• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Ben de oyle doku gerekiyor diye bliyorum ama seninkiler de kas alti olunca zamanla damla.gbi olmus zaten. Ne zaman yan yatmaya basladin tam anlamiyla

Ya benim meme ağrım olmadı da bacaklarımdan yağ alındı ya acayip acıdı onlar o yüzden bir süre yan yatamadım.. yani Fatih bey birşey demedi yatabildiğin zaman dedi bacaklarım ağrımasaydı daha erken de yatabilirdim herhalde

Ya benim meme ağrım olmadı da bacaklarımdan yağ alındı ya acayip acıdı onlar o yüzden bir süre yan yatamadım.. yani Fatih bey birşey demedi yatabildiğin zaman dedi bacaklarım ağrımasaydı daha erken de yatabilirdim herhalde
Bacaklarimi gordum baya morarmjs. Sanirim zayifiz diye bizim goguse xok yag gerkiyor ondan :)

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım birçok yazı okudum Fatih bey e hiç muayene olmadım fakat sanırım önümüzdeki hafta için hemen randevu alıcam 2 ay önce karar verdim ameliyat olmaya emzirme bitti memeler gitti zaten küçüktü kayboldu bir arkadaşımın tavsiyesiyle sadece doktor görüşü almak için özel Buca tıp ta özgür bey diye bir doktora göründüm bana memelerimin tüp meme olduğunu normal protez ameliyatından daha zor olduğunu söyledi 1,5 yaşında oğlum var ameliyat sonrası babaannesi bakacak herşeyi göze aldım fakat sorum şu ben 7000 tl ti gözden çıkardım ve ayarladım daha fazla harcama olmaz dimi ve aranızda tüp meme yada tüberük meme olan varmı varsa ameliyat süreciniz nasıl geçti lütfen Benide yalnız bırakmayın taaaa Yeşilyurt tan gidicem Fatih bey e umarım sıcak birisidir birde ortalama kaç saat sürüyor operasyon

Canm ben salı olacagim. Ama fatih bey ilk izlenim olarak oldukca sakin v3 cok sicakkanli. Ben 2 gece kalacagim ve yag alacagi jcin 8500 verecegim. Ama belki sana farkli bir sey der. Hastanede donanimli. Calisanlar ilgili. Benim ilk izlenimlerim bunlar. Sonrasini ameliyattan sinra gorecegim. Yani ilgiyi doktoru. Tup meme ne demek ben ilk defa duydum

Canm ben salı olacagim. Ama fatih bey ilk izlenim olarak oldukca sakin v3 cok sicakkanli. Ben 2 gece kalacagim ve yag alacagi jcin 8500 verecegim. Ama belki sana farkli bir sey der. Hastanede donanimli. Calisanlar ilgili. Benim ilk izlenimlerim bunlar. Sonrasini ameliyattan sinra gorecegim. Yani ilgiyi doktoru. Tup meme ne demek ben ilk defa duydum

Hayırlısı olsun inşallah çok kolay geçer ameliyat sürecin öncesi ve sonra tüp meme halk tabiriyle keçi memesi demek itici oluyor ama emzirme sonrası küçük olan memelerim sütler gidince toplandı ufacığım olup sanki bir bölgeye toplandı o yüzden tüp meme derlermiş doktorlar anlamadım bende Pazartesi randevu alıcam Bakalım neler diyecek önce bir muayene olayımda şubat sonuna doğru olmak istiyorum sanırım banada der yağ diye bir deri bir kemik durumdayım 48 kiloyum zaten neremden alırlar bilemiyorum takip edicem dualarım seninle ayrıntıları ve kendini iyi hissedince fotoğraf bekliycem

Tabiki canm en yakin ben olacagim icin sureci benden takip edebilirsin. Asiri stres ve korku var ama hayallerime cok yakinim artik ki bemi hastaneye grince bile tutuyor. Hayrlisi artik. Insallah cok guzel gecer. Iyi hissedince zaten surekli yazarim burdan. Anladim canm. Ama o silikonla duzelir bence de. Ben de 47 yim ayni durumdayiz. Boyum 1.63. Ama benim elim ayagim da kucuk minyonum zaten. Pazartesj al ranedvunu bakalim neler diyecek. Zaten pazartesi ve cuma randevu gunleri

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım birçok yazı okudum Fatih bey e hiç muayene olmadım fakat sanırım önümüzdeki hafta için hemen randevu alıcam 2 ay önce karar verdim ameliyat olmaya emzirme bitti memeler gitti zaten küçüktü kayboldu bir arkadaşımın tavsiyesiyle sadece doktor görüşü almak için özel Buca tıp ta özgür bey diye bir doktora göründüm bana memelerimin tüp meme olduğunu normal protez ameliyatından daha zor olduğunu söyledi 1,5 yaşında oğlum var ameliyat sonrası babaannesi bakacak herşeyi göze aldım fakat sorum şu ben 7000 tl ti gözden çıkardım ve ayarladım daha fazla harcama olmaz dimi ve aranızda tüp meme yada tüberük meme olan varmı varsa ameliyat süreciniz nasıl geçti lütfen Benide yalnız bırakmayın taaaa Yeşilyurt tan gidicem Fatih bey e umarım sıcak birisidir birde ortalama kaç saat sürüyor operasyon

