- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
newhope sizin de mi fatih beydi doktor ? Bir de benim gni meme dokusu hic olmayanlarda kas altina yerlestirilirken meme altindan koyulabiliyor mu ? Sanki koltuk alti dedi gbi geldi bir ara. Ama ben meme altindan koysun istiyorum. Meme dokusu yok diye illa koltuk alti mi gerekiyor ? Tiramisu35 sen tecrubelisin canm bir de benim gbi zayifsin. Oyle yazmissin senin kas altina, nereden yerlestirildi ?
Ben de meme altindan istiyorum da bana koltuk alti dedi gibime geldi. Hic meme dokum yok diye mi oyle dedi anlamadimJade1982 senin ne kadar olmustu ameliyat olali. En yeni sensin nasil hissediyorsun kendini? Senin meme dokun var miydi kac takildi ?
Benim 6 cm dokum vardı ama hiç olmasada meme altindan yapıyor bende koltukaltindan olan hic duymadım. Benim 18 gun oldu kendimi yormazsam ağrım olmuyor arada oluyor tabi. Ilk gunlerdede öyle cok agri olmuyor dayanilmiycak bişey olmuyor yani. Ilk 2 gun ben hep yattim kalkarkende birinin destegi gerekiyor kollarından destek almak yasak çünkü. Ama hic korkulcak bişey yok benim küçük oglum var hissetmedi bile cok ameliyat olduğumu. Merak etmeBen de meme altindan istiyorum da bana koltuk alti dedi gibime geldi. Hic meme dokum yok diye mi oyle dedi anlamadimJade1982 senin ne kadar olmustu ameliyat olali. En yeni sensin nasil hissediyorsun kendini? Senin meme dokun var miydi kac takildi ?
Yaparsin canim zaten sen bile kendine inanamiyacaksin günden güne ne kadar hizli toparlandigini görünce. Hiç panik yapma rahat ol kotu düşünme sonrasını düşün bi bakmışsın olmuş bitmişSag olun valla benim gbi korkak birini cok rahatlatiyorsunuz. Daha once ameliyati birakin dikis bile attrmaynca panik hat safhada. Ama cok ihtiyacim var buna. Bakalim 29 gun falan kaldi iste bu konu iyiki varmis burda.Jade1982 senin dokun varmis . 10 gun sonra temizlik falan gunluk isleri yapabilirim sanirim gun de gecmiyor ki her gece ruyama griyor.
InsallahYaparsin canim zaten sen bile kendine inanamiyacaksin günden güne ne kadar hizli toparlandigini görünce. Hiç panik yapma rahat ol kotu düşünme sonrasını düşün bi bakmışsın olmuş bitmiş
Ben seni goremiyorumYaparsin canim zaten sen bile kendine inanamiyacaksin günden güne ne kadar hizli toparlandigini görünce. Hiç panik yapma rahat ol kotu düşünme sonrasını düşün bi bakmışsın olmuş bitmiş
Izledim gorebilirsin simdi sende izle beniBen seni goremiyorum
Izledim gorebilirsin simdi sende izle beni
Kesinlikle gün gün paylaşıcam yaşıcaklarımıSenin az kalmis canim. Kas alti mi senin? Burada sen de tecrubelerini bizimle paylasirsin canim. Her sey en iyi sekilde sonuclanir insallah. Cunku doktru herkes cok ovuyor. Az da günün kalmjs. Bir hafta iyice dinlenirsen yeter sanirim. Daha oladigim icin bir sey de diyemuyorum. Olan arkadaslar soyleyebilir mi 4 gün degil de drenler 2 gun takili kalsa ileride sikinti mi cikarir ?
selam canımmCanım kontrolün yakınmış ihmal etme sor mutlaka doktorun ne dediyse bizimle de paylaş merak ediyorum yorumunu :) ben gitmedim canım birşey de söylemedim söylesem hemen çağırıyor sağolsun Fatih bey ama Ocak'ta olacak kontrolüm ... hem 3 ayı da devirmiş olacağım ya onun için de bekliyorum biraz .. Benim de sertlik ve boyut farkı da var normalde o fark var mıydı bilmiyorum hiç
muradiyee canım foto paylaştım ben ameliyat öncesi hani tamam hiç dokum yok gibi gözüküyor ama meme yoktu pörsümüş halde 1 cm büzüşmüş et vardı sadece ama içinde meme dokusu yoktu hiç.. hani o yüzden asimetri var mıydı Yok muydu onu dahi bilemiyorum kötü haldeydi göğüslerim hani bazı kızların göğüslerini görüyorum çok küçük olabilir ama içi dolu oluyor işte benimkinin içi hiç yoktu o 1 cm doku dediğim de fazlalık et parçası gibi duruyordu 3 çocuk emzirdim ben var olan dokum da boşalmıştı anlayacağın. Silikonla ayrık mı durur birleşik mi durur onu bile bilemedim düşün durumumu . Bana da yağ enjektesi yapıldı ama bilemiyorum eridi mi yoksa gereken miktarda mı kalmadı bir şekilde hem simetri hem de dalgalanma problemim var Fatih beyle görüşmeliyim 3 ayım dolsun hele bir .. yani bu asimetri bi tarafın daha geç iyileşmesiyle de ilgisi olabilir ama onun farkını ben anlayamam dediğim gibi Fatih beyle görüştükten sonra nedir ne değildir anlayacağım .. şimdilik beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?