İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kızlar teşekkür ederim hepinize. Gece rahat uyudum sadece yan dönememek ve kendi kendine kalkamamak zor geliyor ama insan saatten saate daha iyi oluyor. Fatih Bey çok iyi bir doktor. Çok ilgili. Ben düne göre çok daha iyiyim.:nazar: Şimdi evdeyim evde de uzanıyorum. :ruh:

merhaba :nazar::nazar::nazar: ben de fatih beye ameliyat olmak istiyorum ama kafama takılan önemli bi soru var. Ameliyattan 1 hafta sonra tekrar rutin hayatıma dönmem lazım sizce devam edebilir miyim? bir de kurdaki yükseliş meme büyütme ameliyatlarının ücretini yükseltti size ne kadara mal oldu? o_O

kizlar ben izmirliyim acaba burdan estetik yaptiran biriyle yüzyüze görüşmem mümkün mü yazın yazdan yaza geliyorum meslek dolayısıyla başka şehirde yasiyorum

Merhaba,ameliyat için yanıma gömlek,eşofman altı,yedek çamaşır,çorap,ıslak mendil alacağım.atlet alayım mı?başka birşeye ihtiyacım olur mu arkadaşlar?bir de bu direnlerle taburcu olursam;onlar nasıldır bilmiyorum görünürler mi,vücuda sabitler mi,yoksa hortumlu sarkan bişey mi?onlar için hastaneye götürmem gereken birşey var mı?

Bir de bana ameliyat olma,değmiyor diyeniniz varsa lütfen söylesin özelden yazsın vazgeçebilirim hala.
canim öyle diyen pek rastlamadim ben olmadım emziriyorum henüz 4 ay geçmesi gerekiyormus ama bence rahat ol meme büyütme estetik cerrahların en kolay ameliyatı. Ve benim göğüslerim yok gibi ama şuan bomba gibi süt dolu çünkü ve o görüntüye kesinlikle değer. Eşimin ne düşündüğü umrumda bile değil hatta:)Burdan özelden konuştuğum bütün kızlar mutlaka yaptır diyor hatta neden daha önce yaptırmadım diye pismanlar

Merhaba,ameliyat için yanıma gömlek,eşofman altı,yedek çamaşır,çorap,ıslak mendil alacağım.atlet alayım mı?başka birşeye ihtiyacım olur mu arkadaşlar?bir de bu direnlerle taburcu olursam;onlar nasıldır bilmiyorum görünürler mi,vücuda sabitler mi,yoksa hortumlu sarkan bişey mi?onlar için hastaneye götürmem gereken birşey var mı?
Merhaba tatlim.. şal, pipet, atistirmalik bisküvi vs. Atlete gerek yok. Ameliyat sütyeni olacak.. direnler hortumlu birsey görünüyor, Vücuda sabit ama. Torbanin içinde kamufle edebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Onun icin birsey goturmene gerek yok.

Ameliyat olmuş arkadaşlarım iki mesaj üstteki sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim
3. ayi bitirdim. Cok memnunum. Bir kadın icin meme cok önemli bir faktör. Istedigi boyutta olupta pisman olani hiç görmedim. Sadece daha büyük ya da daha küçük olsamiydi diyenlerimiz olmuştur sadece.. hiç düşünme yaptır, asla pişman olmazsin tatlim.

Simdiden kolay gelsin canim :) esofman alti goturme bence cunku cok sicak oluyor :KK43: ben nisanda oldum fenalik gelmisti icime ki esofman giymemistim.Terlik tabi ki al , Toka almayi unutma derim bir de , onun disinda Masal2012 Masal2012 ye tamamen katiliyorum .

Simdiden kolay gelsin canim :) esofman alti goturme bence cunku cok sicak oluyor :KK43: ben nisanda oldum fenalik gelmisti icime ki esofman giymemistim.Terlik tabi ki al , Toka almayi unutma derim bir de , onun disinda Masal2012 Masal2012 ye tamamen katiliyorum .
GG Shine GG Shine Masal2012 Masal2012 ve tüm arkadaşlar teşekkür ederim.Fatih bey ben çok büyük yapmam sevmem demişti,ben de fikrimi söylememiştim.Aslında normalden birazcık büyük olsun istiyorum.sizce söylemeli miyim.ya da söylersem iyice büyük mü takar çünkü bilmiyorum elinin ayarını Sizce söyleyeyim mi yoksa kendisine mi bırakayım?

