- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Ben şu an için azimle sürüyorum hatta bazen sabah akşamMorarma var canım ama iyileşme sürecim güzel. Fatih bey iz kremi vermişti aldım da ama doğru düzgün sürmedim de . Acayip üşeniyorum
Fatih bey morarmalar için ne diyor peki geçici bir durum muymuş canım? Bi de ben sormayı unuttum faith beye ameliyattan sonra dikişlerimiz tamamen geçicek dümdüz pürüzsüz olucak mı yoksa hafifde olsa kalcak mj bilgin var mı canımMorarma var canım ama iyileşme sürecim güzel. Fatih bey iz kremi vermişti aldım da ama doğru düzgün sürmedim de . Acayip üşeniyorum
Canım banada çok kısa baktı cc söyledi ama bişey anlamadım boyumu kilomu bile sormadı. Hatta sorcağım birsürü sorum vardı 2 gün sonra ameliyat günüm. Liste yaptım bir sürü soru sorcamBana cok kisa bakti ya. Ben cok utandigimdan sanirim. Cc yi soylemedi ya da sizin gbi 3 boyutlu cekim yapmadı. Ameliyat sabahı cizim yapiyormus karar veriyormus Size de mi iyle yapti ?
25 mart 6 aylık kontrölCanım ben hep içtim. Ama sen bana uyma :))
İyiyim canım benim sen nasılsın?
Beklemek de en sıkıcı yanı sanırıminsan hemen herşey normale dönecekmiş gibi düşünüyor değil mi :)) iyi olmana sevindim canım. Bi dahaki kontrolün ne zaman?
Hangi krem bana bişey vermedi henüz ilerleyen zamandami verir acaba
Bana cok kisa bakti ya. Ben cok utandigimdan sanirim. Cc yi soylemedi ya da sizin gbi 3 boyutlu cekim yapmadı. Ameliyat sabahı cizim yapiyormus karar veriyormus Size de mi iyle yapti ?
Fatih bey morarmalar için ne diyor peki geçici bir durum muymuş canım? Bi de ben sormayı unuttum faith beye ameliyattan sonra dikişlerimiz tamamen geçicek dümdüz pürüzsüz olucak mı yoksa hafifde olsa kalcak mj bilgin var mı canım
Merhaba canım, bencede cc'ye takılma Fatih bey alabildiği kadarını koyuyo hep doğallıktan yana olduğunu kendisi söylüyor zaten.. en güzelini yapacaktır.
Tam ben yazıyordum sen benden cok yasiycanTiramisu35 önceki sayfalara bakarsan ayni muhabbeti tekrar dilimde tüy bitti diyerek anlatmissin uzun uzun. Ama hangi dr bu gerçekten merak ettim doğrusu @hayal_alemi
Allah iyiliğini versin emiVarmı böyle diyen doktorlar yahu ? Yada hasta 85-90 olurmuyum diyince bozmamak içinmi öyle diyor acaba
Ben şu an için azimle sürüyorum hatta bazen sabah akşam
Canım bana en baştan yazmıştı ama sen danışmadan kullanma istersen. Kremin adı arnica morluklara filan iyi geliyor ağrıyı alıyor. Ama Fatih beye sor gerek görürse kullanırsın
Evet canım bana da kısa bakmıştı hoş zAten bakılacak birşey de yoktu kievet çizimde sır perdesi kalkacak
Morarma yağ enjektesi olan yerlerde tabii ki geç
Fatih beyin hastası değil hayal alemi onun doktoru farklı
Daha da tüy bitecek gibi gözüküyordoktorlar böyle yönlendiriyorsa hastalar ne yapsın ?
Herhalde anlatmaktan yorulup he diyip geçiyorlar gibime geldiarzumcum bu arada sen nasılsın iyi oldun dE mi fıstkım?
Eliff16 benim de Mart'ta 6 aylık olacak yaza iyice değişmiş olur şimdiden bikinilere göz atmaya başladım
bişey diyemmi kantoron yağı acayip iyi geliyor.tavsiye ederim.yatarken sürüyorum sadece bayağı silikleşti izlerMaaşallah kuZum bi de ben şöyle olabilsem
bişey diyemmi kantoron yağı acayip iyi geliyor.tavsiye ederim.yatarken sürüyorum sadece bayağı silikleşti izlersende ihmal etme sür canım
25 mart 6 aylık kontröl
İyiyim Tatlım,çok daha iyiyim maşallah bana vallaCanım bana en baştan yazmıştı ama sen danışmadan kullanma istersen. Kremin adı arnica morluklara filan iyi geliyor ağrıyı alıyor. Ama Fatih beye sor gerek görürse kullanırsın
Evet canım bana da kısa bakmıştı hoş zAten bakılacak birşey de yoktu kievet çizimde sır perdesi kalkacak
Morarma yağ enjektesi olan yerlerde tabii ki geç
Fatih beyin hastası değil hayal alemi onun doktoru farklı
Daha da tüy bitecek gibi gözüküyordoktorlar böyle yönlendiriyorsa hastalar ne yapsın ?
Herhalde anlatmaktan yorulup he diyip geçiyorlar gibime geldiarzumcum bu arada sen nasılsın iyi oldun dE mi fıstkım?
Eliff16 benim de Mart'ta 6 aylık olacak yaza iyice değişmiş olur şimdiden bikinilere göz atmaya başladım
Tu tu tuuu kuZum sanaaaaİyiyim Tatlım,çok daha iyiyim maşallah bana valla:)))
canım benim martta 6 ay olacak 3,5 aylık şu an yeni foto yok ama izliyim olanları gör.bir de benim fatih bey değil dr'um.bursalıyım benseni izlemeye aldim canım rica etsem tabi varsa yuklediysen bi alti aylik fatih bey tasarimi gorebilir miyim ben de sendenEliff16
Bitkisel yağların herhangi bir sakıncası olmazmı canım? Benimde ameliyatım 2 gün sonra dr a sordun mu kullanabilirsin dedi mi? Dr da uygun görüyorsa bende alayım kullanayım o zamanbişey diyemmi kantoron yağı acayip iyi geliyor.tavsiye ederim.yatarken sürüyorum sadece bayağı silikleşti izlersende ihmal etme sür canım
Sonucta ilac kimyasal degil.dogal bi ürün dr'a sormadim burdan duydum arastirdim canim.Bitkisel yağların herhangi bir sakıncası olmazmı canım? Benimde ameliyatım 2 gün sonra dr a sordun mu kullanabilirsin dedi mi? Dr da uygun görüyorsa bende alayım kullanayım o zaman
Ya allah kolaylik versin bak ne guzelngelmis gunu. Benim ta 17 ocakta. Korkak biri olatak beklemek öldürüyor insani. Bakalim hayirlisiyla atlat guzel guzel cincikler sonra. Burda da anlatrsinHerkese Günaydın hayırlı sabahlar kızlar. Gece vardiyasından geldim uyumadan önce heyecanımı paylaşmak istedim. Yarın amliyata giriyorum çok şükür!! Acaba saat kaçta gelceğimi ne zaman haber vereceklerçok merakla bekliyorum.. heyecan dorukta iyi dilekleriniZi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?