İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Arkadaşlar merhaba niye yazmıyorsunuz heyecanınız bitti mi yani yeni memelere hemen alıştınız ondan mı? Ameliyatıma 3 hafta kaldı ama siz yazmayınca hevesim kalmıyor

Benim neredeyse 1.5 ay oldu kaszari alti yapıldı. Oyuzden cok rahat geçirdim iyileşme sürecini. Suan yüzüstü bile yatabiliyorum ama yasak diye yatmıyorum. Herseyi gayet rahat yapiyorum.
Büyüklüğünu ne kadar istediginize iyi karar verin. Ben kucuk olsun dedim cok dogal oldu ama 1 tik buyuk olda daha çok sevecektim. Tabiki de her haliyle eskisinden cok iyi. Bence kucuklugunden rahatsiz olan herkes yaptirmali. Simdiden geçmiş olsun S seytanbununneresinde Asimisa Asimisa

Çok teşekkür ederim kızlar :) K kenuvera sen de umarım çok daha iyi olursun:) aslında bir ay yüz üstü yatmak yasak diye biliyorum ama ben de her ne kadar sevsem de artık böyle yaramayacağını o kadar işlem yapılıyor bozmayalim:nazar:

Gerçekten çok değişik. kaç gündür düzgün uyuyamıyorum bile ama dediğin gibi mutluluktan :) ameliyat sonrasında yapabileceğim ilk zaman yazacağım size. Ben sizlerin serüvenini merakla okudum.

Gerçekten çok değişik. kaç gündür düzgün uyuyamıyorum bile ama dediğin gibi mutluluktan :) ameliyat sonrasında yapabileceğim ilk zaman yazacağım size. Ben sizlerin serüvenini merakla okudum.
canim merhaba ben de çok araştırıp burada ameliyat olan arkadaşlarımın da tavsiyesiyle fatih bey de karar kildim. Fakat henüz emziriyorum ama temmuz ayında fatih beye muayene olup 15 tatil gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben de burdan ameliyat sürecini takip edicem. Açıkçası muayene olmaya bile cekiniyorum.Umarim gerçekten fatih bey işinde iyidir. Yalnız merak ettiğim bisey var meme ameliyatı öncesi ben karin yağları lipo yaptırıp popoya enjekte ettirmek istiyorum. Bu anlamda forumda Fatih beyin adını pek duyamadım. Bu konuda iyi degilmiki çünkü ben her ikisini de aynı doktor da olsun istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun cicisler:KK66:Ayrıca hemen ameliyat olmaya nasıl karar verdim eylül gibi olurum yazmissiniz

canim merhaba ben de çok araştırıp burada ameliyat olan arkadaşlarımın da tavsiyesiyle fatih bey de karar kildim. Fakat henüz emziriyorum ama temmuz ayında fatih beye muayene olup 15 tatil gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben de burdan ameliyat sürecini takip edicem. Açıkçası muayene olmaya bile cekiniyorum.Umarim gerçekten fatih bey işinde iyidir. Yalnız merak ettiğim bisey var meme ameliyatı öncesi ben karin yağları lipo yaptırıp popoya enjekte ettirmek istiyorum. Bu anlamda forumda Fatih beyin adını pek duyamadım. Bu konuda iyi degilmiki çünkü ben her ikisini de aynı doktor da olsun istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun cicisler:KK66:Ayrıca hemen ameliyat olmaya nasıl karar verdim eylül gibi olurum yazmissiniz
selam duru Fatih Bey hakkında hep güzel yorumlar var işini çok seviyor. İşini severek yapan kimseler çok başarılı olur,benim o yüzden güvenim tam. Umarım güzel sonuçlar alırım ben de diğer hastaları gibi. Eylül konusuna gelince kararliyken beklemeye gerek yok dedim, tam yaz başında yaptırmak istedim.biraz da sabırsız tez canlı biriyim:) umarım senin de her şey gönlünce olur.

kizlar selam yeni ameliyat olanlara gecmis olsunnn <3 yaz geldi yine triplendim ben dar bir sey giyince önden hic sıkıntı yok ama yandan bayan meme oluyorum benim gibi dusunen var mi:mad: 350cc bendeki. Ne garip varliklariz ya her mevsim ruh halim degisiyor :d

Herkese merhaba sabah ameliyata girdim on bir gibi.saat bir buçukta odaya alindim çok üşüdüm titremem yarım saatte geçti ağrı kesiciler yapıldı. Şu anda biraz baskı ve uzun süre su icemedigim için boğazım hafif tahriş oldu. Bunlar dışında iyi hissediyorum. Hepinize çok sevgiler :KK54:

Herkese merhaba sabah ameliyata girdim on bir gibi.saat bir buçukta odaya alindim çok üşüdüm titremem yarım saatte geçti ağrı kesiciler yapıldı. Şu anda biraz baskı ve uzun süre su icemedigim için boğazım hafif tahriş oldu. Bunlar dışında iyi hissediyorum. Hepinize çok sevgiler :KK54:
Geçmiş olsun hayırlı olsun darısı başıma ekim gibi düşünüyorum

X