- 17 Mart 2010
- 348
- 117
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.581
Aslında ameliyat olmadan önce bunu bende çok düşündüm.yani dertsiz başıma dertmi açıyorum dedim hep.ama çokta istiyodum.yani okadar biktimki taş gibi sutyenler giymekten.bide hiç doku olmayınca o sutyenler bile kurtarmiyor.ben rahatına çok duskunumdur.oyle etek falan yiyemem mesela.sabah işe giderken uykudan 10 dakka önce kalkiyimde dogru düzgün bi makyaj yapıyim diyemiyorum.yada saçlarım hep topludur.sacimi açsam bile yarım saat sonra sıkılır topların.yani oyle suste puste gozum yoktur.ama kadın gibi olamamak beni üzüyordu.simdi sadece beyaz bir bady giymek bile beni mutlu ediyor. herseyi göze aldım yaptırdım.sonucta dedim herkes yaptiriyo bukadar rahatsız eden bı durum olsa kimse yaptirmazdi.yada çok pişmanım çok rahatsız ediyor diye en azından buraya yazardı.yaptirali 1 ay oluyor ve hiç pişman değilim.Merhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.