Merhaba Asimisa. Önce bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum . Fatih hocayı hastane doktoru diye seçmiştim evet , ama kurum olarak ekolü seçtiğim için değil . Şu an zaten bildiğim kadarıyla popüler doktorlardan hastanede çalışan doktor kalmadı. Hastane bazlı seçim yapmak uygun olmaz diye düşünüyorum doktorun seni anlaması,ilgisi ve tabi hasta yorumları çok önemli. Hastane yönünden karşılaştırırsak ekol belirli alanlarda hizmet veren bir hastane , şu an sanırım Fatih bey ağırlıklı olarak su hastanesinde yapıyor ameliyatlarını . Su Hastanesi ekolle karşılaştırınca daha genel , farklı alanlarda da hizmet veren büyük bir hastane. Yada nerde oturuyorsun bilemiyorum oturduğun yere yakın bir hastane de seçme şansın var . 8 cm göğüs dokun var . Bilemiyorum Fatih beyle görüşme sonrası kaç cc diyecek. 300 cc altı taktığını pek görmedim , sana da o şekilde uygulansa 10 cm filan da protezden doku gelir . 18 cm doku olur c cupın sonu olursun . Ama deri esneme payı ve protezin alt kısmının normal göğüsten daha geniş olduğunu düşünürsek d Cup sütyen kullanırsın. Bunlar Benim naçizane görüşlerim hata payım olabilir bu soruları en iyi Fatih hoca giderebilir . Kurda çok dalgalanma oluyor muhtemelen ameliyat fiyatlarına da yansıyacak eylül gibi ameliyat olmak en iyisi ama fiyatlar uçabilir malum şu an önümüzü göremiyoruz. Maddi olarak kur beni çok yıpratmaz diyorsan Eylül’ü bekle derim, iyileşme süresi bana göre 1 ay. 1 ayda insan toparlıyor kendini iyice 2. Ayda da hiç ameliyat olmamış gibi oluyorsun . Bazılarında durum farklı olabiliyor benim canım tatlıdır genelde ama ameliyatı çok iyi karşıladım diyebilirim çok şükür . Ağrı sızı çekmeden atlattım. Umarım sen de öyle olursun. Fatih beyle görüşme sonucunu yaz canım merak ederim. Umarım herşey istediğin gibi olur :)