İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Gözünaydın Allah daha da çabuk iyi etsin inşallah arkadaşım.sanırım direnler 4 gün kalmış oldu.4 gün çok değil mi acaba direnin kaç gün duracağını taburcu olurken doktor mu size söylüyor?
Geç dönebildim pardon canım, aslında ameliyat perşembe günü oldu Dr cumartesi çıkaracağız direnleri dedi ama cuma kontrolde direnlerini pazartesi çıkaralım dedi ve bence iyi de oldu çünkü kan gelmeye devam etti. Doktorum en doğrusunu yapmış.

Aaa canım gözünaydin.. gün sayarken tereddut ederken olduda bitti bile... artik yavaş yavaş sefasını sürme zamanların gelicek. Güle güle kullan cicisleri tatlim:nazar:
Evet ben de öyle diyorum tereddüt ederken hemen oldu aslında senin önerinle Eylülü bekleyecektim.mantikli olan oydu ama ben çok tezcanli bir insanım çabucak olmasi beni çok mutlu etti şimdi çok da iyiyim. Masajlara başladım iz kremini de sürüyorum.cok teşekkür ederim canım:)

merhaba :nazar::nazar::nazar: ben de fatih beye ameliyat olmak istiyorum ama kafama takılan önemli bi soru var. Ameliyattan 1 hafta sonra tekrar rutin hayatıma dönmem lazım sizce devam edebilir miyim? bir de kurdaki yükseliş meme büyütme ameliyatlarının ücretini yükseltti size ne kadara mal oldu? o_O
Merhaba, Fatih Bey çok iyi bir doktor ben ona güvendim ve güvenmeye de devam edeceğim. Doktorumun söylediklerine dikkat ettim ve sürecim iyi geçiyor. Ameliyattan bir hafta sonra çok iyi hissetmeye başladım ağrılarım çok azaldı neredeyse bitti. Ama şu an bile iki hafta oldu arada ağrı olunca ağrı kesici alıyorum.Fiyat bilgisini Fatih Bey'in asistanı Yasemin Hanım var ondan alabilirsiniz en sağlıklısı bu şekilde olur.

Merhaba kızlar.bu gerginlik beni öldürecek o kadar gergin ve sertler ki.sanki derim balon gibi patlayacak hissi var.bu kaçıncı günden sonra azalır ki?bir de 10.gün kontrolünden sonra birdaha ne Zaman çağıracak? Asimisa Asimisa inşallah senin kadar çabuk iyileşirim

Bu kadar sayfayı okuduktan sonra karar verdim dün ameliyat günümü aldım kızlar.aslında eski bir kullanıcıyım ama uzun süre girmeyince unutmuşum bişgilerimi hesap kurtarmayı da beceremedim o yüzden yeni kullanıcı oluşturdum :KK43: 12 gün sonra ameliyat kluyorumm veee heyecandan ölüüüyorummm

Merhaba kızlar.bu gerginlik beni öldürecek o kadar gergin ve sertler ki.sanki derim balon gibi patlayacak hissi var.bu kaçıncı günden sonra azalır ki?bir de 10.gün kontrolünden sonra birdaha ne Zaman çağıracak? Asimisa Asimisa inşallah senin kadar çabuk iyileşirim
Haklisin o gerginlik en kotusu 7-10 gun icinde hafifliyor canim gerginlik drenler 4.gun alindi benim ondan sonra kuş gibi olmustum

1.ay ve 3.ay kontrolune cagiriyor 10.gunden sonra

Kızlar doktor bana kaç cc olabileceğini söylemedi hiç neden ölçümü ameliyat günü yapıyor ki :KK43: boyum 167 kilom 50.doğum yaptım dokum da var bence sönükler ve küçükler bi de memişler emzirmeden dolayı.acaba kaç cc takar

Ya küçük kalırsa çok üzülürüm ameliyata girmeden önce mi söylemeliyim tekrarda. Çok büyük istemiyorum tabi ama küçücük de olmasın :KK43: sizler memnunmusunuz bi tık büyük olsa diyenlerden misiniz.fatih bey cc olayına çok karışmayın ben bilirim mesajı versi bana görüşmede sanki :)) sizler söylesiniz mi şu kadar cc deneyin falan die .offf endişr korku aoru işaretleri kafauı yiycen ameliyat gününe kadar

Bir de yakın zamanda olanlar ameliyat sonrası hangi markanın hangi sütyenini aldınız,alırken neye dikkat etmek gerekiyır? Ojuduğum kadarıyla hastabeye sütyen götürmüyoruz ama sonra alışverile çukmak endişesi olduğunda. Şimdiden alsam mı digorum

Simdiden hayirli olsun icecan35 icecan35 :KK66: zaten 20 gun doktorun verdigini kullaniyorsun ( ben 1 hafta kullanmistim bana cikarabilirsin demisti 1 haftadan sonra ) , yarim atlet kullan demisti bana , sporcu gibi olanlardan ama sporcu kullanma baski yapmasin da demisti. Daha sonra pentiden aldim .

Simdiden hayirli olsun icecan35 icecan35 :KK66: zaten 20 gun doktorun verdigini kullaniyorsun ( ben 1 hafta kullanmistim bana cikarabilirsin demisti 1 haftadan sonra ) , yarim atlet kullan demisti bana , sporcu gibi olanlardan ama sporcu kullanma baski yapmasin da demisti. Daha sonra pentiden aldim .
Çok teşekkür ederim :) senin ne kadar zaman oldu

Sporcu sütyeni ama baskı yapmayanlardan yani nasıl bir şey anlamadım resim veya link koyar mısın lütfennn

Bir de yakın zamanda olanlar ameliyat sonrası hangi markanın hangi sütyenini aldınız,alırken neye dikkat etmek gerekiyır? Ojuduğum kadarıyla hastabeye sütyen götürmüyoruz ama sonra alışverile çukmak endişesi olduğunda. Şimdiden alsam mı digorum
Ameliyat günü hastanede çizerken ne istediğini soruyor.o Zaman uzun uzun istediğini anlatabilirsin.

Benim 400 cc koyuldu.hemüz evden çıkamadığım için alışverişe gidemedim.dokum 3 cM.idi.sizce şimdi kaç beden olmuşumdur?bir de şimdiki bedenim diyelim ki 1 ay sonra küçülecek mi?internetten alışveriş yapsam sütyen bikini felan,sonra ölçüm değişir mi?

Vucudumun alabileceği en büyük silikonu istiyorum deyip gerisini Fatih hoca ya bırakabilirsin. 1.53 boy ve 48 kilo ya 375 cc takıldı. hafiften biraz çıkıntım vardı. Ben hep büyük istedim. Vucudumum alacağı en büyüğünü istiyorum dedim. İlk görüşme de bana 275 falan takarım demişti. Ben şok olmaz dedim daha büyük istiyorum. Ameliyata girmeden önceki çizimler de dahi söylemedi bana kaç cc takacağını. Bana güven bende büyük sevi yorum demişti hatta :KK70: şu anda ne durumda olduğunu sorarsan da gözüm alıştıkça küçük geliyor. Hatta öyle ki ilerde doğum falan yaparsam muhtemelen 500 600 cc lik taktırmak isterim. Büyük meme iyidir :KK66:

X