İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Insallah biz de atlatiriz. Bir de aksi gbi hep stres uzuntu yasiyorum. Bu sekilde atlatmam da nasil olacaksa blmiyorum. Daha ameliyat olmadan stresten baska uzuntulerden bedenimde.agrilar var. U.arim dediginiz gbi bir ilk gunu biraz agrili sonrasi basit bir ameliyattir. Yanmda duracak refakatcim bile yok daha

Allah yadımcın olsun canım inşallah kolay atlatırsın.. hayat bu sıkıntı dert tasa bitmiyor ki.. sen takmamaya rahat olmaya çalış bu hayatta bir ölüme çare yok.. sıkıntı yapma kendine hiçbirşeyi.. bak ne güzel ameliyat olcan ve hayaline kavuşucan güzel günler seni bekliyor

Insallah canm. Yani daha insan stresliyken bedenine yansiyor benim kaslarim gerginlesip sıktigm icin cok agriyor. Keske mutlu.sekilde girebilseydim ameliyata.

Insallah canm. Yani daha insan stresliyken bedenine yansiyor benim kaslarim gerginlesip sıktigm icin cok agriyor. Keske mutlu.sekilde girebilseydim ameliyata.

Ya canım korkma eşim de çalışıyordu yanında çok olamadı ameliyat olduğumda akşam iş çıkışı geldi o saate kadar da uyudum uyandım bi ihtiyacım olunca hemşireler yardım ettiler . Sonucu güzel olacak öyle düşün kendini motive et mutlu olmayacak ne var yıllarca dümdüz memeyle dolaşıp hiç ameliyat olamıcak kişiler var çok şükür paranı toplamışsın çok şükür sağlıklısın azıcık da ağrı çekiver hepimiz az biraz çektik ama sonunda birşey olmuyor güzellik için katlanıcaz yada sönmüş dümdüz memelerle hayata devam edicez her yaz stres olucaz filan hangisini seçersin :)

Bende ayniyimkimse yok dediğin gibi eklem agrilarim çok.roaccutane içiyorum onun da strsi oluyo

Kizlar son 3 gun. Hyecan stres tavan. En son kasinti iz sohbetinizi de okudum. Iyice tirstim insallah bir sey olmaz. Bir de bu izler icin yaninilk zamanlar olmasa da 10-15 gunden sonra mesela kantaron yagini oneriyorlar. Siz ne dersiniz ? Yara dikis izleri icin birebirmis ? Tiramisu35 canm snin destegine ibtiyac8m var. Ayrica aksam koyabilirsem dumduz memesiz fotomu koycam beni izleyin ben de sizin olmus cinciklerinize bakayim :)

Canm izler için doktor jel önermişti onu kullandım ben..kantaron yaģını da duydum ama cesaret edemedim..iz varmi var tabikide az ama beni rahatsız etmiyor..korkma canm sonucu düşün

Canımmm hiç korkma bak burda kaç kişiyiz ameliyat olan. Çok şükür bir sorun olmadı sende de olmayacak.senin ameliyatın saat kaçta bu arada? Ben bitkisel şeyler kullanmaktan korkarım canım Fatih bey krem öneriyor toplasam 5 kere kyllanmamışımdır ama sen beni örnek alma kullan fotolarını bekliyorum. Herşey güzel olacak ağrısız sızısız olacak .. ameliyata bikaç gün kala ben de vazgeçsem mi acaba diye düşünmüştüm açıkcası ama sonra göğüslerime baktım ve hemen vazgeçtim düşüncemden

Sali gunu ikinci sirada alacagiz demislerdi ben birinci siradakine yetisemem yolum surecegi icin. 10 gibi. Ama arayacaklar bakalim. Cok kerkuyorum gogsume bakiyorum dedigin gbi. Insallah bir sorun olmaz. En buyuk hayalime hic bu kadar yaklasmamistim

Sali gunu ikinci sirada alacagiz demislerdi ben birinci siradakine yetisemem yolum surecegi icin. 10 gibi. Ama arayacaklar bakalim. Cok kerkuyorum gogsume bakiyorum dedigin gbi. Insallah bir sorun olmaz. En buyuk hayalime hic bu kadar yaklasmamistim

Heyecan da stres de normal canım. Ama sonunda çok güzel olacak öyle düşün. Bu arada seni izledim baktın mı ?

Korkma canm bi uyuyorsun uyandıgnda herşey olmuş bitmiş..çok güzel olcak merak etme

Cok kiskandim seni bayildim. Insallah bana da nasip olur. Ben damla ostiyorum acaba yapar mi ki doktor

Kııızzz Allah seniii seninki daha güzel bile olur damla için biraz doku olması lazım diye biliyorum ama Fatih bey çizim yapacağı zaman bol bol konuşma fırsatı bulursun zAten , denemekte yarar var .

Kııızzz Allah seniii seninki daha güzel bile olur damla için biraz doku olması lazım diye biliyorum ama Fatih bey çizim yapacağı zaman bol bol konuşma fırsatı bulursun zAten , denemekte yarar var .
Ben de oyle doku gerekiyor diye bliyorum ama seninkiler de kas alti olunca zamanla damla.gbi olmus zaten. Ne zaman yan yatmaya basladin tam anlamiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…