• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım aynı yaştaymışız seninle :KK54: göğüs dokusu olanların sonuçları daha güzel oluyor her zaman söylüyorum . Evde mezura varsa sen de ölçebilirsin aslında , önce meme altından ( memeyi içine almadan) ölçüm yapmalısın , daha sonra da memeyle birlikte ölçmelisin. İki ölçüm arasındaki fark göğüs dokunu veriyor. Mesela benim ameliyattan önce sırt ölçüm 78 meme ile birlikte 79 cmdi. 6,5 cme kadar a Cup , 13 cme kadar b Cup oluyorsun. Peki gittiğin doktor kaç cc önermişti sana ? Boyun ve kilon dA iyiymiş. Şnşallah gönlüne göre olur.
bunu vakit bulunca olcecegim canim. Ben sanirim Martin ilk haftasi ameliyat olacagim cunku Subatta verdikleri tarihler bana uymuyor. Burdaki Dr lar 3 u de farkli Cc soyledi. 1. 380cc, 2. 290cc, 3. 450cc benimde kafam iyice karisti

xpretty xpretty canım şu an ameliyattasındır inşallah sağ sağlim kolayca attırsın. Kendine geldiğinde bize yazmayı unutmaaa ;)

Arzu_C Arzu_C canım ilk karar verme aşamasında iken ben de senin gibiydim . Bir olumsuzluk var mı memnun olanlar kimler hakkında neler konuşulmuş vs hep araştırdım . Ama sadece burada değil Google'dan arama yaparsan bulursun farklı bir doktor sitesinde Fatih beyle ilgili yorumları okudum. Sonra Fatih beyle görüşmeye gittim . Görüşmeden de o elektriği alınca Fatih beyde karar kıldım. Ben bir doktora gittim farklı doktorlardan görüş almadım .umarım sen de bir an önce karar verir aramıza katılırsın ;))

Merhaba kizlarrrr gec yazdim kusura bakmayin iyiyim baski var gogsumde ama normal bacaklardan yağ aldırmadım 350cc hp kasalti konuldu cizimde 325 diye konustuk ama 350yi almis cebim

Merhaba kizlarrrr gec yazdim kusura bakmayin iyiyim baski var gogsumde ama normal bacaklardan yağ aldırmadım 350cc hp kasalti konuldu cizimde 325 diye konustuk ama 350yi almis cebim
Gecmis olsun canm. Bi benim cebim alamadi 300 cc yi tolere etmis. Olsun benimki 325 gbi duruyor. Ben memnunum. Bacakalrdan bilerek mi aldirmadin. Iyi bakalim canm dinlen guzelce. Agri esigin de yuksek galiba dayaniklisin masallah. 2. Ya da 3. Gun fotsou bekleriz.

Bgun 9. Gunum kizlar. Size bir sey sormak istiyorum. Gogsumdeki odem baya indi. Cok az daha kuculdu. Kas alti oldugu icin bir iki ay sorna yumusayip kas kendini saldikca buyur mu ? Benim odemim cabuk inmeye basladi. Hatta gogus ucumu bile hissetmeye basladim. Cok su iciyorum cok.lavoboua cikiyorum. Tavsiye ederim olacaklara, olmuslara.

Gecmis olsun canm. Bi benim cebim alamadi 300 cc yi tolere etmis. Olsun benimki 325 gbi duruyor. Ben memnunum. Bacakalrdan bilerek mi aldirmadin. Iyi bakalim canm dinlen guzelce. Agri esigin de yuksek galiba dayaniklisin masallah. 2. Ya da 3. Gun fotsou bekleriz.

Cok tesekkur ederim canimmmm evet bilerek aldirmadim cok zayifim zaten 170boy 49kiloyum istemedim tamam dedi fatih bey, ben de anlamadım dayanikliyim galiba ama yine de baskı cok var sana da gecmis olsun bitanem

Ay canım çok geçmiş olsun gözün aydın :KK54: ama sen çok zayıfmışsın yaa bi de kendime zayıf derdim :KK53: boyun uzunmuş bayağı maaşallah. Bak geçti gitti bile darısı olmayanların başına olsun.

