• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Eliff16 Eliff16 Tiramisu35 Tiramisu35 N NVLN kizlar sag olun. Evet ben de baya kustum en son anesteziyi atnca gece 12 den sonra kusmadim. Tuzlu cubuk yiyip yattm. Sabah biraz kahvalti edebildim. Odada bir kez yurudum. Ben dun kusma kadar da lavoboya kalktim o da atmamo.sagladi bi yandan. Ama.o kusmayla birlesen bas donmesi fenaymis ayaktayken Ama.simdi.atlattm kusmayi. Simdi asiri baskininyarattgi gerginlik aci var. Bir de kizlar sirt ustu yatmaktan nefret edwrim ama bu kadar az yatma agritiyor olamaz. Acaba gogus kasinin agrisi sirtima vuruyor olabilir mi ? Hepinize tesekkur ederim duygularimi paylastiginjz icin. ❤

Canım normalde bu kadar yatmaya alışık değilsen ağrı yapabilir sonuçta normalde bu kadar hareketsiz yada aynı pozisyonda kalmıyoruz geziyoruz hareket ediyoruz vs.

Aynen canm bide ben yan yatip dizlerimi cekerim onu da yapamiyorum ama bu gidisle ben 3 gunden sonra dayanamayip baslicam.gbi. hafif bi tarafima destek koyup yatiyorum. Boyle boyle yan yaticam galiba :) bu arada ameliyat sonrasi ilgilenen hemsire cok tatli. Odaya her saat bbasi biri geliyor. Ilgi yogun bu hastanede

Aynen canm bide ben yan yatip dizlerimi cekerim onu da yapamiyorum ama bu gidisle ben 3 gunden sonra dayanamayip baslicam.gbi. hafif bi tarafima destek koyup yatiyorum. Boyle boyle yan yaticam galiba :) bu arada ameliyat sonrasi ilgilenen hemsire cok tatli. Odaya her saat bbasi biri geliyor. Ilgi yogun bu hastanede

Sarışın mavi gözlü hemşireden mi bahsediyorsun? Fatih beyin hemşiresi o çok tatlıdır <3

Çok dikkatli ama çok az yan yat bide protezleri kolunun üstünden toplarsın :KK48:..tabi şaka ..zorlama ama yinede alışıyorsun bi kaç güne ben korkumdan 1 ay sırt üstü yattm hep..yüzüstü daha da uzun süre yatmadm.şimdi rahatm artk..hemşireler çok tatlı ve çok ilgililer..drenler duruyor dimi onlarla eve gidersn

Ayyy sonunda benim de konum oldu :halay: Burada uzun zamandır yazılanları takip ediyorum,önceleri sessiz okuyucuyken bilgi sahibi oldukça sorup sorgulamaya başladım... Çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkürler.Özellikle @Tikkabilla ve @Betus123 izlemeye aldığınız için teşekkür ederim karar vermemde çok etkili oldunuz...

Bugün Fatih Bey'e muayene oldum,cc konusunda herhangii birşey söylemedi,c cup olacağımı söyledi.Ölçülerim 161 cm boy 47 kg göğüs altı 78 cm... Her zaman doğallıktan yana olduğunu söyledi,ben de taşıyabileceğim en büyük şekilde olmasını istediğimi söyledim,28 yaşımdayım yıllardır memesiz gezdim,hak ediyorum artık sanırım :KK48: Bazen burdan arkadaşların yazılarını okuyorum göğsüm yok b cupım diyor,a cupı bile doldursam belki de bu ameliyatı olmayı düşünmezdim.1 cm dokum var bilmiyorum benim gibi olan var mı aramızda.Yıllardır emzirme hamilelik döngüsü derken,hamilelikte ve doğum sonrası gayet büyük olan göğüslerim, üçüncü doğumum sonrası emzirme bitimi çekildi resmen. İşin garibi eski halimle arada 30 kg olmasına rağmen o zamanlar çok güzel göğüslerim vardı.Hem kilonun hem de sütün etkisiyle sanırım :KK48:

27sine ameliyat tarihimi aldım,tetkiklerim yapıldı.Herhangi bir sorun yok çok şükür.Fatih Bey biraz yağ dokusu da enjekte edeceğini söyledi.Böylece rippling ptoblemi olmayacak.Bence çok da güzel oldu bu karar çünkü zaten zayıfım protezi örtecek kadar ne kasım var ne de dokum.Kas altı bile olsa belli olurdu sanırım.Böyle doğal görünecekler (inşallah)

Ön ödemeyi yaptım 500 tl olarak.5000 nakit+kredi kartı olarak düşünmüştük ama kredi kartı girince araya 500 lira faizi varmış.Açıkcası paranın üçte ikisini verdiğimizden dolayı faiz olmaz diye düşünmüştüm,bi şekilde tamamlayacağız o parayı da.

