İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Arkadaşlar,benim bir gözümde göz kapağı düşüklüğü de var.bu ameliyatı gözcüler de plastikçiler de yapıyormuş.normalde göze daha çok güveniyorum.yine de Fatih bey göz estetiğinde nasıldır?ki göz riskli 1 mm fazla kaldırsa , gözümü kapatamama riskim var.açıkçası meme ameliyatından daha çok korkuyorum.sizce Fatih beye meme ameliyatı olurken göz operasyonunu da mı isteyeyim?Ya da farklı tarihte göz ameliyatımı başkasına mı olayım?

Merhaba... salı gününe kontrolüm var.. klinik ile calistigim yer cok yakin olduğu icin saat vermeyelim. 2 den sonra boslukta seni arayalim gel dedi asistan Yasemin hanim. (Klinik, ameliyatlar ve yurtdisina gidip geliyormus fatih hoca o sebeple günleri tam belirleyememisler) hakli olarak.
Teşekkürler cevap verdiginiz için.

Cevap için teşekkürler. Beklemeye raziyim yeterki hastane de ameliyat aralarına sikistirmasin.
Aslına bakarsanız sosyal medya son derece yanıltıcı olabiliyor,öncelikle Fatih hocayı kasdetmeyerek yazdığımı belirtmek isterim.ilk rinoplasti ameliyatımı bundan 10 yıl önce,burdan bulduğum bir Dr a oldum.6 yıl önce aynı doktora daha uygun yapacak diye 2. Rinoplastiyi olma gafletinde bulundum.Nefes alamamaktan ve çöküklükten yeter dediğim anda yani 10 gün önce üçüncü rinoplastiyi dayanılmayacak ağrılarla yaşamak zorunda kaldım,tabii bu kez farklı doktora gittim.diyeceğim şu ki,binlerce beğeni alan paylaşımları olan ilk iki ameliyatımı yapana doktora bedava deseler şimdi gitmem.

Aynı şekilde gözüm için araştırma yaparken, burda sırf bir dr ü övüp birdaha aktif olmayan kaç tane nickle karşılaştım, özellikle araştırdım çünkü.bu doktor kadın mesela doktor sitelerinde çok yüksek puanlarda görünüyor.En önemli konu sağlık iken, bizleri müşteri gözüyle gören tüm hekimleri kınıyorum.yurt dışında değilim fakat yurtiçi ve yurt dışı ayrı fiyat veren hekimleri de kınıyorum etik bulmuyorum.

S seytanbununneresinde tatlim fatih hocanin özgeçmişini ve aldığı eğitimleri bir oku istersen icin biraz rahatlar ve kafandaki soru isaretleri kalkar. Diger hocalar gibi kendi reklamını yapan biri degil, öyle olmuş olsaydi eğer hergün kac ameliyata giriyor hepsini reklam olarak kullanabilirde. Iyi bir arastirma yaparsan maddi durumu iyi olmayan ve bu estetiğe ihtiyaci olanlara ücretsiz amel. yaptığınıda görürsün.
Iki ameliyati ayni anda olsan senin için cok iyi olur. Tek seferde kurtulmuşsun olursun.
Birde göz dr. Baska bir sey. Estetik cerrahi baska birsey...Aman dikkat.. (sana şöyle birsey diyeyim subat ayinda x bir hastanede; mamografi dalinda bir dr'a Arkadasim amel. Oldu, Sonuç hüsran...:KK43:( Dr. Bugüne kadar kanserli hücreler kitlelerle uğraşmış. Meme büyütme ne alaka. Sırf tanıdığı için oldu.) 100 cm. Meme altına, ki hic doku yok. 290 cc takti. Bildigin mandalin kondu sanki) demem oo kii her dalın bir uzmanlığı var.
Bugüne kadar fatih hoca hakkinda hiçbirşey sikayete rastlamadim. Hadi biz burda bilgi paylaşımı yapiyoruz. Iki arkadasimda biri meme büyütme biride burun estetigi oldu fatih hocaya onlara canlı sahidim. Sen bir görüş artılarını eksiklerini sorarsin. (Zaten yapamayacagi birseyi hallederiz diyip geciştirmiyor. Net söylüyor olmaz diye) insallah herşey ıstedigin gibi olur.

