- 2 Ekim 2015
- 228
- 259
- 53
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.521
Yok dr ayni degil onu da bulcam insallahAyy ne kadar güzel elifim çok sevindim.: doktorunuz aynı kişi mi peki ?kiwii cim hoşgeldin canım aramıza , gözün aydın da diyeyim şimdi nasıl hissediyorsun kendini?
Hoşbuldum Bugün 4. günüm, ağrılarım devam ediyor. Sonucu merakla bekliyorum. Bir de uzun zamandır hayalini kurduğum ama bir türlü giyemediğim mayolara bakıyorum sürekliAyy ne kadar güzel elifim çok sevindim.: doktorunuz aynı kişi mi peki ?kiwii cim hoşgeldin canım aramıza , gözün aydın da diyeyim şimdi nasıl hissediyorsun kendini?
Canim benim 6 ay doldu his hala yokdr a sordugumda kısmi gelir dedi
Hoşbuldum Bugün 4. günüm, ağrılarım devam ediyor. Sonucu merakla bekliyorum. Bir de uzun zamandır hayalini kurduğum ama bir türlü giyemediğim mayolara bakıyorum sürekli@Eliff16 önerdi bana burasını. Teşekkürler Eliff16
Senin kac ay oldu canimAynen umarım hislerimiz geri geliirrr bende bişi hissetmiyorum ve bu rahatsız etmeye başladı :/
1 ayı geçti benim.. hafif üst kısımları ve dikişlerimi hissediyorum onun dışında en başında bi meme ucumu hissediyorfum şimdi hiç yok.. fatih bey 6 ile 1 sene gelir dedi. Gelsin yeterki ne zamsn olursa olsun diyorum artık:/Senin kac ay oldu canim
Peki sizlerin kesi yeri neresi kizlar.ben meme ucu kesisi ile oldum nedense buna bağladim bu his olayini.galiba alakasi yok kesi yeriyle degil mi?1 ayı geçti benim.. hafif üst kısımları ve dikişlerimi hissediyorum onun dışında en başında bi meme ucumu hissediyorfum şimdi hiç yok.. fatih bey 6 ile 1 sene gelir dedi. Gelsin yeterki ne zamsn olursa olsun diyorum artık:/
Hayır alakası yok tabi,bende meme ucu kesisi ile oldum ama his ilk gün bile vardı..Peki sizlerin kesi yeri neresi kizlar.ben meme ucu kesisi ile oldum nedense buna bağladim bu his olayini.galiba alakasi yok kesi yeriyle degil mi?
Canım, benim meme altı oldu. Alakası var mı yok mu bilmiyorum.Peki sizlerin kesi yeri neresi kizlar.ben meme ucu kesisi ile oldum nedense buna bağladim bu his olayini.galiba alakasi yok kesi yeriyle degil mi?
Topiğin güzel kadınları ... emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunbazen bir ana bazen bir eş bazen bir çocuk bazense kardeş , pozisyonumuz ne olursa olsun misyonumuz çok büyük , ve her zaman yükümüz ağır. Ama hepsinin üstesinden gelecek kadar güçlü bir yapımız var hepimizin. Kadın olmak ince düşünce demekti,narin olmak hassas olmak demekti, anaç olmak koruyucu kollayıcı olmak demekti,sevgi demekti,emek demekti... iki beyin lobunu dA kullanmak demekti (erkeklerden şanslıyız ) , bir rengin 4-5 tonunu bilebilmek demekti, daha iyi bir tad alma yeteneği demekti, dünyayı güzelleştirmek demekti, yetiştirdiğimiz evlatlar sayesinde geleceğe yön vermek demekti ... hepinizi öpüyorum kızlar , ve sizi seviyorum
Darkness14 Eliff16 M Memontil miraculous M macellan @kattina muradiyee Jade1982 xpretty kiwii arzum77 Missezgi Khaleesi_ S soncare B Bayanfrd CharmAddict 77CEYLAN @sejnap mutluluk2015 Sihirlii Aleph87 C cancanan2738 ve nickini yazamadığım birçok arkadaşım
Boyum 165, kilom 58. Hala fazla kilolarım var ama kilo arttıkça orantısızlık daha çok göze batıyordu. Dokum varmış yeterince, o yüzden kas kılıfı altına koydu. Ama A cup sütyeni bile dolduramıyordum aslında nasıl iş bilmiyorum Mayo giymek istiyorum ya, çünkü eskiden dolgulu da olsa vikinileri giyebiliyordum ama hiç mayo giyemedim. Zaten eşim de ameliyattan sonra bikini giymem konusunda pek mutlu olmayacak sanırım Bugün 1 hafta oldu. Baya iyi durumdayım çok şükür. Ama hala çok şiş ve sertler. Hep sert olmayacaklar di mi?Mayo mu bikini mi :)) kritik eşiği atlatmışsın canım bence , bundan sonra azalarak biter .. en önemli şey ani hareket yapmaman ve kendini yormaman. Bunlara uydukça bi sorun olacağını sanmıyorumönceden dokun var mıydı peki bir de boyun posun nasıl :)) Eliff16 iyi ki söylemiş