Fatih Bey çok efendi biri,muayenede çok utandım ama beni utandırmamak için fazla bakmadı bile,hani doktorların rahatlığı vardır ya biraz ama Fatih Bey öyle değil,muayene olacakken geriliyor biraz insan ama , sonrasında doktoru anlayınca çok rahat ediyorsunuz.

Benden haberler bu kadar..Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim :KK54:

N NVLN @Tikkabilla @arzum77 @gizeml @newhope @Betus123

Bak iyice ameliyat olasım geldi dediklerinizden sonra :) Muayene ücretini ameliyat ücretinden kesiyor mu ? Şuan 3 5 kuruşun bile hesabını yapıyorum batacağım galiba :D

Selam kızlar sohbetimizi belli bir yere kadar heyecanla takip ettim.en son tramisu ameliyattan sonra göğüslerini küçük bulDu sonrasında ne oldu ben de araştırdım fatih beye yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazılanları okuduktan sonra kafam karıştı özellikle tramisu cevap yazabilir misin şu an nasılsın memnunmusun büyüklüğünden lütfen cevap yazarsan çok sevince m

Çok dikkatli ama çok az yan yat bide protezleri kolunun üstünden toplarsın :KK48:..tabi şaka ..zorlama ama yinede alışıyorsun bi kaç güne ben korkumdan 1 ay sırt üstü yattm hep..yüzüstü daha da uzun süre yatmadm.şimdi rahatm artk..hemşireler çok tatlı ve çok ilgililer..drenler duruyor dimi onlarla eve gidersn
Ne bir ay mi ? Ben dayanamam o kadar. Ben yan disinda hic duz yatmazdim. Kendimiiyi hissettilce haff yan yatmaya baslarim :)

Tiramisu35 Tiramisu35 bu arada fatih bey sana ne dedi kontrole gittin değil mi. Bahsettiğin sorun düzelirmiymis

Zaman Laz'ım dedi canım. Beklemekten başka çare Yok :)

Bak iyice ameliyat olasım geldi dediklerinizden sonra :) Muayene ücretini ameliyat ücretinden kesiyor mu ? Şuan 3 5 kuruşun bile hesabını yapıyorum batacağım galiba :KK70:

Ol tabii anca iyileşirsin yaza kadar. Yok kesmiyor canım ama daha sonra hep kontrole gidiyorsun zAten sık sık o kontrollerde hiç para ödemiyorsun.
Selam kızlar sohbetimizi belli bir yere kadar heyecanla takip ettim.en son tramisu ameliyattan sonra göğüslerini küçük bulDu sonrasında ne oldu ben de araştırdım fatih beye yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazılanları okuduktan sonra kafam karıştı özellikle tramisu cevap yazabilir misin şu an nasılsın memnunmusun büyüklüğünden lütfen cevap yazarsan çok sevince m

Selam canım hoşgeldin aramıza :) büyük bir azimle okumuşsun valla tebrik ediyorum seni ;) ameliyat olalı 3 ay 3 hafta oldu. Eskisine göre göğüslerim daha büyüdü. Kas altı olduğu için ilk başta kaslar silikonu baskılıyor,tam büyüklüğü ortaya çıkmıyor. Fatih bey ameliyatta 375 cc de denemiş fakat göğüs cebim dar olduğu için sığmamış. Yani bazı şeyler ne bizim elimizde ne de doktorların elinde. 300 cc ile 500 ccyi koymak doktorlar için aynı iş, ama arada bir sürü etken var . Yani deri o kadar protezin sığacağı kadar elastik mi göğüs cebi büyük mü vs vs . İnsan biraz daha bu işlerin içine girip araştırma yapınca daha iyi anlıyor olanları. Benim göğsüm gerçek anlamda dğmdüzdü canım hiç bi kabarıklık yoktu. Herhangi bir dekolte vs oluşturacak bir dokum yoktu. Haliyle göğüs cebim de dardı ameliyatla bir yere kadar cep hazırlanabiliyor. Ben Fatih beyden memnunum bak burda ameliyat olan kaç kişiyiz onlar da çok memnunlar . Düşünüyorsan hiç erteleme derim ben yaza kadar fıstık gibi olursun ;) yine ameliyat olsam yine Fatih beyi seçerim. Sadece bir doktor gibi değil bir abi gibi aileden biri gibi benim için.

