• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Anlamadım bende ya biraz daha zaman var galiba salması için .. bende hiç giyemiyorum ama denerim bi bu sene

Zamanında basketbol oynarken kas yapmaya da merak salmıştım ... o zaman çok mekik ve şınav çekiyordum.. şınav çeke çeke omuz bölgemde kas oldu, kemik altta biraz kasların da verdiği şeyle üçgen bi görüntü oluştu , hani kürek kemiğimin üstünde .. o yüzden boyundan bağlamalı şeyler bana yakışmıyor . O zamandan beri de sadece Ülgen bikiniler değil boyundan bağlamalı yada straplez birşey giymedim hiç. Sütten tarzı askılı birşey olması lasım benim için . Bi pentiye gitme zamanı geldi de geçiyor :p

Ben de denemedim eskiden beri üçgen giymiyorum zAten . Diğer bikinileri de attım onlar hiç gelmiyor :)) valla canım sallaması gerekiyor sanırım çünkü diğeri o şekilde değşl ama bilemedim :/
benim sağ göğsüm daha çabuk oturdu o yuzden dikiş alta kaçmış gibi duruyo (meme dikişi kapadı gibi yani) ama sol göğsümün dikişi hemen altında bence üste çıkması normal realselfte de hep meme üstüne doğruydu iyileşmiş olan dikişler

benim sağ göğsüm daha çabuk oturdu o yuzden dikiş alta kaçmış gibi duruyo (meme dikişi kapadı gibi yani) ama sol göğsümün dikişi hemen altında bence üste çıkması normal realselfte de hep meme üstüne doğruydu iyileşmiş olan dikişler

Bence de üste çıkması normal ama sol göğsümünki altta kaldı benim .. hani ilk başlarda iyileşmesi güç olabilir belki oturmamıştır vs dedim ama 6 ayı devirdim ben . Olmaması gerekirdi sanki . Benim kontrolüm çok uzak soramıcam sen gidersen sorar mısın canım Fatih beye bakalım ne diyecek :D

Bence de üste çıkması normal ama sol göğsümünki altta kaldı benim .. hani ilk başlarda iyileşmesi güç olabilir belki oturmamıştır vs dedim ama 6 ayı devirdim ben . Olmaması gerekirdi sanki . Benim kontrolüm çok uzak soramıcam sen gidersen sorar mısın canım Fatih beye bakalım ne diyecek :KK70:
tabiki sorarımmm <3 mayıs ortasında gidicemm ben 3.ay kontrolüne çağırmadı gittiğimde 4bucuk aylık olcam

tabiki sorarımmm <3 mayıs ortasında gidicemm ben 3.ay kontrolüne çağırmadı gittiğimde 4bucuk aylık olcam

Oh maaşallah zaman ne çabuk geçiyor değil mi aeninle yazıştığımız zaman sanki dün gibi :)) ben mi yaşlanıyorum acaba ya :D duygusala bağladım hemen :p

Valla zaman cabuk geciyir kizlar. Benin de 2 bucuk ay gecti bile. Benim yag alinan yerlerim de gecnedi. Yani şırınganin grdigi yerlerde kirmizi oembe noktalar var hala. Sizde de var mi ? Hatta drenlerin noktasi bile duruyor gogsumun altinda

Benimki normalde ayrik ama spor sutyenle birleşik duruyor. Ilk bikini deneyimimi de yaptım ama izler goruncek diye ödüm koptu onun dışında iyiydi foto koyayim diye düşünüyorum yaz moduna girelim yavastan. Fatih bey suzunde her kontrolde fotonuzu cekiyormu ya merak ettim
Sporcu sutyeni dar esnek oldugundan mi bilestiriyor. Hangi marka hangi model kullaniyorsun canm ?

Valla zaman cabuk geciyir kizlar. Benin de 2 bucuk ay gecti bile. Benim yag alinan yerlerim de gecnedi. Yani şırınganin grdigi yerlerde kirmizi oembe noktalar var hala. Sizde de var mi ? Hatta drenlerin noktasi bile duruyor gogsumun altinda

Canım benimkiler de geçmedi . Benim 6,5 aya yaklaştı . Diren izi filan kalmadı göğsümün altındakiler silikleşti ama yağ alınan yerler duruyor :/

Canım benimkiler de geçmedi . Benim 6,5 aya yaklaştı . Diren izi filan kalmadı göğsümün altındakiler silikleşti ama yağ alınan yerler duruyor :/
Demekki dren izi ve dikis cabuk geciyor. O yag alinan noktalar niye gecmiyor ki ya cok kucuk nokta da degil ki. Gecmeyecek mi hic acaba

Demekki dren izi ve dikis cabuk geciyor. O yag alinan noktalar niye gecmiyor ki ya cok kucuk nokta da degil ki. Gecmeyecek mi hic acaba

Bilmiyorum ki hiç canım diğer doktorların yağ enjektesi yaptığını duymadım hiç Fatih bey yapıyor .. onun dA en eski ameliyat olan ve hala forumda aktif olan hastası ben varım sanırım , hani diğerlerine de sorardık ama .. bilemiyorum . Kontrole gittiğinde sorar mısın canım ya? Benimki taaa sonbaharda :) hepiniz benden önce gideceksiniz biriniz sorun sevabına :D

Sporcu sutyeni dar esnek oldugundan mi bilestiriyor. Hangi marka hangi model kullaniyorsun canm ?
Yani cok ayrik degiller zaten sporcu sutyeni kullanıyorum devamli pentide satilanlardan yarim atlet gibi olanlardan kullaniyorum onlarla daha da birleşik oluyor çizgi olmaya başladı ortada. Bide pentide balensiz dolgusuz bikini gibi sutyenler var onlarla daha iyi duruyor fotolarimda var.

