İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Sag olun k8zlar evet ciktktan sonra odada yapmislar ben htrlamiyorum. Desteksiz kalkamiyorum zaten. Siz de kustunuz mu? Ben kust7ktan sinra acildim buraz daha simdi. Corba icmistim az. Az da suyla meyve suyu. So ra lavoboya lalkarken asiru mide bulantisindan sonra kustum.

Bacak yanlarndan sanirim daha bakamadim oek. Ordada gazki bez falan var zaten ameliyat oncesi de cizm8sti yag alinacak yerleri

Jade fotoğraflarımda da var giymiştim pentinin pedli sporcu sütyeni tarzı ama altı hiç sıkmayan bi sütyeni var kesinlikle onu tavsiye ederim. S m l olarak bedenleri var benim sütyen bedenim 80 olduğu içim ben m aldım gayet güzel oldu ve uçları da hiç belli olmuyor. Bişey Dicem ya bu soğukta nasıl ince giyiniyorsun sen kuZum

Bacak yanlarndan sanirim daha bakamadim oek. Ordada gazki bez falan var zaten ameliyat oncesi de cizm8sti yag alinacak yerleri

Canım ben hiç kusmadım midem bulanmadı Allahtanki bulanmadı en ufak bi bulantıda mahvolurum ben. Narkoz bazılarında öyle bi etki yapabiliyormuş sende de öyle olmuş demek ki. Şimdi nasılsın ağrın var mı?

Randevu aldım bakalım ne zaman arayacaklar, büyük cc konulunca daha fazla para mı alınıyor kızlar ? 2 doktor da 7500 ila 8500 arası dedi bana Fatih Bey ile Cenk bey ama sanırım Cenk beyin randevu ücreti daha fazla

:)))) Isyerim cok sıcak oluyor canim ya ondan cok kalın giyemiyorum. Ben pentiye gidince pedli sporcu sutyeni olarak söylesem alabilirim sanirim. Tavsiyen icin teşekkürler cnm

Malesef 3 kez kustum yedigimi kustum. 2 saat once direk damarda anribiyotik yaptular o agir geldi 3. Kez ondan sonra kustum. Cok halsiz kaldim. Yemiycem biseg meyvesuyu su iciyorum az az. Malesef anwstezi ben de bu etki ypti. Yoksa agriyi cekiyorym mesela en son 2 de vurdular daha yaptrmadim 10 da yaptiricam. Cay icicem biraz sonra. Bide saniri. Yag vurduklaei yer gogsumde kipkirmizi. Gecer heralde

Randevu aldım bakalım ne zaman arayacaklar, büyük cc konulunca daha fazla para mı alınıyor kızlar ? 2 doktor da 7500 ila 8500 arası dedi bana Fatih Bey ile Cenk bey ama sanırım Cenk beyin randevu ücreti daha fazla

Kızzzz o nasıl soru silikon silikondur 7500 e kim yapıyor kim be fiyat verdi bize de anlatsana canım. Cenk beyin muayene ücreti 150 tl idi öyle okumuştum ama bilmiyorum değişir mi. Fatih beyin muayene ücreti 50 tl içinde ultrason ve kan tahlilleri de var.

:)))) Isyerim cok sıcak oluyor canim ya ondan cok kalın giyemiyorum. Ben pentiye gidince pedli sporcu sutyeni olarak söylesem alabilirim sanirim. Tavsiyen icin teşekkürler cnm

Canım memnun kalacağına Emin'im fiyatı da uygundu 34.99 . Bugün ben de hastaneye gittim çok sıcaktı acayip terledim:)) bünyem alışık değil demek.

Onlar geçer canım endişelenme . Keşke kusma da olmasaydı :/ ama demek ki sen böyle atacaksın narkozu. Fatih bey görmeye gelmedi mi seni sormadın mı canım?

Kusmaya devam
Geldi ama o zaman ya kusmamistm ya da bir kwre kusmustum. Hemisre kusarsa normal.dedigi iucun demedim fatih hocaya. Ama yarin diycem. 5 kez kustumn ya
Gogus acisi falan yaninda bisey degil yani. Kustukca bunyeyi toparlayamiyorum ki. Kusunva bi saat rahatliyorum. O kusmadan mide bulantisi geldigi zaman felaket oluuorum

Oncelikle gecmis olsun canim saglikla kullan insallahah kusmakmi dedin maalesef benim ilk gun yatana kadar bulanti kusmayla gecti hatta bu yuzden agrilarimi hissetmedim diyebilirim.ama sabah kalktigimda gecmisti merak etme senin belki o kadar bile surmez

Benim gbi etko.yapan yok mu ki
Korkma kizzz ben varimabartmiyorum saat 2 de falan ameliyattan cikmistim o gece yatana kadar en az 10-12 kez cikardim.anestezi drum bile sasirmisti ne hassas bunyen varmis senin diye hicc endiselenme kafani cok oynatma yogurt yemeye calis canim

Bulantı ilacı da verseler fayda etmiyor mu acaba ya uyumaya çalış sabaha birşeyin kalmaz inş

Benim gbi etko.yapan yok mu ki
Bende hiç kusmadım ama lavaboya kalktığımda hafif baş donmesi oldu bidaha da kalkmadım sabaha kadar..neskafe falan çsen nasl olur acaba anestezi atmak için etkili diye duymuştum hemşirelere sor istersen bi canm..az az bişeyler atıştır tuzlu kraker falan bastırır belki..kuru ekmek..allaha emanet ol canm

Cenk Bey de, Fatih Bey de aynı fiyata yapıyor e tabi burada doktor seçimi devreye giriyor. Ben cc olarak 400ün üstünde istiyorum ilk Fatih beye muayene olacağım isteklerime olumlu bakar inşallah, internette fotoğraflara baktığımda istediğim göğüs tipleri hep öyle bakalım ne diyecek

Eliff16 Tiramisu35 N NVLN kizlar sag olun. Evet ben de baya kustum en son anesteziyi atnca gece 12 den sonra kusmadim. Tuzlu cubuk yiyip yattm. Sabah biraz kahvalti edebildim. Odada bir kez yurudum. Ben dun kusma kadar da lavoboya kalktim o da atmamo.sagladi bi yandan. Ama.o kusmayla birlesen bas donmesi fenaymis ayaktayken Ama.simdi.atlattm kusmayi. Simdi asiri baskininyarattgi gerginlik aci var. Bir de kizlar sirt ustu yatmaktan nefret edwrim ama bu kadar az yatma agritiyor olamaz. Acaba gogus kasinin agrisi sirtima vuruyor olabilir mi ? Hepinize tesekkur ederim duygularimi paylastiginjz icin. ❤

En son aksam 10 da agri kesici vurdurmustum. Bir hemsire gelince soyleyeyim de vursun bi tane daha bari. :)

ee kolay değil yabancı bi madde giriyor vücuda oradaki kaslar hırpalanıyor sırta vurmasıda çok normal canım.şu 2-3 günü atlatırsan ondan sonrası daha hızlı bi iyileşme sürecine giriyorsun.baskı ve gerginlik hissi de çok normal etkiler.sık dişini inşallah atlatacaksın bu can yakan sürecide sağ salim oldun ya ameliyatını

I
Insallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…