İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Vucudumun alabileceği en büyük silikonu istiyorum deyip gerisini Fatih hoca ya bırakabilirsin. 1.53 boy ve 48 kilo ya 375 cc takıldı. hafiften biraz çıkıntım vardı. Ben hep büyük istedim. Vucudumum alacağı en büyüğünü istiyorum dedim. İlk görüşme de bana 275 falan takarım demişti. Ben şok olmaz dedim daha büyük istiyorum. Ameliyata girmeden önceki çizimler de dahi söylemedi bana kaç cc takacağını. Bana güven bende büyük sevi yorum demişti hatta :KK70: şu anda ne durumda olduğunu sorarsan da gözüm alıştıkça küçük geliyor. Hatta öyle ki ilerde doğum falan yaparsam muhtemelen 500 600 cc lik taktırmak isterim. Büyük meme iyidir :KK66:
o zaman vücudumun aldığı en büyük cc yi istiyom fatihhhh beeeeey dicem

Ya küçük kalırsa çok üzülürüm ameliyata girmeden önce mi söylemeliyim tekrarda. Çok büyük istemiyorum tabi ama küçücük de olmasın :KK43: sizler memnunmusunuz bi tık büyük olsa diyenlerden misiniz.fatih bey cc olayına çok karışmayın ben bilirim mesajı versi bana görüşmede sanki :)) sizler söylesiniz mi şu kadar cc deneyin falan die .offf endişr korku aoru işaretleri kafauı yiycen ameliyat gününe kadar
Merhaba canım aramıza hoşgeldiinnnn
Bana 350cc takıldı boyum 1.70 kilom 50 daha küçüğünü istemezdim kesinlikle ama HP olmasından şikayetçiyim ben yandan çok dik duruyo :KK70:

Merhaba kızlar.bu gerginlik beni öldürecek o kadar gergin ve sertler ki.sanki derim balon gibi patlayacak hissi var.bu kaçıncı günden sonra azalır ki?bir de 10.gün kontrolünden sonra birdaha ne Zaman çağıracak? Asimisa Asimisa inşallah senin kadar çabuk iyileşirim
Canım çok ağrı sızı var diye düşünme kendini biraz motive et yarın daha iyi olacağım vs diye çünkü gerçekten de sabahtan akşama akşamdan sabaha çok hızlı değişimler oluyor doktorun dediklerine uy bol bol su iç ben ilk günler evde soğuk su birakmiyordum. Benim bugün 19 gün oldu hala isten eve dönünce biraz dikis yerlerim acıyor. Ama bak kendini estetik olarak çok daha iyi hissedeceksin artık sütyen takmadan da büyük memeli olabileceksin v yaka tişört vs mutlulukla giyebileceksin. Sabırlı olmaya çalış iyi düşün canım. Ben 13. Gün kontrole gittim bir sonraki için bir ay sonra gel dedi doktor.

Canım çok ağrı sızı var diye düşünme kendini biraz motive et yarın daha iyi olacağım vs diye çünkü gerçekten de sabahtan akşama akşamdan sabaha çok hızlı değişimler oluyor doktorun dediklerine uy bol bol su iç ben ilk günler evde soğuk su birakmiyordum. Benim bugün 19 gün oldu hala isten eve dönünce biraz dikis yerlerim acıyor. Ama bak kendini estetik olarak çok daha iyi hissedeceksin artık sütyen takmadan da büyük memeli olabileceksin v yaka tişört vs mutlulukla giyebileceksin. Sabırlı olmaya çalış iyi düşün canım. Ben 13. Gün kontrole gittim bir sonraki için bir ay sonra gel dedi doktor.
Tamam dediklerini yapıcam Can'ım çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar,
Yeni ameliyat olanlar hepinize geçmiş olsun :halay:
Ben de 19 Nisan da ameliyat olmuştum 2 buçuk ay oldu. Benimle aynı tarihte ameliyat olanlar izleriniz ne durumda çok merak ediyorum ? Bir de benim kesi yerlerindeki iç doku dikisleri sert bir şekilde elime geliyor dokunduğumda hissedebiliyorum ve gün içerisinde sızlama oluyor oralarda. Fatih Bey herhangi bir problem olmadığını normal olduğunu söyledi. Ancak benim aklıma çok takılıyor. Istanbul da olduğumdan kontrole de gidemedim. Sizler ne durumdasınız? Ağrı sizi oluyor mu hala?

Ben de cumartesi günü Fatih bey e ameliyat oldum, ben de tübüler memeye sahibim sadece meme büyütme değil meme ucundan da kesi yapıldı ben de, direnlerim daha çıkmadı, ağrılarım gerginliğim günden güne toparlıyor biraz biraz ama sağ göğsümde ara ara sanki içinden iğne saplanıyor gibi çok kötü bir acı geliyor. Siz de bunu yaşadınız mı? Ameliyat sonrası acı normal diye düşünüyorum ama bu acı diğerleri gibi değil. Bu yüzden sormak istedim.
Benim kontrol cumartesi günü muayenehanesine gideceğim ben tubulerim ya herhalde ondan daha sık kontrollerim var neyse birgun fatih beye ameliyat olanlar bulusacagiz unutmayın

Merhaba 15. Günüm ben hala pişmanım.otururken kalkarken o verdikleri ağırlık yer değiştirme ağrı hissi yok mu işte ona artık dayanamıyorum.rahatsız ediyorlar.ağrıdan hala dik yürüyemiyorum.travesti memesi gibi çok da ayrıklar.sırt üstü yatmaktan uykularım kaçar oldu,gece olsun istemiyorum.benim için çok ağrılı bir süreç ve dümdüz de olsa eski hafif sıkıntısız halimi arıyorum.oğlumun sünneti olacak ondan sonra silikonları çıkartmayı planlıyorum Asimisa Asimisa canım :KK43::KK61:

Merhaba 15. Günüm ben hala pişmanım.otururken kalkarken o verdikleri ağırlık yer değiştirme ağrı hissi yok mu işte ona artık dayanamıyorum.rahatsız ediyorlar.ağrıdan hala dik yürüyemiyorum.travesti memesi gibi çok da ayrıklar.sırt üstü yatmaktan uykularım kaçar oldu,gece olsun istemiyorum.benim için çok ağrılı bir süreç ve dümdüz de olsa eski hafif sıkıntısız halimi arıyorum.oğlumun sünneti olacak ondan sonra silikonları çıkartmayı planlıyorum Asimisa Asimisa canım :KK43::KK61:
merhabalar.kime ameliyat olmuştunuz acaba?

Hay Allah canım biraz sabretmeye çalış daha iyi olacaksın onlar da güzelleşecek hem bu kadar emeğin boşa gitmesin ilk üç ayı geçir hala beğenmiyorsan o zaman çıkarttır. Yan yatabilirsin ben ilk günlerden beri yan yatıyorum sadece yüz üstü yatmak yok bir süre daha. Ağrı kesici arada ağrın olunca al dedi Fatih Bey sen de alabilirsin ağrın oldukça. Benim yarın 4hafta oluyor hala arada dikiş yeri acıyor, sırtım ağrıyor bunlar normal katlanılmaz bir şey değiller doğum yapmışsın buna mı katlanamayacaksın. Acele etme üç ayda doğal hale gelirler ve güzel de olurlar hiç merak etme canım S seytanbununneresinde

X