Merhaba arkadaşlar Fatih hoca muayenehanesine saat kaçta gidiyor?mesela öğleye kadar ameliyat yapıp öğleden sonra muayenelere mi bakıyor?ya da tam gün ameliyat diğer gün muayeneler mi?Acil bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tatlim daha önce pazartesi ve cuma danisanlara ve kontrollere bakiyordu. Simdi günler tam belli degil. Asistan yasemin hn'dan randevu al. Uygun zamana verecektir.

Merhaba.ameliyat olalı neredeyse 1 ay oluyor ve artık çok daha iyiyim.daha önceki yazılarımı okudumda nekadar panikmisim diyorum.sag memem daha gergindi ve hep daha fazla açıyordu.simdi Fatih beyin dediği gibi gerçektende gün geçtikçe eşitlenir ve iyileşiyor.artik solumada yatabiliyorum birde sağ memeye his geldimi deymegin keyfime zamanla oda olur diyorum. ameliyat olucaklara ve yeni ameliyat olmuşlara sesleniyorum sakın panik olmayın herşey zamanla geçiyor.

Merhaba.ameliyat olalı neredeyse 1 ay oluyor ve artık çok daha iyiyim.daha önceki yazılarımı okudumda nekadar panikmisim diyorum.sag memem daha gergindi ve hep daha fazla açıyordu.simdi Fatih beyin dediği gibi gerçektende gün geçtikçe eşitlenir ve iyileşiyor.artik solumada yatabiliyorum birde sağ memeye his geldimi deymegin keyfime zamanla oda olur diyorum. ameliyat olucaklara ve yeni ameliyat olmuşlara sesleniyorum sakın panik olmayın herşey zamanla geçiyor.

gecmis olsun :-)
kac cc olmustun?

Kizlar bugün kontrole gittim. Tam 2 aylik oldum artik...:KK50::KK60: Masaja devam hatta sayı yükseldi. Yaz olduğu icin sadece penye sutyen giyebilirsin bana kalirsa giyme dedi. Balenli ve dolgu sutyen hala yasak. Yüzüstü yatmak yok... S seytanbununneresinde tatlim gözkapagi estetiği olmuş bir bayan vardi. Dikislerini aldirmaya gelmiş. Gayet memnundu. Bilgin olsun.

Merhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.

Merhaba.öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.muayeneye gideceğim.Aklıma şu takılıyor.yaşım 40.çocuğum var.her ne kadar memem olmasa da bunu çok sorun etmemiştim.Ama o telli süngerli sütyenlerden bıktım,güzellikten öte bu yaşımdan sonra rahatlık için meme estetiğini istemeye başladım.Ameliyat olan arkadaşlarım,samimiyetinize güvenerek soracağım,hakikaten bu yaştan sonra ameliyat olduğumda çekeceğim acıya,yaşayacağım sıkıntıya,harcayacağım paraya değecek mi?yoksa aylar yıllar geçse de yeni memelerimde acı hissi,rahatsızlık hissi vs olacak mı?mesela hiçbir zaman mı yüzükoyun yatamayacağım?sürekli bir dikkat etme durumum mu olacak eğer öyleyse ben memesiz gezmeye razıyım çünkü daha önce yazmıştım acı çekmekten yoruldum.
Benim daha 15 gun oldu ameliyat olali suan nerdeyse olmamis gibiyim. Hic sgrim olmadi desem yeridir. 1 hafta sadece cok ayakts kalincs biraz dinlrnmem gerekti onin dışında bi agrim dizim olmadi. Ams benimki kaszari alti onun etkisi var mutlaka. 6ay yuzustu yatilmayacak suan çok rahat 2 yanima da yatıyorum. Hetkesin farkli olabilir tabi ama ben cok rahat geçirdim. Umsrim sizin de oyle olur

X