İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

bizde seni seviyoruzzzz

yok canım inecekler merak etme benim 1 ay da ödem sertlik gitmişti.çalışıyomusun peki ?@kiwii

Oy canımsınn ince düşünceli arkadaşım. Umarım her gün bizim günümüz olup değerimiz her an anlaşılırrr. Çok çok öperimm teşekkür ederim ve sizlerin de kadınlar günü kutlu olsuun

Kızlar selam. Bugün 10. Gün randevuma gittim. Doktorum iyi olduğumu ve normal hayatıma geri dönebileceğimi söyledi. Hemen gidip kendime çok cici bir sütyen aldım. İlk defa bir mağazada hangisini alsam derdine düştüm çünkü hepsi de mükemmel duruyordu :) Şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum, çok güzel bir duyguymuş :)

Canım çok sevindim senin adına . İlk sütyenini güle güle kullan :)) peki hangi beden hangi Cup aldın , nasıl birşey aldın dantelli filan mı

Ay canım benim yazın arada kaynamış. Gerçi görüşmeye gitmiştin doktorun açıklamıştır ama , kesinlikle yumuşarlar . Ama biraz saman Lazım. Ameliyattan sonra herşey hemen olacak gibisine geliyor insanın ama yavaş yavaş Harika bi değişim oluyor :) bence sen eşine uyma bikini giydiğinde de güzel olmuş der bence bu sefer :))

Canım çok sevindim senin adına . İlk sütyenini güle güle kullan :)) peki hangi beden hangi Cup aldın , nasıl birşey aldın dantelli filan mı
Teşekkür ederim :) Dolgusuz,balensiz, dantelli, çok şık bir tane aldım. Bir de günlük giymek için penye aldım :) bedenim 80-C ile 80 -B arasında bir yerde. Pentideki B cuplar olmadı mesela. Ama oyshodan B cup aldım. Dolu dolu bir B cup olmuşlar Sizin bedenleriniz nasıl?

Ben 80B kullanıyorum canım. Pentiden ameliyat sonrası penye sporcu sütyeni almıştım onlar bedenli oluyor ya M beden almıştım onlar çok rahat tavsiye ederim. Balenli de 2 tane sütyenim var 80B ama rahat edemiyorum sporcu sütyenleri bayağı bir bağımlılık yapıyormuş meğer :)) bak seni izlemeye alıyım gör fotolarımı

Ben de yükledim :)
seninkiler de çok güzel görünüyor. Bence daha büyük olsalar yapay dururlarmış. Çok yakışmış sana, maşallah, kilona göre çok uygun. :)

Ben de yükledim :)
seninkiler de çok güzel görünüyor. Bence daha büyük olsalar yapay dururlarmış. Çok yakışmış sana, maşallah, kilona göre çok uygun. :)

Bak şimdi alttan alttan zayıfsın mesajı aldım ben şimdi iyi ki yüklemişsin canım bayıldım Harika bi sonuç olmuş maaşallah tekrar . Aslında benim hiç sevmediğim 2 göğüs tipi var öyle olmasın da çok dA doğal gözükmesine gerek Yok :)) hani ben doğal olsunculardan değilim

Zayıfsın tabii, 3 çocuk sonrası hem de. Maşşallah :) ben ilkinde aldıklarımı veremedim daha :)

Göğüs Büyütme Ameliyatı

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altuğhan Cahit VURAL Meme Büyütme Ameliyatına dair merak edilen herşeyi, Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Yapılabilir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Alt Yaş Sınırı Nedir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Üst yaş sınırı nedir? Tüm bu soruların cevabını Kadınlar Kulübü TV’ye anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…