- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.141
Ameliyattan sinraya denk gelirse beni de ziyaret etsene
Cok korkuyorum cnku
Ben de büyük sevenlerdenim5 cm doku olması güzel bana göre daha avantajlı konumdasın diyebilirim canım. Ama şöyle birşey de var dediğin gibi kasların sıkıysa daha büyük silikon sığmayabilir. Tabii Fatih bey daha iyi karar verir ben okuduklarımdan naçizane bilgileri paylaşıyorum pratikte farklı olabilir. Benim göğüs altı 78 cm 1 cm de göğüs dokum vardı. 325 cc ile 11 cm doku geldi şu an 12 cm dokum var. Göğsüne çorap koyup 12 cm dokunun nasıl durduğuna bakabilirsin sende elde var 5 cm 9 cm daha gelse protezle direkt c Cup oluyorsun zAten randevun ne zamana canım bu arada?
Ooo cesaret ver mutlaka. Atarim atmaz miyim. 10 da hastanede olacagim yatisimi yaparlar. Eli hafif mi faith beyin bu kadar cesaretlisin? Bide kac saat sinra yiyip icmeye basladin ?Ya korkma canım o kadar güzel olacak ki nasıl güzel heyecanlar bunlar yaaa keşke ben de o heyecanlı günlere geri dönebilsem
Para konusunu denkleştirmeye çalışıyorum ki sıkıntı çıkmasın randevu ondan sonra alayım diye , ama tabi bilmiyorum istediğim tarihte olabilir miyim 20 şubattan 2 hafta falan önce olmam gerekir ki okula gidebileyimsporu bırakalı yıllar oldu ama bayağı kilo da aldım 172 boy 65 kg şuan. Fatih Bey büyük cc kullanmakta sorun yaratıyor mu 415 cc falan takar mı mesela ?
Ooo cesaret ver mutlaka. Atarim atmaz miyim. 10 da hastanede olacagim yatisimi yaparlar. Eli hafif mi faith beyin bu kadar cesaretlisin? Bide kac saat sinra yiyip icmeye basladin ?
Ben acliga suszluga pek dayanamam da dedigin gbi benim de sonra gozym gorur sanirim o anesteziden. Heyecan cok var tabi de korku baskin geliyor. Bide su cizimden cok utaniuorum :) Odaya ugrarsen beklerim birazdan varirim hastaneye :)Kız tabii hafif olmaz mı sayfalarca yazdım ağrı sızı çekmedim diyeya zaten ameliyattan sonea yemek filan getirdiler pek gözüm görmedi ama sonradan acıktım yedim.
Sende hiç heyecan Yok galiba , yemekleri sorduğuna göreo zaman 10dab sonra alırlar ameliyata . Ben zannettim 10da ameliyata gireceksin. Ay canım hayırlısı olsun. Heyecan ne durumda ? :))
Ben acliga suszluga pek dayanamam da dedigin gbi benim de sonra gozym gorur sanirim o anesteziden. Heyecan cok var tabi de korku baskin geliyor. Bide su cizimden cok utaniuorum :) Odaya ugrarsen beklerim birazdan varirim hastaneye :)
329 dayim
Canm ameliyattan çıkmışsındır sanrm kendini iyi hissettignde iyi haberlerini bekliyoruz ..çok geçmiş olsunn...benim 3 saat sürmüştü ameliyatm...Ayrica adet de olacagim buyuk ihtimal.
Ayildim. Basim donuyor hala. 2 de xokmisim da 4 e dogru anca kendime geldim. Adet agrim ve basta gogus agrim cok oldu tabi. Su an daha iyiyim asiri gerginlik ve baskinin bya agrisi var. Kendime inanamiyorum cesaretsoz ben ameloyat oldum :)Canımmm seni sordum yukarı çıktığını söylediler mesajını görmemişim özel mesaj atacaksın sandım ben deşu an ameliyattasındır büyük ihtimal ameliyatlar 2 saat gibi sürer herhalde ayılması vs güzel haberlerini bekliyoruz canım
Çokkkk geçmiş olsun zoru atlattnn..kendine dikkat et..kaç cc cicişlerinn..gerginlikk hissi fena ama bikaç gün sabır..değerAyildim. Basim donuyor hala. 2 de xokmisim da 4 e dogru anca kendime geldim. Adet agrim ve basta gogus agrim cok oldu tabi. Su an daha iyiyim asiri gerginlik ve baskinin bya agrisi var. Kendime inanamiyorum cesaretsoz ben ameloyat oldum :)
Gelmiş geçmiş olsun canım :) ağrıların da en yakın zamanda geçer inşşAyildim. Basim donuyor hala. 2 de xokmisim da 4 e dogru anca kendime geldim. Adet agrim ve basta gogus agrim cok oldu tabi. Su an daha iyiyim asiri gerginlik ve baskinin bya agrisi var. Kendime inanamiyorum cesaretsoz ben ameloyat oldum :)
Ayildim. Basim donuyor hala. 2 de xokmisim da 4 e dogru anca kendime geldim. Adet agrim ve basta gogus agrim cok oldu tabi. Su an daha iyiyim asiri gerginlik ve baskinin bya agrisi var. Kendime inanamiyorum cesaretsoz ben ameloyat oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?