Perses hoşgeldin canım. Özel mesaj atmışsın ordan cevapladım gerçi ama emzirmeyi bırakalı 2 ay mı oldu süt kanallarının iyice kuruması gerek diye biliyorum ben Yani 6 ay geçmeli. Bence Fatih beyi ara bir görüş ondan sonra karar ver. Bir de tübüler meme demişsin aynı ameliyatı olan Aleph87 Aleph87 var sana daha güzel bilgi verebilir. Sonuç haaaarika şimdiden söyleyim ;)

Perses hoşgeldin canım. Özel mesaj atmışsın ordan cevapladım gerçi ama emzirmeyi bırakalı 2 ay mı oldu süt kanallarının iyice kuruması gerek diye biliyorum ben Yani 6 ay geçmeli. Bence Fatih beyi ara bir görüş ondan sonra karar ver. Bir de tübüler meme demişsin aynı ameliyatı olan Aleph87 Aleph87 var sana daha güzel bilgi verebilir. Sonuç haaaarika şimdiden söyleyim :KK66:

Tekrardan merhaba Tiramisu35 Tiramisu35 mesajın için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu çocuk konusunda endişelerim vardı mart ayını kendime ayarladım maddi olarakta o zaman ameliyat planlıyorum emzirme biteli çok oldu 6 ayı geçti yani 10 aylıktı oğlum şimdi 1,5 yaşında kendi kesti emzirme taraftarı olmama rağmen almadı. o yüzden ameliyat için uygunum diye biliyorum tabi doktor beyin görüşünü alıcam mutlaka Aleph87 Aleph87 mesaj attım aranızda çok yeniyim kimin nerede olduğunu ve nasıl bir operasyon geçirdiğini bilmiyordum çok sevindim umarım deneyimlerini benimle paylaşır çünkü bucadaki doktor özgür beyin dediklerine göre normal protez ameliyatın daha zor ve uzun süren bir operasyon oluyormuş. iz takıntım çok yok ama dev gibi bir yarıkta kalsın istemem sezeryan izim duruyor kremide hiç kullanmadım neredeyse :)
takipteyim B Bayanfrd yarın ameliyata giriyormuş umarım sonrası çok kolay bir süreç olur. fatih beye gidip görüştükten sonra yazıcam size teşekkürler

Barbie97 Barbie97 canım benim 325 cc hp yuvarlak silikon . Ameliyatta 375 denemiş Fatih bey ama göğüs cebim varmış daha büyüğü sığmamış. Zaten 1 cm dokum vardı göğüslerim çok kötü durumdaydı. Senin ölçülerin nasıl?

Barbie97 Barbie97 canım benim 325 cc hp yuvarlak silikon . Ameliyatta 375 denemiş Fatih bey ama göğüs cebim varmış daha büyüğü sığmamış. Zaten 1 cm dokum vardı göğüslerim çok kötü durumdaydı. Senin ölçülerin nasıl?

Nasıl duruyor peki memnun musun görüntüsünden canım oturmuştur iyice şimdi :) göğüs ölçüm 85, göğüs altı ölçüm 80 şimdi ölçtüm :D Ben büyük göğüs istiyorum tabi Fatih Bey kaç der bilmiyorum ama omuzlarımda geniş benim dar sayılmaz sporcuydum ben işte ama ondan korkuyorum göğüs kasları sıkıntı çıkarabilir bana çıkarırsa kaslarımı sıkınca göğsümü oynatabiliyorum siz düşünün o kadar küçük ki ...

Nasıl duruyor peki memnun musun görüntüsünden canım oturmuştur iyice şimdi :) göğüs ölçüm 85, göğüs altı ölçüm 80 şimdi ölçtüm :KK70: Ben büyük göğüs istiyorum tabi Fatih Bey kaç der bilmiyorum ama omuzlarımda geniş benim dar sayılmaz sporcuydum ben işte ama ondan korkuyorum göğüs kasları sıkıntı çıkarabilir bana çıkarırsa kaslarımı sıkınca göğsümü oynatabiliyorum siz düşünün o kadar küçük ki ...

Ben de büyük sevenlerdenim :KK53: 5 cm doku olması güzel bana göre daha avantajlı konumdasın diyebilirim canım. Ama şöyle birşey de var dediğin gibi kasların sıkıysa daha büyük silikon sığmayabilir. Tabii Fatih bey daha iyi karar verir ben okuduklarımdan naçizane bilgileri paylaşıyorum pratikte farklı olabilir. Benim göğüs altı 78 cm 1 cm de göğüs dokum vardı. 325 cc ile 11 cm doku geldi şu an 12 cm dokum var. Göğsüne çorap koyup 12 cm dokunun nasıl durduğuna bakabilirsin :D sende elde var 5 cm 9 cm daha gelse protezle direkt c Cup oluyorsun zAten :p randevun ne zamana canım bu arada?

Back