Canım cevap için çok teşekkür ederim kader arkadaşlığı bu olsa gerek.Durumumu biraz özetleyebiliriz sizlere ben İzmirde 10 yıl yaşadım oraya alışkınım ailem alacatida yaşıyor işimiz gereği karsa tayin çıktı bu yüzden buraları tanımam yıllardır göğüslerine şikayetçiyim denemediğin yöntem kalmadı en son 2.yi de doğurup emzirme işini bitirdikten sonra artık karar verdimm burada çalışıyorum anca yaz tatilinde yaptirabilirim 37 yaşındayım 1.63 boy 58 kiloyum sizin msjlari okuyunca bir ölçüm yaptım göğüs altı 82 göğüs ucu 88 ya da 89 olabilir.ben de büyük istiyorum.senin gonderdigin örnek fotodaki gibi.Artık başkalarinin memelerine bakıp kaderime küsüp üzülmek istemiyorum.

Sizin fotolarda ortadaki kizariklik cok az. Benim ortada alan olarak genis hem de koyu kirmiz cog et gbi kirmizi olmjs. Yag enjekte ettigi yerler sanirim
benim 2 günlükken bi resmim var ortası kızarık izlersen izlerim:KK66:

Canım cevap için çok teşekkür ederim kader arkadaşlığı bu olsa gerek.Durumumu biraz özetleyebiliriz sizlere ben İzmirde 10 yıl yaşadım oraya alışkınım ailem alacatida yaşıyor işimiz gereği karsa tayin çıktı bu yüzden buraları tanımam yıllardır göğüslerine şikayetçiyim denemediğin yöntem kalmadı en son 2.yi de doğurup emzirme işini bitirdikten sonra artık karar verdimm burada çalışıyorum anca yaz tatilinde yaptirabilirim 37 yaşındayım 1.63 boy 58 kiloyum sizin msjlari okuyunca bir ölçüm yaptım göğüs altı 82 göğüs ucu 88 ya da 89 olabilir.ben de büyük istiyorum.senin gonderdigin örnek fotodaki gibi.Artık başkalarinin memelerine bakıp kaderime küsüp üzülmek istemiyorum.
Oooo en sevdiğim :halay: dokusu olanların sonucu haaaarika oluyor canım. Bak şimdi ; 325 cc ile bana 11 cm doku geldi . Şu an senin 6-7 cm dokun var zaten hali hazırda . Sana da aynısı dahi takılsa 18 cmle dolu c Cup oluyorsun :dondurma: hatta göğüs cebin büyükse elveriyorsa daha büyüğü takılabilirse direkt d Cup olursunnn :KK76: Allahım Harika memeler :p

Tiramisu ciddi misin o kadar olur mu diyorsun hadi inşallah Fatih bey ve cenk beyi aratiriyorum hala cenk beye ameliyat olanlar çok memnunun genelde hastalarının istediği boyutta yapıyormuş gerçi anlamışsınız mesajları okudum bir takım faktörlere uymak gerektiğini bakalım hayılısi

Tiramisu ciddi misin o kadar olur mu diyorsun hadi inşallah Fatih bey ve cenk beyi aratiriyorum hala cenk beye ameliyat olanlar çok memnunun genelde hastalarının istediği boyutta yapıyormuş gerçi anlamışsınız mesajları okudum bir takım faktörlere uymak gerektiğini bakalım hayılısi

