İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 canım Fatih bey seni hemşire si olarak alması lazım :))) her bilgi var maşallah :)))

Ahahahha yaaa sesli güldüm :)) tıbbi şeylere merak duyduğum doğrudur ama yaşayıp görünce insan daha rahat bilebiliyor çoğu şeyi ... hemen hepsi başımdan geçmiştir yani :))

Canım dikişlerin tutmaması gibi birşey olmaz ya ne kadar kötü şeyler getiriyorsun aklına :)) öyle bi açıklık filan olsa kanardı herhalde , kesin fark ederdin o şekilde olsaydı . şimdi kaslarını sürekli geriyorsun ya ondan ağrı oluyor e dinlenince geçiyor haliyle . Sen yine de kendini çok yormamaya çalış. Bantlar çıkınca da iz kremine başlarsınız sanırım .

Kızlar selam 10 mayısta ameliyat olmustum ameliyat sütyenini takıyorum bu sütyene benzer ince askısı olan bir sporcu sütyenine gecsem mi fatih beye msj atıp sorsam mı bilemedim pzr günü düğün var bu sütyenle neyi nasıl giycem bilmiyorum

Ben senin yerinde olsam düğün varsa eğer hani sadece uçlara yapıştırılan birşey var penti de ondan alırım nasılsa diklik sorunu yok :) ben dün aldım mesela acil durum olabilir diye :) Fatih bey bana sıkmaması Laz'ım demişti gece çıkartabilirsin bu sütyeni ama gögüslerini sıkan sütyen kullanma bir süre demişti ama sen yine de bir sor yanlış bilgi vermeyim ben :)

Adama sorsam ayıp olur mu diye düsünüyorm gecen gece bi sütyeni cıkartayım dedim. Benim Sütyene ihtiyacım varmıs daha iki adım attım ağır geldi göğüslerim:)

Adama sorsam ayıp olur mu diye düsünüyorm gecen gece bi sütyeni cıkartayım dedim. Benim Sütyene ihtiyacım varmıs daha iki adım attım ağır geldi göğüslerim:)
Hahaha aynen bana da ağır geliyor omuzlarım ağrıyor bazen tabi alışkın da değiliz alışıyorum ama yavaş yavaş bende. çok hoşuma gidiyor sabretmek lazım sadece bu sütyenden illaki kurtulacağız. Senelerdir küçük göğüslü olduğum için ben çok rahat sabrediyorum bu görüntüye baktıkça :))

Canım BboceekK35 in de dediği gibi sonuçta düğün 2-3 saatlik birşey sadece uçlara takılan şeylerden alsan da olur . Ama sütyen takma kesinlikle Balensiz dahi olsa . Sporcu sütyeni gibi penye sütyenler oluyor ama o dA elbiseden belli olur diye düşünüyorum en iyisi uçları kapatmak . Hatta uçların çok çıkık değilse kapatmaya ihtiyacın Bile olmaz

Nasıl ağır geliyor :)) nedense bana hiç ağır gelmemişti , kimse benim kadar memesiz olamaz sanırım , ama yine de hiçbi ağırlık hissetmedim. Şu an da öyle . Gerçi şimdi eskiden sütyenli olduğu büyüklükte , yani görünüş açısından çok dA bi değişiklik olmadı . Çıplakken hariç tabii

Balenli hayattta takamam dikişe deyer falan ben cok huyluyum ince askılı sprcu alayım olmadı sizin var mı önerbilceğiniz model marka yoksa herhangi bi sporcu sütyeni olur mu

Ee ilk günler ondan ağır geliyor dur bize :)) Benim az biraz vardı ama yine de bu görüntü muhteşem işte benim de istediğim oydu sütyensiz sütyenli kadar olmak çok şükür tam istediğim gibi oldu. Tabi çıplakken ki görüntüsü paha biçilemez :)))

Bende ağrılar azaldıkca daha da hoşuma gitmeye basladı bgn tchibodan bi tane sporcu sütyeni aldım ise giderken giycem evde de doktorun verdiğini takıcam pazara kadar rahatlarsam pzr düğüne bisey giymeden bile giderim belki yasasın dik memeler

Kızlar bu gece ilk defa sırtımda sanki kaburgam kırık Mış gibi ağrı ve batma var baya baya nefes almakta zorlandırıyor sıkıntı olabilir mi hiç oldu mu sizde

Gecen gün benimde oldu cataflam vermisti dimi dr. Kullan istersen o rahatlattı beni fatih bey ödemler indikce göğüsler ortaya gelmeye baslıcal demisti belki ondandır...benim ilacla gecince cok takmadım belki de sürekli sırtüstü yatmaktan da oluyodur hala yan yatamıyorum da ben:)

Bende yan yatamıyorum bayılırım birde yan yatmaya.. dün gece resmen nefesim kesildi ağrıdan batmadan attım tekrar hap sonra uyuyakalmışım. Hala acısı var yürürken falan birde benim sadece sol sırtımda var sağ sapasağlam. Birde. Benim hap az kaldı reçetesiz veriyor mu ki onu eczane. Bana da cataflam verdi.

Standart bi ağrı kesici olduğu icin verir eczane yada tanıdığın bi eczaneyse ilacı verir uygun olduğun bi zaman sağlık ocağından yazdırırsın

Kızlar bu gece ilk defa sırtımda sanki kaburgam kırık Mış gibi ağrı ve batma var baya baya nefes almakta zorlandırıyor sıkıntı olabilir mi hiç oldu mu sizde

Canım kendini üşütme havalar acayip bi şekilde soğudu. Acaba ters bi hareket mi yaptın yada soğukta filan mı kaldın ? Batma tarzı ağrılar oluyor ağrı kesici kullan Ezgi'nin dediği gibi sağlık ocağına da yazdırwbilirsin hem daha az para ödersin . Geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelirsin

İlacım da az kalınca çok ağır olmadığı zaman içemiyorum ince ince çekiyorum böyle şansıma da bugün tatil eczaneler kapalı nöbetçi de uzakta bi tane şekilde bulmam lazım o haptan şimdi biraz sırtıma sıcak su torbası koyuyorum yumuşatsın ağrıyı diye Türk usulü :)))

Üşütmüş te olabilirim doğru söylüyorsun işe döndüm ama ağır bir şey yapmıyorum kendi iş yerim olduğu için sadece geliyorum akşama kadar durup geri gidiyorum çokta dikkat ediyorum ama inş. Ters bir hareket yapmamışım dır. Fatih beye sordum sabah zorlanmayan bağlı olabilir ağrı kesici kullan geçmezse pazartesi kontrole gelebilirsin dedi inş. Gerek kalmaz

İnşallah canım benim . Bu arada dikkat et ki kendine düzelesin

Kızlarrr son durum bilgisi vereyim dedim. Hapıda buldum eczane reçetesiz veriyormuş. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kendi hapımı içebildim çok iyiyim maşallah hiç ağrım Yok masajımı da yaptım güzel güzel birazdan son halini yüklücem foto bir bakın bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…