- 4 Şubat 2018
- 125
- 36
- 43
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.621
Arkadaşlar merhaba niye yazmıyorsunuz heyecanınız bitti mi yani yeni memelere hemen alıştınız ondan mı? Ameliyatıma 3 hafta kaldı ama siz yazmayınca hevesim kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kalmış 4 günün var inşallah herşey çok güzel olur herşey yolunda giderKızlar selam bugün görüştüm Perşembe ameliyat olacağım çok heyecanlı:))senin de az kalmış S seytanbununneresinde her şey istediğin gibi olsun:)
Veriyor canimArkadaşlar Fatih bey ameliyattan sonra silikonun sertifikası sanırım o belgeyi veriyor mu?
Benimde aynıydı. Kutu falan vermediler.Tatlım bana küçük bir mentor kartı verdiler.. orda protez bilgisi ve ameliyat oldugum tarih yazıyor...
Hastalıktan degilde, mutluluk için olacaksın yaa ondandir tatlim. Bir uyanacaksın bambaşka memişler. Habersiz birakma bizi.İki gün kaldı heyecan dorukta:) ama bir değişik sakinlik de var
canim merhaba ben de çok araştırıp burada ameliyat olan arkadaşlarımın da tavsiyesiyle fatih bey de karar kildim. Fakat henüz emziriyorum ama temmuz ayında fatih beye muayene olup 15 tatil gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben de burdan ameliyat sürecini takip edicem. Açıkçası muayene olmaya bile cekiniyorum.Umarim gerçekten fatih bey işinde iyidir. Yalnız merak ettiğim bisey var meme ameliyatı öncesi ben karin yağları lipo yaptırıp popoya enjekte ettirmek istiyorum. Bu anlamda forumda Fatih beyin adını pek duyamadım. Bu konuda iyi degilmiki çünkü ben her ikisini de aynı doktor da olsun istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun cicislerAyrıca hemen ameliyat olmaya nasıl karar verdim eylül gibi olurum yazmissinizGerçekten çok değişik. kaç gündür düzgün uyuyamıyorum bile ama dediğin gibi mutluluktan :) ameliyat sonrasında yapabileceğim ilk zaman yazacağım size. Ben sizlerin serüvenini merakla okudum.
Selam masalcim hazırlandım dinlendim hala da sakinim:) ilk fırsatta yazacağım :)Asimisa
Canim son saatler kaldi... hazirladin mi? Herseyini. Iyi hissettigin zaman mutlaka bilgilendir bizi... merakla iyi haberlerini bekliyorum...
selam duru Fatih Bey hakkında hep güzel yorumlar var işini çok seviyor. İşini severek yapan kimseler çok başarılı olur,benim o yüzden güvenim tam. Umarım güzel sonuçlar alırım ben de diğer hastaları gibi. Eylül konusuna gelince kararliyken beklemeye gerek yok dedim, tam yaz başında yaptırmak istedim.biraz da sabırsız tez canlı biriyim:) umarım senin de her şey gönlünce olur.canim merhaba ben de çok araştırıp burada ameliyat olan arkadaşlarımın da tavsiyesiyle fatih bey de karar kildim. Fakat henüz emziriyorum ama temmuz ayında fatih beye muayene olup 15 tatil gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Ben de burdan ameliyat sürecini takip edicem. Açıkçası muayene olmaya bile cekiniyorum.Umarim gerçekten fatih bey işinde iyidir. Yalnız merak ettiğim bisey var meme ameliyatı öncesi ben karin yağları lipo yaptırıp popoya enjekte ettirmek istiyorum. Bu anlamda forumda Fatih beyin adını pek duyamadım. Bu konuda iyi degilmiki çünkü ben her ikisini de aynı doktor da olsun istiyorum. Şimdiden hayırlı olsun cicislerAyrıca hemen ameliyat olmaya nasıl karar verdim eylül gibi olurum yazmissiniz
Geçmiş olsun hayırlı olsun darısı başıma ekim gibi düşünüyorumHerkese merhaba sabah ameliyata girdim on bir gibi.saat bir buçukta odaya alindim çok üşüdüm titremem yarım saatte geçti ağrı kesiciler yapıldı. Şu anda biraz baskı ve uzun süre su icemedigim için boğazım hafif tahriş oldu. Bunlar dışında iyi hissediyorum. Hepinize çok sevgiler