Bilmiyorum ki hiç canım diğer doktorların yağ enjektesi yaptığını duymadım hiç Fatih bey yapıyor .. onun dA en eski ameliyat olan ve hala forumda aktif olan hastası ben varım sanırım , hani diğerlerine de sorardık ama .. bilemiyorum . Kontrole gittiğinde sorar mısın canım ya? Benimki taaa sonbaharda :) hepiniz benden önce gideceksiniz biriniz sorun sevabına :KK70:
Siz soyleyince baktım yağ alinan yerlere bende bisey kalmamis iz olarak. Ama ameliyat yeri cok elime geliyor sanki kalin bi dikiş atilmis gibi elime sert sert geliyor realselfe baktigimda hicbirinde iz belli bile olmuyor bizimkide oyle belli belirsiz ne zaman olacak fatih beye ilk giden sorsun. Ben haziranda gidicem

Siz soyleyince baktım yağ alinan yerlere bende bisey kalmamis iz olarak. Ama ameliyat yeri cok elime geliyor sanki kalin bi dikiş atilmis gibi elime sert sert geliyor realselfe baktigimda hicbirinde iz belli bile olmuyor bizimkide oyle belli belirsiz ne zaman olacak fatih beye ilk giden sorsun. Ben haziranda gidicem
Aynen benim dikislerim de cok sert mutlaka sorucam mayista gidince izler de bordomsu renkte

Uzun bir süredir gizli gizli mesajları oluyordum :)) öncelikle Tiramisu 35 e çok teşekkür ederim bu başlığı açtığı ve bizi aydınlattığı için. Ben de salı günü oldum ameliyat. Bugün direnlerim çıktı. Çok ağrım var :(( ama geçecek diyor fatih bey bakalım ...

Uzun bir süredir gizli gizli mesajları oluyordum :)) öncelikle Tiramisu 35 e çok teşekkür ederim bu başlığı açtığı ve bizi aydınlattığı için. Ben de salı günü oldum ameliyat. Bugün direnlerim çıktı. Çok ağrım var :KK43:( ama geçecek diyor fatih bey bakalım ...
Gecmis olsun canimmm zor kismi atlatmissin drenler ciktiktan sonrasi rahat 1 haftaya tamamen gecmis olur agrilarin merak etmee

Uzun bir süredir gizli gizli mesajları oluyordum :)) öncelikle Tiramisu 35 e çok teşekkür ederim bu başlığı açtığı ve bizi aydınlattığı için. Ben de salı günü oldum ameliyat. Bugün direnlerim çıktı. Çok ağrım var :KK43:( ama geçecek diyor fatih bey bakalım ...

Canımm çok geçmiş olsun tekrardan ,hoşgeldin aramıza :) peki bugün nasıl oldun ? Yastıkları üst üste koy dümdüz yataktan kalkmak zor olur , eğik açıyla yatarsan kalkması daha kolay olur , her geçen gün kendini daha iyi hissedersin zAten inşallah çabucak iyileşirsin :dua:

Canımm çok geçmiş olsun tekrardan ,hoşgeldin aramıza :) peki bugün nasıl oldun ? Yastıkları üst üste koy dümdüz yataktan kalkmak zor olur , eğik açıyla yatarsan kalkması daha kolay olur , her geçen gün kendini daha iyi hissedersin zAten inşallah çabucak iyileşirsin :dua:
Çok teşekkür ederim canıımm :) bugün daha iyiyim sanki. Yataktan kalkışlarım evet ğroblem oluyor. Yarın da duş alıcam bakalım nasıl olucak Pzt iş başı yapıcam umarım sıkıntı yaşamam. Yağ alınan yerlerdeki bantları daha sökmedim. Yarın duş alırken sökmeyi düşünüyorum umarım acımaz. Fatih bey e msj attım bakalım cvp gelince ona göre hareket edeceğim. Kollarımı çok oynatmamaya çalılıyorum sanki her an bişey olacakmış gibi hissedip korkuyorum put gibi duruyorum öyle :D

Gecmis olsun canimmm zor kismi atlatmissin drenler ciktiktan sonrasi rahat 1 haftaya tamamen gecmis olur agrilarin merak etmee
Çok teşekkür ederim xpretty :) evet sanırım zor kısmı geçti bugün daha iyi gibiyim. Haftaya umarım daha iyi olur. Ama sizlerin de yazdığı gibi şuan çok sert umarım biranönce iyileşir

Back