İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Morarma var canım ama iyileşme sürecim güzel. Fatih bey iz kremi vermişti aldım da ama doğru düzgün sürmedim de . Acayip üşeniyorum
Fatih bey morarmalar için ne diyor peki geçici bir durum muymuş canım? Bi de ben sormayı unuttum faith beye ameliyattan sonra dikişlerimiz tamamen geçicek dümdüz pürüzsüz olucak mı yoksa hafifde olsa kalcak mj bilgin var mı canım

Bana cok kisa bakti ya. Ben cok utandigimdan sanirim. Cc yi soylemedi ya da sizin gbi 3 boyutlu cekim yapmadı. Ameliyat sabahı cizim yapiyormus karar veriyormus Size de mi iyle yapti ?

Bana cok kisa bakti ya. Ben cok utandigimdan sanirim. Cc yi soylemedi ya da sizin gbi 3 boyutlu cekim yapmadı. Ameliyat sabahı cizim yapiyormus karar veriyormus Size de mi iyle yapti ?
Canım banada çok kısa baktı cc söyledi ama bişey anlamadım boyumu kilomu bile sormadı. Hatta sorcağım birsürü sorum vardı 2 gün sonra ameliyat günüm. Liste yaptım bir sürü soru sorcam kovar artık beni

Evet kas alti diye bahsediyor ameliyatin ne oldugu nasil oldugundan bahsediyor
O kadar gelen giden cok ki artik heralde en son girmeden karar verip giriyor.

25 mart 6 aylık kontröl

Hangi krem bana bişey vermedi henüz ilerleyen zamandami verir acaba

Canım bana en baştan yazmıştı ama sen danışmadan kullanma istersen. Kremin adı arnica morluklara filan iyi geliyor ağrıyı alıyor. Ama Fatih beye sor gerek görürse kullanırsın

Evet canım bana da kısa bakmıştı hoş zAten bakılacak birşey de yoktu ki evet çizimde sır perdesi kalkacak

Morarma yağ enjektesi olan yerlerde tabii ki geç
Merhaba canım, bencede cc'ye takılma Fatih bey alabildiği kadarını koyuyo hep doğallıktan yana olduğunu kendisi söylüyor zaten.. en güzelini yapacaktır.

Fatih beyin hastası değil hayal alemi onun doktoru farklı
Tam ben yazıyordum sen benden cok yasiycan Tiramisu35 önceki sayfalara bakarsan ayni muhabbeti tekrar dilimde tüy bitti diyerek anlatmissin uzun uzun. Ama hangi dr bu gerçekten merak ettim doğrusu @hayal_alemi

Daha da tüy bitecek gibi gözüküyor doktorlar böyle yönlendiriyorsa hastalar ne yapsın ?
Allah iyiliğini versin emi Varmı böyle diyen doktorlar yahu ? Yada hasta 85-90 olurmuyum diyince bozmamak içinmi öyle diyor acaba

Herhalde anlatmaktan yorulup he diyip geçiyorlar gibime geldi arzumcum bu arada sen nasılsın iyi oldun dE mi fıstkım?

Eliff16 benim de Mart'ta 6 aylık olacak yaza iyice değişmiş olur şimdiden bikinilere göz atmaya başladım

bişey diyemmi kantoron yağı acayip iyi geliyor.tavsiye ederim.yatarken sürüyorum sadece bayağı silikleşti izlersende ihmal etme sür canım

Size çok özeniyorum :/ şu yaşıma geldim ne doğru düzgün bi krem sürdüm ne de ilaç kullanabildim yani bilmiyorum öyle alışkanlığım Yok tembel biri de değilim acayip eriniyorum ama . İzleri de dert etmiyorum hiç açıkcası . Böyle güzel göğüsler dururken islere mi takılıcam cınım ya

bu arada benim bugün tam bi hafta oldu :) yavaş yavaş protezin asagiya doğru indigini hissediyorum. odemler de azaliyo sanki ama hala cok gergin. kizlar sizin nasil yumusama durumlariniz. hani soyle ne zamandan sonra artik gerginlik cok az diyebiliyoruz. bi de yumusama icin illa masaj mi gerekiyo. biliyorum yavas yavas olucak sabretmek lazim ama insan sabırsızlaniyo bi taraftan.

İyiyim Tatlım,çok daha iyiyim maşallah bana valla :)))

seni izlemeye aldim canım rica etsem tabi varsa yuklediysen bi alti aylik fatih bey tasarimi gorebilir miyim ben de senden Eliff16
canım benim martta 6 ay olacak 3,5 aylık şu an yeni foto yok ama izliyim olanları gör.bir de benim fatih bey değil dr'um.bursalıyım ben

bişey diyemmi kantoron yağı acayip iyi geliyor.tavsiye ederim.yatarken sürüyorum sadece bayağı silikleşti izlersende ihmal etme sür canım
Bitkisel yağların herhangi bir sakıncası olmazmı canım? Benimde ameliyatım 2 gün sonra dr a sordun mu kullanabilirsin dedi mi? Dr da uygun görüyorsa bende alayım kullanayım o zaman

Bitkisel yağların herhangi bir sakıncası olmazmı canım? Benimde ameliyatım 2 gün sonra dr a sordun mu kullanabilirsin dedi mi? Dr da uygun görüyorsa bende alayım kullanayım o zaman
Sonucta ilac kimyasal degil.dogal bi ürün dr'a sormadim burdan duydum arastirdim canim.

Herkese Günaydın hayırlı sabahlar kızlar. Gece vardiyasından geldim uyumadan önce heyecanımı paylaşmak istedim. Yarın amliyata giriyorum çok şükür!! Acaba saat kaçta gelceğimi ne zaman haber verecekler çok merakla bekliyorum.. heyecan dorukta iyi dilekleriniZi bekliyorum

Ya allah kolaylik versin bak ne guzelngelmis gunu. Benim ta 17 ocakta. Korkak biri olatak beklemek öldürüyor insani. Bakalim hayirlisiyla atlat guzel guzel cincikler sonra. Burda da anlatrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…