar realself linkini atar mısınız bir türlü bulamıyorum
Kız daha ilk yazdığımda günüm belliydi :)) 20 gün nasıl geçecek diyordum ya hani. bana 350 cc takıldı. Ama görüntüsü tam istediğim gibi oldu şuanda bile birde gerginliği gitse süper olacak füze gibi karşıya bakıyor şuanda koltuk altı tarafına daha şiş birde hafif morluk, kırmızılıklarım var. Fatih bey yurt dışına çıkıyor bugün. Yarın Zeliha hemşire drenlerimi çıkartacak pazartesi de kısmetse ilk kontrolünü yapacak Fatih bey. Bu arada çizim yapılırken nerden duydunuz beni dedi bende internette büyük bir hayran kitleniz var dedim gülümsedi mutlu oldu doktorcum :)))Ayyy ne kötüsünüzkaç cc takıldı ne oldu ne bitti hiç yazmamışsınız E ezgiyet zamanla iniyor ödemli olduğu için o şekilde canım... kendini zorlayacak şeyler yapmazsan o rahatlık hep srninle olur
KızBboceekK35 aşk olsun sanaaaa gün aldığını dahi söylemedin :)) o baskı hissi geçecek birkaç güne , şu an silikon derini gerdiği için böyle hissetmen çok normal ... kızlar ilaçlarınızı güzelde kullanın Fatih beyin dediklerini uygulayın ani hareketlerden kaçının bol bol su için ... ikinize de geçmiş olsun detayları bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?