Arkadaşlar merhaba, ben 2 hafta önce Fatih beyle görüşmeye gittim, açıkcası forumda okuduğum kadar samimi geldiğini söyleyemem ama bana gerekli olan bilgileri verdi. Sadece buradan okuduklarıma istinaden belirtiyorum bunu. Ben sadece Fatih beyle görüştüm ancak Yiğit Tiftikçioğlu yla da görüşmek istiyorum açıkcası ama zaman sıkıntımda var. Çünkü öğretmenim ve önümde operasyon ve iyileşme süreci içinde sadece temmuz ayı var. Sormak istediğim asıl soru bende tüberoz meme denilen durum mevcut ve bu tip göğüslerde estetik operasyon daha zorlu oluyormuş. Bu şekilde olup operasyon geçirenler varsa eğer iletişime geçmek istiyorum. Fatih bey bana Kullanılacak olan protezin cc hakkında bir şey diyemem meme dokuna göre yaparız dedi, protezin yapay durmaması içinde kas altı olacağını ve göğüs altından 3cm kesik olacağını ve de meme ucunda da kesi ile düzeltme yapacağını söyledi. Ve tüm bunlar için bi 10.000 tl lik tutarla karşılaştım. Maddi olarak az bir para değil ama kafaya koydum kredi çekip yaptıracağım. Ama dediğim gibi göğüsün özel durumu da beni korkutuyor. Teşekkürler şimdiden yardımcı olacaklara.

GG Shine GG Shine Masal2012 Masal2012 ve tüm arkadaşlar teşekkür ederim.Fatih bey ben çok büyük yapmam sevmem demişti,ben de fikrimi söylememiştim.Aslında normalden birazcık büyük olsun istiyorum.sizce söylemeli miyim.ya da söylersem iyice büyük mü takar çünkü bilmiyorum elinin ayarını Sizce söyleyeyim mi yoksa kendisine mi bırakayım?
Tatlim, cok büyük taktiğini hic duymadim. Evet hoca dogalliktan yana, ama sen fikrini muhakkak söyle. Sonucta keyfi bir amel. Büyük silikon takmadiginin sebeplerini anlatti mi? Sana. Bana şöyle demisti; cok büyük protezler ileride sırt agrisi, göğüslerde belirgin dalgalanma ve ele gelmesi olarak anlatmisti. Buna ragmen 400 cc takıldı. Birde şöyle bir durum var. Ne kadar büyük istesekte göğüs kafesinin alabilecegi bir boyutta var, eger ki göğüs dokun varsa sahane sonuclar ortaya cikiyor. Bunlari göz ardi etmemek lazim.

Gögüs kafesin in alacağı en büyük silikon boyutunu istemeni tavsiye ederim. Çünkü bi süre sonra gözün alışınca küçük geliyor. En büyüğünü taktırmanı tavsiye ederim

Ameliyat olalı günler geçti sonuçtan memnun değilim iki memem birbirinden çok ayrık.mesela iki göğüs ucu arasındaki uzaklık 20cm.memeler koltuk altıma doğru şiş.çektiğim acılar dayanılmazdı,hala acım var.bunlar benim yaşadıklarım,benim düşüncelerim,benim ameliyatım,benim görüşüm.düşünceler ve görüşler herkeste farklıdır ve farklı olması doğaldır.olumlu yaşantılar kadar olumsuzlar da olabilir ve burası bir forum yani paylaşım ortamı,bu yüzden lütfen kimse savunmaya geçmesin.bu benim tecrübem,eğer ameliyat olmayı düşünenler varsa isterlerse bir de bu açıdan bakıp değerlerdirebilsinler diye tecrübemi paylaşmak istedim.

Ameliyat olalı günler geçti sonuçtan memnun değilim iki memem birbirinden çok ayrık.mesela iki göğüs ucu arasındaki uzaklık 20cm.memeler koltuk altıma doğru şiş.çektiğim acılar dayanılmazdı,hala acım var.bunlar benim yaşadıklarım,benim düşüncelerim,benim ameliyatım,benim görüşüm.düşünceler ve görüşler herkeste farklıdır ve farklı olması doğaldır.olumlu yaşantılar kadar olumsuzlar da olabilir ve burası bir forum yani paylaşım ortamı,bu yüzden lütfen kimse savunmaya geçmesin.bu benim tecrübem,eğer ameliyat olmayı düşünenler varsa isterlerse bir de bu açıdan bakıp değerlerdirebilsinler diye tecrübemi paylaşmak istedim.

Geçmişler olsun... gözün aydin.. moralini bozma, ilk halleri hepimizin cirkindi...sislik ve ayrik olması normal ödemden dolayi; zaman gectikce oturacak ve sekillenecek. Tabi ki herkesin ağrı eşiği cok farkli... kac cc takildi.

Gu
Gunler gecti demissin de 2 gun gecmis bildigin??? Biz burda 1 ay gecmeden odem inmez diye defalarca yazdik simdiden bu kadar olumsuz dusunmeni anlayamadim kafanda buyuttugunu dusunuyorum sonucta zorlu bi ameliyat gecirdin simdiden bu kadar on yargili olma iyilesmen 3 ayi bulucak, benim goguslerimin arasinda suan 1 cm bosluk var ilk oldugumda cok ayrikti masajla yerine oturuyor

X