- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.121
Ben de oyle doku gerekiyor diye bliyorum ama seninkiler de kas alti olunca zamanla damla.gbi olmus zaten. Ne zaman yan yatmaya basladin tam anlamiyla
Bacaklarimi gordum baya morarmjs. Sanirim zayifiz diye bizim goguse xok yag gerkiyor ondan :)Ya benim meme ağrım olmadı da bacaklarımdan yağ alındı ya acayip acıdı onlar o yüzden bir süre yan yatamadım.. yani Fatih bey birşey demedi yatabildiğin zaman dedi bacaklarım ağrımasaydı daha erken de yatabilirdim herhalde
Canm ben salı olacagim. Ama fatih bey ilk izlenim olarak oldukca sakin v3 cok sicakkanli. Ben 2 gece kalacagim ve yag alacagi jcin 8500 verecegim. Ama belki sana farkli bir sey der. Hastanede donanimli. Calisanlar ilgili. Benim ilk izlenimlerim bunlar. Sonrasini ameliyattan sinra gorecegim. Yani ilgiyi doktoru. Tup meme ne demek ben ilk defa duydum
Yarın ararlar seni hastaneden. Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden. Guzel olcak güzel 2 gün sonra olcak bitecekKizlar son iki gun
Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım birçok yazı okudum Fatih bey e hiç muayene olmadım fakat sanırım önümüzdeki hafta için hemen randevu alıcam 2 ay önce karar verdim ameliyat olmaya emzirme bitti memeler gitti zaten küçüktü kayboldu bir arkadaşımın tavsiyesiyle sadece doktor görüşü almak için özel Buca tıp ta özgür bey diye bir doktora göründüm bana memelerimin tüp meme olduğunu normal protez ameliyatından daha zor olduğunu söyledi 1,5 yaşında oğlum var ameliyat sonrası babaannesi bakacak herşeyi göze aldım fakat sorum şu ben 7000 tl ti gözden çıkardım ve ayarladım daha fazla harcama olmaz dimi ve aranızda tüp meme yada tüberük meme olan varmı varsa ameliyat süreciniz nasıl geçti lütfen Benide yalnız bırakmayın taaaa Yeşilyurt tan gidicem Fatih bey e umarım sıcak birisidir birde ortalama kaç saat sürüyor operasyon
Perses hoşgeldin canım. Özel mesaj atmışsın ordan cevapladım gerçi ama emzirmeyi bırakalı 2 ay mı oldu süt kanallarının iyice kuruması gerek diye biliyorum ben Yani 6 ay geçmeli. Bence Fatih beyi ara bir görüş ondan sonra karar ver. Bir de tübüler meme demişsin aynı ameliyatı olanAleph87 var sana daha güzel bilgi verebilir. Sonuç haaaarika şimdiden söyleyim
Hastaneden aramadilar daha :s
Eeee neden üzülüyorsun ?? Sevinsene canım ?? Yarın ben de hastaneye gideceğimYarin 10 da hastanede olacagim aradilar
Barbie97 canım benim 325 cc hp yuvarlak silikon . Ameliyatta 375 denemiş Fatih bey ama göğüs cebim varmış daha büyüğü sığmamış. Zaten 1 cm dokum vardı göğüslerim çok kötü durumdaydı. Senin ölçülerin nasıl?
Ameliyattan sinraya denk gelirse beni de ziyaret etseneEeee neden üzülüyorsun ?? Sevinsene canım ?? Yarın ben de hastaneye gideceğim
Cok korkuyorum cnkuEeee neden üzülüyorsun ?? Sevinsene canım ?? Yarın ben de hastaneye gideceğim
Nasıl duruyor peki memnun musun görüntüsünden canım oturmuştur iyice şimdi :) göğüs ölçüm 85, göğüs altı ölçüm 80 şimdi ölçtümBen büyük göğüs istiyorum tabi Fatih Bey kaç der bilmiyorum ama omuzlarımda geniş benim dar sayılmaz sporcuydum ben işte ama ondan korkuyorum göğüs kasları sıkıntı çıkarabilir bana çıkarırsa kaslarımı sıkınca göğsümü oynatabiliyorum siz düşünün o kadar küçük ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?