Birisi operatör birisi doçent . Ben de ilk Cenk beyi duydum ama Fatih beyi seçmem için çok büyük sebeplerim vardı. Eğer görüşme imkanın olursa ikisiyle de görüş. O elektriği almak çok önemli. Ben sadece Fatih beyle görüştüm yazılarımı okumuşsundur gerçi ve muayeneden çıkar çıkmaz ameliyat tarihimi aldım. Fatih bey çok sevecen bi insan ve işinde titiz. Bak birçoğumuza yağ enjektesi yapıldı ve ek bir iş olmasına rağmen el ücret talep etmedi. Hem samimi hem mesafeli. Her zaman Güleryüzlü. Bıkmadan usanmadan herşeyi anlatıyor . Sabit yeri var hastane doktoru sonuçta. Salı perşembe ameliyat günleri. Ameliyat günleri 4. Katta normalde de 5. Katta muayenehanesi var. İstediğim zaman watsuptan ulaşabilirim. Ve cvsine bakarsan çok iyi dereceleri var ve yurtdışında da birçok yerde bulunmuş. Değişik ülkelerde çalışmış. İleride profesör de olur bak görürsün. Başarıyı seven değişime açık ilerlemeyi seven insanları hep takdir etmişimdir. Fatih bey de öyle biri. Zaten muayeneye gidince o aradaki güveni o elektriği sen de hissedeceksin Eminim. Büyük cc koymak sıkıntı değil. Ama ileride bir problem yaşayacaksan ona rağmen konulsun ister miydin ? Bak burda bi arkadaşımız vardı başka bi doktora görüşmeye gitmiş damla istersen damla yapalım yuvarlak istersen yuvarlak büyük istersen büyük küçük istersen küçük olsun demiş görüştüğü doktor. Yani bu şekilde ucu açık bi seçim yapılmaz ki. Buna karar vermede birçok kıstas var ve doktorun senin için en iyi seçimi yapabilmeli. Zaten sen dümdüz değilsin dokun var bir kere. Dolu dolu c yada en küçük d Cup olursun. Fatih bey zAten kimseye 300 cc altı takmıyor. Ameliyat olmana değmeli sonuçta . Fatih beyle görüş canım. Ne demek istediğimi anlayacaksın ;)

Birisi operatör birisi doçent . Ben de ilk Cenk beyi duydum ama Fatih beyi seçmem için çok büyük sebeplerim vardı. Eğer görüşme imkanın olursa ikisiyle de görüş. O elektriği almak çok önemli. Ben sadece Fatih beyle görüştüm yazılarımı okumuşsundur gerçi ve muayeneden çıkar çıkmaz ameliyat tarihimi aldım. Fatih bey çok sevecen bi insan ve işinde titiz. Bak birçoğumuza yağ enjektesi yapıldı ve ek bir iş olmasına rağmen el ücret talep etmedi. Hem samimi hem mesafeli. Her zaman Güleryüzlü. Bıkmadan usanmadan herşeyi anlatıyor . Sabit yeri var hastane doktoru sonuçta. Salı perşembe ameliyat günleri. Ameliyat günleri 4. Katta normalde de 5. Katta muayenehanesi var. İstediğim zaman watsuptan ulaşabilirim. Ve cvsine bakarsan çok iyi dereceleri var ve yurtdışında da birçok yerde bulunmuş. Değişik ülkelerde çalışmış. İleride profesör de olur bak görürsün. Başarıyı seven değişime açık ilerlemeyi seven insanları hep takdir etmişimdir. Fatih bey de öyle biri. Zaten muayeneye gidince o aradaki güveni o elektriği sen de hissedeceksin Eminim. Büyük cc koymak sıkıntı değil. Ama ileride bir problem yaşayacaksan ona rağmen konulsun ister miydin ? Bak burda bi arkadaşımız vardı başka bi doktora görüşmeye gitmiş damla istersen damla yapalım yuvarlak istersen yuvarlak büyük istersen büyük küçük istersen küçük olsun demiş görüştüğü doktor. Yani bu şekilde ucu açık bi seçim yapılmaz ki. Buna karar vermede birçok kıstas var ve doktorun senin için en iyi seçimi yapabilmeli. Zaten sen dümdüz değilsin dokun var bir kere. Dolu dolu c yada en küçük d Cup olursun. Fatih bey zAten kimseye 300 cc altı takmıyor. Ameliyat olmana değmeli sonuçta . Fatih beyle görüş canım. Ne demek istediğimi anlayacaksın :KK66:
Süpersin :KK9: katılıyorum sana..

Çok teşekkür ederim canım oldukça detaylı açıklamıştı çok doğru düşünüyorsun önemli olan ileride sorun çıkarmayacak en güzel cc planlaması da ona göre yapmaliyim.kalacak yer ayarlama randevu için gün almalıyım. Direk doktoru mu arasam acaBa aMelihat gününü telefonla uzaktan alanı miyiz ki bir de fiyat 7500 muydu kart faiziyle ben peşin vermeyi düşünüyorum.

Canım çok teşekkür ediyorum detaylı bilgi için kesinlikle doğru önemli olan ileride sorun çıkarmayacak cc ti seçmek o da doktorun işi.

Meme-silikon-olcusu.png
ben bu ölçülerde olsun isterdim sence benim için söylediğin ölçüler bu kadar var mıdır. Yoksa çok şey mi istiyorum

Back