- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
- Konu Sahibi Tiramisu35
canım sana kac cc takıldıIzledim gorebilirsin simdi sende izle beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana kac cc takıldıIzledim gorebilirsin simdi sende izle beni
Bence çok değil canım ama kilon azmış nasıl durur bilemedim benim 350 cc takıldı ama hiç öyle büyük durmuyor hiçkimse farketmedi bile bi değişiklik olduğunu. ben olmuşken tam olsun taraftarıydım 375 dese hayır demezdim yani bana 325 dedi ısrar ettim en azından 350 olsun diye şuan mutluyum halimden.81 olan ölçüm 90 oldu 9 cm farketti 75a kaptan 75c ye çıktım. dolgulu sütyen takmışşın gibi dışardan farkedilmesi zor yani bilen farkeder sadece. tabi en önemlisi senin ne istedğin ve nasıl mutlu olacağın.kızlar merhaba,
ben de bır karamsarlık azıcık morel versenız 375 cc ye takıldım kaldım sızce buyuk degılmı 85 beden 1.60 boy 47 kılo ıcın fazla degılmı doktor 3 boyutlu cekım yapıp bılgısayar da denedı 375 dedı ama ne bılım
Cc ye çok takılma canım, herkeste farklı oluyo.vücuduna sığabilen en büyüğünü iste derim benkızlar merhaba,
ben de bır karamsarlık azıcık morel versenız 375 cc ye takıldım kaldım sızce buyuk degılmı 85 beden 1.60 boy 47 kılo ıcın fazla degılmı doktor 3 boyutlu cekım yapıp bılgısayar da denedı 375 dedı ama ne bılım
Cc ye çok takılma canım, herkeste farklı oluyo.vücuduna sığabilen en büyüğünü iste derim ben
Boyumuz kilomuz aynı seninle, benim öncesinde 10 cm meme dokum vardı, dümdüz değildim yani, 300 cc high profil takıldı bana. Resimlerim var görebilirsin
pardon ya sen beni izliyormussun zaten simdi farkettim :)miraculous seni izlemeye alıyorum rica etsem sen de alirmusin beni. senin ne kadar zaman oldu bu arada
Evet canım izliyodum:) benim perşembe günü 1 ay oluyopardon ya sen beni izliyormussun zaten simdi farkettim :)
Arkadaşlar birşey sorcam. Sizler ameliyata girmeden ne kadar süre önce sigarayı bıraktınız yada ne kadar içiniz? Benim duyduğun sigara içimi yaraların geç iyileşmesine sebep oluyormuş
İyiyim canım benim sen nasılsın?selam canımmnasılsınctesi gittim kontrole dr.normal dedi kapsül oluşması falan yok dedi.6 ay 1 seneye kadar olabilecek şeylermiş beklicez yani anlayacağınkrem,masaj sordum hiç gerek yok dedi.his olayını da sordum kısmi hissizlik olur ama o da tamamen olmasa da geri gelecekmiş.beklicez göreceğiz
Ay ben sabah ameliyata gitmeden bile içtim hastaneden çıkınca ne istersin diye sordular yemek v.s..ben kahve sigara dedim ve içtim ama bana da uyma..Arkadaşlar birşey sorcam. Sizler ameliyata girmeden ne kadar süre önce sigarayı bıraktınız yada ne kadar içiniz? Benim duyduğun sigara içimi yaraların geç iyileşmesine sebep oluyormuş
#tiramisu35 canım peki dikiş yerlerinde morarma yada yaralarında geç iyilşeme vb. Olumsuz bir değişiklik farkettin mi?Canım ben hep içtim. Ama sen bana uyma :))
İyiyim canım benim sen nasılsın?
Beklemek de en sıkıcı yanı sanırım insan hemen herşey normale dönecekmiş gibi düşünüyor değil mi :)) iyi olmana sevindim canım. Bi dahaki kontrolün ne zaman?
Merhaba canım, bencede cc'ye takılma Fatih bey alabildiği kadarını koyuyo hep doğallıktan yana olduğunu kendisi söylüyor zaten.. en güzelini yapacaktır.kızlar merhaba,
Benimde göğüs dokum var.300takılmış ve baya iyi haldeler.Ama 375 büyük değilmi sizceCc ye çok takılma canım, herkeste farklı oluyo.vücuduna sığabilen en büyüğünü iste derim ben
Boyumuz kilomuz aynı seninle, benim öncesinde 10 cm meme dokum vardı, dümdüz değildim yani, 300 cc high profil takıldı bana. Resimlerim var görebilirsin
Sole diyim göğüs dokum var ama 75 tamdestekli takiyorum.doktor bana 85 beden olucaksin dedi.85vucudumda nasil olur buyuk olmazmi bilmiyorum.acikcasi korkuyorum.Bence çok değil canım ama kilon azmış nasıl durur bilemedim benim 350 cc takıldı ama hiç öyle büyük durmuyor hiçkimse farketmedi bile bi değişiklik olduğunu. ben olmuşken tam olsun taraftarıydım 375 dese hayır demezdim yani bana 325 dedi ısrar ettim en azından 350 olsun diye şuan mutluyum halimden.81 olan ölçüm 90 oldu 9 cm farketti 75a kaptan 75c ye çıktım. dolgulu sütyen takmışşın gibi dışardan farkedilmesi zor yani bilen farkeder sadece. tabi en önemlisi senin ne istedğin ve nasıl mutlu olacağın.
Hangi doktora olacaksın kesin tarih aldinmi. Istersen iyice araştır. Ben sana bir adres vereyim ordan bak bilgilerini gir nasıl gorunecegini az cok tahmin edersin. Bu arada bu linki sana daha öncede atmışım.Sole diyim göğüs dokum var ama 75 tamdestekli takiyorum.doktor bana 85 beden olucaksin dedi.85vucudumda nasil olur buyuk olmazmi bilmiyorum.acikcasi korkuyorum.
#tiramisu35 canım peki dikiş yerlerinde morarma yada yaralarında geç iyilşeme vb. Olumsuz bir değişiklik farkettin mi?
Sole diyim göğüs dokum var ama 75 tamdestekli takiyorum.doktor bana 85 beden olucaksin dedi.85vucudumda nasil olur buyuk olmazmi bilmiyorum.acikcasi korkuyorum.
Allah iyiliğini versin emi Varmı böyle diyen doktorlar yahu ? Yada hasta 85-90 olurmuyum diyince bozmamak içinmi öyle diyor acabaCümle cümle aynen böyle mi söyledi doktorun sırtını nasıl büyütmeyi planlıyor acaba ? Doktorun kim bu arada?
Tam ben yazıyordum sen benden cok yasiycan Tiramisu35 önceki sayfalara bakarsan ayni muhabbeti tekrar dilimde tüy bitti diyerek anlatmissin uzun uzun. Ama hangi dr bu gerçekten merak ettim doğrusu hayal_alemiCümle cümle aynen böyle mi söyledi doktorun sırtını nasıl büyütmeyi planlıyor acaba ? Doktorun kim bu arada?
Hangi krem bana bişey vermedi henüz ilerleyen zamandami verir acabaMorarma var canım ama iyileşme sürecim güzel. Fatih bey iz kremi vermişti aldım da ama doğru düzgün sürmedim de . Acayip üşeniyorum
Yani ben doğal olsun demedim, vücuduma sığabilen en büyük olsun ama film yıldızı gibide olmasın, bikini giydiğimde rahatsız olmuyum dedim. Resim gösterdim ve full c cup olmak istiyorum dedimBenimde göğüs dokum var.300takılmış ve baya iyi haldeler.Ama 375 büyük değilmi sizce