Bgun 9. Gunum kizlar. Size bir sey sormak istiyorum. Gogsumdeki odem baya indi. Cok az daha kuculdu. Kas alti oldugu icin bir iki ay sorna yumusayip kas kendini saldikca buyur mu ? Benim odemim cabuk inmeye basladi. Hatta gogus ucumu bile hissetmeye basladim. Cok su iciyorum cok.lavoboua cikiyorum. Tavsiye ederim olacaklara, olmuslara.

Kas kendini salınca göğüs ortasındaki boşluk azalıyor, göğüsler yavaş yavaş birleşiyormuş bu da dekoltenin daha iyi durması demek dolayısıyla daha büyük gözükmesi demek canım 2 ay sonra tamamen oturuyormuş protezler.

350 gayet iyi bir hacim sevindim senin adına geçmiş olsun :) Kızlar bacaklardan yağ alınca zayıflıyor mu bacaklar ?:olamaz:

Kas kendini salınca göğüs ortasındaki boşluk azalıyor, göğüsler yavaş yavaş birleşiyormuş bu da dekoltenin daha iyi durması demek dolayısıyla daha büyük gözükmesi demek canım 2 ay sonra tamamen oturuyormuş protezler.
Zaten arada cok bosluk yok benim canm. Yani salinca soyle 3-4cm daha olsa muthis olacaklar :) senin ne zaman canm ameliyat ?

Zaten arada cok bosluk yok benim canm. Yani salinca soyle 3-4cm daha olsa muthis olacaklar :) senin ne zaman canm ameliyat ?

2 hafta sonra benim :) Her günüm düşünmekle geçiyor rüyamda sürekli ameliyat oluyorum her gün psikolojim bozulmasa iyidir :D şimdiden kendime giyeceğim güzel kıyafetleri alıyorum :)

2 hafta sonra benim :) Her günüm düşünmekle geçiyor rüyamda sürekli ameliyat oluyorum her gün psikolojim bozulmasa iyidir :KK70: şimdiden kendime giyeceğim güzel kıyafetleri alıyorum :)
Senin gogus dokun var mi ? Oncesini koyarsan fotolarina yeni halinle karsilastirirz canm ;)

Ayy kizlar derin nefes alirken akla karayi seciyorum aşırı baski var ama hareket etmedikce sorun yok tansiyonum yükselmedi bir turlu serum yiyorum şimdi ins bu gogusler zamanla asagi iner agzima ciktilar resmen :KK70:

Ayy kizlar derin nefes alirken akla karayi seciyorum aşırı baski var ama hareket etmedikce sorun yok tansiyonum yükselmedi bir turlu serum yiyorum şimdi ins bu gogusler zamanla asagi iner agzima ciktilar resmen :KK70:
Iner iner ilk dik duruyor. Ben iki gece kaldim hastanede hep 8e 5 le 9 a 6 larda gtti geldi. Senin kac ki serum takildi. Ben anesteziyi geceye kadar kusarak attm bide. Gece 1 den sinra rahatladim. Kusarken o kasin zirlanmasiyla bide acı oluyordu. Bide ayakta kusabil.yordum. o baski konusurken gulerke ilk 3 gun artiyor. Ilk 3 gun gulme hatta canm :) sonra geciveriyor.

Iner iner ilk dik duruyor. Ben iki gece kaldim hastanede hep 8e 5 le 9 a 6 larda gtti geldi. Senin kac ki serum takildi. Ben anesteziyi geceye kadar kusarak attm bide. Gece 1 den sinra rahatladim. Kusarken o kasin zirlanmasiyla bide acı oluyordu. Bide ayakta kusabil.yordum. o baski konusurken gulerke ilk 3 gun artiyor. Ilk 3 gun gulme hatta canm :) sonra geciveriyor.

Ben de ameliyattan sonra 3 kere kustum 1saat icinde oyle attim sanırım sonrasi cok iyiydi yatagin üstünde ziplayacak kadar iyiydim arkadaşlarım da vardı evet gülerken coook zorlandim ama narkoz etkisi geçtikçe artti agri tabi tansiyonum 8e5ti kulaklarimda cok basınç vardi serum iyi geldi ama. Bir de suan sırtımda sanki kesik varmıs gibi aci var anlatamam acisini kalkarken

Back