Canım kontrolün yakınmış ihmal etme sor mutlaka doktorun ne dediyse bizimle de paylaş merak ediyorum yorumunu :) ben gitmedim canım birşey de söylemedim söylesem hemen çağırıyor sağolsun Fatih bey ama Ocak'ta olacak kontrolüm ... hem 3 ayı da devirmiş olacağım ya onun için de bekliyorum biraz .. Benim de sertlik ve boyut farkı da var normalde o fark var mıydı bilmiyorum hiç
muradiyee canım foto paylaştım ben ameliyat öncesi hani tamam hiç dokum yok gibi gözüküyor ama meme yoktu pörsümüş halde 1 cm büzüşmüş et vardı sadece ama içinde meme dokusu yoktu hiç.. hani o yüzden asimetri var mıydı Yok muydu onu dahi bilemiyorum kötü haldeydi göğüslerim hani bazı kızların göğüslerini görüyorum çok küçük olabilir ama içi dolu oluyor işte benimkinin içi hiç yoktu o 1 cm doku dediğim de fazlalık et parçası gibi duruyordu 3 çocuk emzirdim ben var olan dokum da boşalmıştı anlayacağın. Silikonla ayrık mı durur birleşik mi durur onu bile bilemedim düşün durumumu . Bana da yağ enjektesi yapıldı ama bilemiyorum eridi mi yoksa gereken miktarda mı kalmadı bir şekilde hem simetri hem de dalgalanma problemim var Fatih beyle görüşmeliyim 3 ayım dolsun hele bir .. yani bu asimetri bi tarafın daha geç iyileşmesiyle de ilgisi olabilir ama onun farkını ben anlayamam dediğim gibi Fatih beyle görüştükten sonra nedir ne değildir anlayacağım .. şimdilik beklemedeyim