- 4 Şubat 2018
- 125
- 36
- 43
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.681
Teşekkür ederim xpretty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç dönebildim pardon canım, aslında ameliyat perşembe günü oldu Dr cumartesi çıkaracağız direnleri dedi ama cuma kontrolde direnlerini pazartesi çıkaralım dedi ve bence iyi de oldu çünkü kan gelmeye devam etti. Doktorum en doğrusunu yapmış.Gözünaydın Allah daha da çabuk iyi etsin inşallah arkadaşım.sanırım direnler 4 gün kalmış oldu.4 gün çok değil mi acaba direnin kaç gün duracağını taburcu olurken doktor mu size söylüyor?
Evet ben de öyle diyorum tereddüt ederken hemen oldu aslında senin önerinle Eylülü bekleyecektim.mantikli olan oydu ama ben çok tezcanli bir insanım çabucak olmasi beni çok mutlu etti şimdi çok da iyiyim. Masajlara başladım iz kremini de sürüyorum.cok teşekkür ederim canım:)Aaa canım gözünaydin.. gün sayarken tereddut ederken olduda bitti bile... artik yavaş yavaş sefasını sürme zamanların gelicek. Güle güle kullan cicisleri tatlim
Merhaba, Fatih Bey çok iyi bir doktor ben ona güvendim ve güvenmeye de devam edeceğim. Doktorumun söylediklerine dikkat ettim ve sürecim iyi geçiyor. Ameliyattan bir hafta sonra çok iyi hissetmeye başladım ağrılarım çok azaldı neredeyse bitti. Ama şu an bile iki hafta oldu arada ağrı olunca ağrı kesici alıyorum.Fiyat bilgisini Fatih Bey'in asistanı Yasemin Hanım var ondan alabilirsiniz en sağlıklısı bu şekilde olur.merhaba ben de fatih beye ameliyat olmak istiyorum ama kafama takılan önemli bi soru var. Ameliyattan 1 hafta sonra tekrar rutin hayatıma dönmem lazım sizce devam edebilir miyim? bir de kurdaki yükseliş meme büyütme ameliyatlarının ücretini yükseltti size ne kadara mal oldu?
Haklisin o gerginlik en kotusu 7-10 gun icinde hafifliyor canim gerginlik drenler 4.gun alindi benim ondan sonra kuş gibi olmustumMerhaba kızlar.bu gerginlik beni öldürecek o kadar gergin ve sertler ki.sanki derim balon gibi patlayacak hissi var.bu kaçıncı günden sonra azalır ki?bir de 10.gün kontrolünden sonra birdaha ne Zaman çağıracak? Asimisa inşallah senin kadar çabuk iyileşirim
1.ay ve 3.ay kontrolune cagiriyor 10.gunden sonraMerhaba kızlar.bu gerginlik beni öldürecek o kadar gergin ve sertler ki.sanki derim balon gibi patlayacak hissi var.bu kaçıncı günden sonra azalır ki?bir de 10.gün kontrolünden sonra birdaha ne Zaman çağıracak? Asimisa inşallah senin kadar çabuk iyileşirim
Çok teşekkür ederim canım1.ay ve 3.ay kontrolune cagiriyor 10.gunden sonra
Tamamen tahmin,325-350Kızlar doktor bana kaç cc olabileceğini söylemedi hiç neden ölçümü ameliyat günü yapıyor ki boyum 167 kilom 50.doğum yaptım dokum da var bence sönükler ve küçükler bi de memişler emzirmeden dolayı.acaba kaç cc takar
Çok teşekkür ederim :) senin ne kadar zaman olduSimdiden hayirli olsun icecan35 zaten 20 gun doktorun verdigini kullaniyorsun ( ben 1 hafta kullanmistim bana cikarabilirsin demisti 1 haftadan sonra ) , yarim atlet kullan demisti bana , sporcu gibi olanlardan ama sporcu kullanma baski yapmasin da demisti. Daha sonra pentiden aldim .
Sporcu sütyeni ama baskı yapmayanlardan yani nasıl bir şey anlamadım resim veya link koyar mısın lütfennnSimdiden hayirli olsun icecan35 zaten 20 gun doktorun verdigini kullaniyorsun ( ben 1 hafta kullanmistim bana cikarabilirsin demisti 1 haftadan sonra ) , yarim atlet kullan demisti bana , sporcu gibi olanlardan ama sporcu kullanma baski yapmasin da demisti. Daha sonra pentiden aldim .
Ameliyat günü hastanede çizerken ne istediğini soruyor.o Zaman uzun uzun istediğini anlatabilirsin.Bir de yakın zamanda olanlar ameliyat sonrası hangi markanın hangi sütyenini aldınız,alırken neye dikkat etmek gerekiyır? Ojuduğum kadarıyla hastabeye sütyen götürmüyoruz ama sonra alışverile çukmak endişesi olduğunda. Şimdiden alsam mı digorum
Vucudumun alabileceği en büyük silikonu istiyorum deyip gerisini Fatih hoca ya bırakabilirsin. 1.53 boy ve 48 kilo ya 375 cc takıldı. hafiften biraz çıkıntım vardı. Ben hep büyük istedim. Vucudumum alacağı en büyüğünü istiyorum dedim. İlk görüşme de bana 275 falan takarım demişti. Ben şok olmaz dedim daha büyük istiyorum. Ameliyata girmeden önceki çizimler de dahi söylemedi bana kaç cc takacağını. Bana güven bende büyük sevi yorum demişti hatta şu anda ne durumda olduğunu sorarsan da gözüm alıştıkça küçük geliyor. Hatta öyle ki ilerde doğum falan yaparsam muhtemelen 500 600 cc lik taktırmak isterim. Büyük meme iyidirBir de yakın zamanda olanlar ameliyat sonrası hangi markanın hangi sütyenini aldınız,alırken neye dikkat etmek gerekiyır? Ojuduğum kadarıyla hastabeye sütyen götürmüyoruz ama sonra alışverile çukmak endişesi olduğunda. Şimdiden alsam mı digorum