- 22 Nisan 2015
- 115
- 84
- 103
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.501
1. Ay kontrolunde mi sık dedi oncesinde hic masaj gostermedimi cnm. O dedigin bendede oldu ama zsmanla degisiyor merak etme dikisler bi donem oyle oluyor.
Onlar dikişlerin işte canım. Hatta ben bi ara iyice takmıştım oralara bastırınca içinde baloncuklar pıtır pıtır dolaşıyordu sankidemek jade ile karşılaşacaksın.. oh iyi kaynatın bari
Gogus ucumda hala his yok dedim fatih beye daha cookkk erken 6ay 1yil da gelir his dedi ama korkuyorum ben forumda 1aydan once his gelen cok var
Anladim dogru soyluyorsun tamamen sansHiç gelmeyen de var canım. Bilmiyorum bu şans işi gibi birşey . Benim his var ama iğnelenme gibi oluyor dokunduğumda, rahatsız oluyorum.
Anladim dogru soyluyorsun tamamen sansannem ameliyat olmustu cigerinden ameliyat yerim 2 sene elektriklendi diyo normal yani anca iyilesicez
Geçmiş olsn canm..şu an ödem çok fazla gerginlik vardır mutlaka..15 günden sonra hızla ödemm azalmaya baslar ve tabiki daha değişiyorlar..sabır sadeceSelam herkese. Ben de yeni ameliyat oldum. 1 gece hastanede geçirdim. Bugün evdeki ikinci günüm. Şu an çok garip hissediyorum. Çok büyükmüş gibi geliyorlar Şişlik iniyor mu sonradan? Gerginlik geçince nasıl oluyor yani? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Selam herkese. Ben de yeni ameliyat oldum. 1 gece hastanede geçirdim. Bugün evdeki ikinci günüm. Şu an çok garip hissediyorum. Çok büyükmüş gibi geliyorlar Şişlik iniyor mu sonradan? Gerginlik geçince nasıl oluyor yani? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Göğüs bandıni ne yapacaksn canm..ne işe yarıyor ..Kızlar aramızda hiç göğüs bandı kullanan var mı bandın adı tam olarak nedir acaba? Değişik şeyler çıkıyor bant diye arattığım zaman. Bilgisi olan varsa beni yeşillendirsin lütfen
275 ve 300 cc takıldı, eşitlenmesi için. Ben özellikle çok büyük istemiyorum dedim doktora. Bir de iki ayrı doktora gittim ikisi de aynnısını önerince daha küçükte diretmedim. İnşallah benim şişliklerim de iner bir an önce.Merhaba canim kac cc konuldu? Suan cok sis duruyordur gayet normal 1aydan once odem inmiyor ben 2.hafta goguslerime baktigimda çok buyuk diye aglamistim suan 1.ayim ama kucuk gelmeye basladi350cc takildi bana
Çok teşekkür ederim. Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum.Geçmiş olsn canm..şu an ödem çok fazla gerginlik vardır mutlaka..15 günden sonra hızla ödemm azalmaya baslar ve tabiki daha değişiyorlar..sabır sadece
Iyileşme inan çok hızla ilerliyor anlamyorsun bile.sadece zorlama kollarını dikkat ettÇok teşekkür ederim. Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum.
Göğüs bandıni ne yapacaksn canm..ne işe yarıyor ..
Seninkiler yukardamı hâlâ çok:)))bırak başı dik olsunlar :)))çok aşağlarda gezdi onlar..dimi amaa...Göğüs bandını kullanınca göğsün aşağı inmesine yardımcı oluyor canım .
Canim benim 6 ay doldu his hala yokGogus ucumda hala his yok dedim fatih beye daha cookkk erken 6ay 1yil da gelir his dedi ama korkuyorum ben forumda 1aydan once his gelen cok var
Selam herkese. Ben de yeni ameliyat oldum. 1 gece hastanede geçirdim. Bugün evdeki ikinci günüm. Şu an çok garip hissediyorum. Çok büyükmüş gibi geliyorlar Şişlik iniyor mu sonradan? Gerginlik geçince nasıl oluyor yani? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Seninkiler yukardamı hâlâ çok:)))bırak başı dik olsunlar :)))çok aşağlarda gezdi onlar..dimi amaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?