Çok teşekkürler. Hepimize kutlu olsun. sevgilerTopiğin güzel kadınları ... emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunbazen bir ana bazen bir eş bazen bir çocuk bazense kardeş , pozisyonumuz ne olursa olsun misyonumuz çok büyük , ve her zaman yükümüz ağır. Ama hepsinin üstesinden gelecek kadar güçlü bir yapımız var hepimizin. Kadın olmak ince düşünce demekti,narin olmak hassas olmak demekti, anaç olmak koruyucu kollayıcı olmak demekti,sevgi demekti,emek demekti... iki beyin lobunu dA kullanmak demekti (erkeklerden şanslıyız ) , bir rengin 4-5 tonunu bilebilmek demekti, daha iyi bir tad alma yeteneği demekti, dünyayı güzelleştirmek demekti, yetiştirdiğimiz evlatlar sayesinde geleceğe yön vermek demekti ... hepinizi öpüyorum kızlar , ve sizi seviyorum
Darkness14 Eliff16 M Memontil miraculous M macellan @kattina muradiyee Jade1982 xpretty kiwii arzum77 Missezgi Khaleesi_ S soncare B Bayanfrd CharmAddict 77CEYLAN @sejnap mutluluk2015 Sihirlii Aleph87 C cancanan2738 ve nickini yazamadığım birçok arkadaşım
aynen canımTopiğin güzel kadınları ... emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunbazen bir ana bazen bir eş bazen bir çocuk bazense kardeş , pozisyonumuz ne olursa olsun misyonumuz çok büyük , ve her zaman yükümüz ağır. Ama hepsinin üstesinden gelecek kadar güçlü bir yapımız var hepimizin. Kadın olmak ince düşünce demekti,narin olmak hassas olmak demekti, anaç olmak koruyucu kollayıcı olmak demekti,sevgi demekti,emek demekti... iki beyin lobunu dA kullanmak demekti (erkeklerden şanslıyız ) , bir rengin 4-5 tonunu bilebilmek demekti, daha iyi bir tad alma yeteneği demekti, dünyayı güzelleştirmek demekti, yetiştirdiğimiz evlatlar sayesinde geleceğe yön vermek demekti ... hepinizi öpüyorum kızlar , ve sizi seviyorum
Topiğin güzel kadınları ... emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunbazen bir ana bazen bir eş bazen bir çocuk bazense kardeş , pozisyonumuz ne olursa olsun misyonumuz çok büyük , ve her zaman yükümüz ağır. Ama hepsinin üstesinden gelecek kadar güçlü bir yapımız var hepimizin. Kadın olmak ince düşünce demekti,narin olmak hassas olmak demekti, anaç olmak koruyucu kollayıcı olmak demekti,sevgi demekti,emek demekti... iki beyin lobunu dA kullanmak demekti (erkeklerden şanslıyız ) , bir rengin 4-5 tonunu bilebilmek demekti, daha iyi bir tad alma yeteneği demekti, dünyayı güzelleştirmek demekti, yetiştirdiğimiz evlatlar sayesinde geleceğe yön vermek demekti ... hepinizi öpüyorum kızlar , ve sizi seviyorum
Kuzum benimTopiğin güzel kadınları ... emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunbazen bir ana bazen bir eş bazen bir çocuk bazense kardeş , pozisyonumuz ne olursa olsun misyonumuz çok büyük , ve her zaman yükümüz ağır. Ama hepsinin üstesinden gelecek kadar güçlü bir yapımız var hepimizin. Kadın olmak ince düşünce demekti,narin olmak hassas olmak demekti, anaç olmak koruyucu kollayıcı olmak demekti,sevgi demekti,emek demekti... iki beyin lobunu dA kullanmak demekti (erkeklerden şanslıyız ) , bir rengin 4-5 tonunu bilebilmek demekti, daha iyi bir tad alma yeteneği demekti, dünyayı güzelleştirmek demekti, yetiştirdiğimiz evlatlar sayesinde geleceğe yön vermek demekti ... hepinizi öpüyorum kızlar , ve sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?